Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij de Boekhouding Gezocht

Opdracht ID: 50800

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 8
Locatie: Geervliet, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 10 mei
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

In juli 2021 heb ik samen met een compagnon een BV opgezet voor de online verkoop van producten. Wegens omstandigheden zijn er tot op heden geen noemenswaardige omzetten geboekt. De administratie over afgelopen kwartaal is er dan ook bij ingeschoten, waarbij wij de consequenties moeten dragen.

Nu zijn wij op zoek naar een partij die ons kan bijstaan in administratieve taken en met name over afgelopen kwartaal alsnog aangifte kan doen.

Mijn vragen zijn als volgt;
1. 'Sta je ervoor open om deze werkzaamheden op je te nemen?'
2. 'Wat is er voor jou nodig om een passende offerte op te stellen?'

Vragen of opmerkingen verneem ik graag.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (8)

Carolien
Carolien
02-05-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jaap
Jaap
02-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Michiel
Michiel
02-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Hugo
Hugo
02-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Arthur
Arthur
02-05-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Wesley
Wesley
02-05-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Dennis
Dennis
03-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Froukje
Froukje
05-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor Accountants en Advieskantoor

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Wij zijn een accountants- en advieskantoor voor MKB-ondernemers met groeiambities. Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder om een samenwerking mee aan te gaan. Je wordt onderdeel van mijn team van vaste freelancers. Bij nieuwe klanten word jij door mij betrokken om de financiële administratie te voeren en de belastingaangiften voor te bereiden. Dit doe je op freelance…

Ondersteuner voor Administratieve Taken

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun GGZ-psychologen met de administratieve werkzaamheden en verzorg voor een aantal kleine ondernemers btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting in omgeving Amsterdam, Haarlem & omstreken. Ik ben opzoek naar een (startende) zelfstandig ondernemer die mij hierin kan ondersteunen en op de lange baan dit werk misschien volledig kan gaan…

Boekhouder Gezocht voor Hoveniersbedrijf

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers. Ik ben op zoek naar een boekhouder voor de administratie en BTW aangifte voor mijn hoveniersbedrijf. Wie zou een samenwerking met mij willen starten? Ik zie graag bij interesse je reactie tegemoet.

Hulp bij verwerken betalingen in boekhoudpakket Twinfield.

Geplaatst: 15 jun
De Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie is i.v.m. uitval medewerker financiële administratie per direct op zoek naar hulp bij het verwerken van de binnengekomen betalingen in boekhoudpakket Twinfield. Er is een achterstand van ruim 2 maanden. Voor meer informatie, neem contact op.

ZZP Inkomensverklaring prognose 2022 + w&v 2021 verklaring

Geplaatst: 13 jun
Ik heb voor een nieuwe huurwoning een inkomensverklaring prognose 2022 nodig. Daarnaast heb ik een winst- & verliesrekening 2021 nodig. Heb al meerdere jaren een Moneybird boekhouding voor mijn zzp onderneming, dus het is vanuit daar op te stellen. Belangrijk is dat het officiële documenten zijn, met stempel en handtekening van de boekhouder/accountant.

Boekhouder ExactOnline

Geplaatst: 14 jun
Beste freelancers, Voor de korte termijn zoeken wij versterking voor het inboeken van administraties in Exact Online. Het betreft mede administraties van e-commerce bedrijven, dus kennis van koppelingen met Paypal/Stripe/Shopify is een pré. Het werk kan online gedaan worden maar mag ook bij ons op kantoor in Rotterdam. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet. Roel  

Freelancer voor Opstellen Inkomensverklaring

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder (of accountant dan wel administratiekantoor). Mijn boekhouding doe ik al jaren met veel zorg zelf. Momenteel ben ik bezig met het zoeken naar een nieuwe huurwoning, en ik heb daar veelal een inkomensverklaring voor nodig, opgesteld door een externe boekhouder. Het zou dan een verklaring moeten worden van mijn bruto omzet over 2021, en een prognose…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht