Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hoveniersbedrijf zoekt Freelancer voor Wordpress Website

Opdracht ID: 49346

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 03-11-2021
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 03-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een klein hoveniersbedrijf en voor ons bedrijf zijn wij onlangs gestart met het maken van een website, maar we komen er helaas toch zelf niet uit. We zijn daarom op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met de opzet van onze nieuwe website.

We hebben in principe alles al geregeld zoals domeinnaam, een wordpress template, content en afbeeldingen. Het is dus de bedoeling dat de website afgemaakt gaat worden. Het betreft een informatieve site bestaande uit de standaard pagina's: Home, Over ons, Wat we doen en de Contactgegevens.

Het is dus een eenvoudige website en eenvoudige klus, we zoeken dus echt iemand die onze website in de lucht helpt waarna we zelf de website kunnen onderhouden.

Graag hoor ik wie ons hierbij kan helpen en wat ongeveer de kosten zijn.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (8)

Adem
Adem
03-11-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
03-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Erik
Erik
03-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Joep
Joep
03-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
03-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
03-11-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rudi
Rudi
03-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
8.8
George
George
03-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Nieuwe website

Geplaatst: 27 nov
Beste Freelancer, Voor ons bedrijf advocatenkantoor zijn we opzoek naar een professional die een compleet nieuw website kan bouwen. ( dit mag een template zijn , zolang we maar niet beperkt worden door de template ) De huidige website is heel basic en dat willen we compleet anders. Expertise in website bouwen is voor ons erg belangrijk! Bij interesse zien we graag meer van jou werk en referenties.…

Kundige en betrouwbare websitebouwer gezocht.

Geplaatst: 13 nov
Beste freelancers, Wat ik zoek is een kundige/betrouwbare en ruimdenkende websitebouwer die een site kan bouwen in Wordpress. Het blijft zoeken naar een naald in de hooiberg als het gaat om een kundige websitebouwer die ook tot een afronding van de site kan komen. In het verleden verschillende bouwers het vertrouwen gegeven om een site voor me te bouwen, veel beloven echter niet kunnen leveren, frustratie…

Divi expert gezocht

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, We zoeken iemand met ervaring in Divi want we hebben een probleem dat we niet zelf op kunnen lossen met een pop-up.  

Website Verhuis,pakket verzending en koeriers branche

Geplaatst: 21 nov
Goedemorgen allemaal, Wij willen een website laten maken voor in de verhuis, pakket verzenden en koeriersbranche. Het moet degelijke site zijn waarbij het zeer klantvriendelijk is , de drie elementen naadloos in elkaar overlopen en dus ook overzichtelijk zal zijn voor de klanten. - Wij hebben reeds een huisstijl en logo. - Wij richten ons op 5 hoofdpagina's met subpagina's - Inlogportaal voor…

API's inbouwen - Wordpress sites

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Met Euforie Online zijn wij op zoek naar iemand die veel ervaring heeft met het inbouwen van API's in WordPress websites. Zou je mij het volgende kunnen vertellen: - Hoeveel ervaring heb je met het opzetten van API's? - Op welk werk ben je het meest trots, wat betreft het opzetten van een API? - Hoe vlieg je dit normaliter aan? - Hoeveel tijd heb je gemiddeld? Ik zie uit…

Wordpress/Google/SEO specialist

Geplaatst: 30 okt
Wij zijn op zoek naar iemand die onze wordpress website kan optimaliseren (o.a. snelheid en schoonheidsfoutjes). Daarnaast is onze website nog niet vindbaar via Google en willen we dat graag aanpakken. We zoeken dus iemand met verstand van Wordpress/Google/SEO.   

Pagina's optimaliseren met Rankmath

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die met Rankmath voor ons in 1 website 86 pagina's kan optimaliseren. Wij willen graag 1 vaste prijs daarvoor. De teksten van de website zijn goed, maar misschien moet er zo af en toe een zoekterm extra toegevoegd worden. We verwachten dat je dat ook uitvoert. In elk geval willen we voor elke pagina groen in Rankmath. 100/100 is niet nodig maar groen wel.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht