Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Hoofd Secretariaat, Receptie en Kantine

Geplaatst op:
19 april 2019 14:05
Categorie:
Management & Organisatie
Subcategorie:
Secretaresse/PA
Opdracht ID:
38881
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

In verband met tijdelijke afwezigheid zoeken wij een ZZP-er als Hoofd Secretariaat, Receptie en Kantine, voor 32 - 40 uur / week, van 20 mei t/m 18 oktober 2019.

In deze functie geef je hiërarchisch leiding aan de groepen Secretariaat, Receptie en Kantine. Je signaleert tijdig knelpunten en inefficiënte werkwijzen in deze groepen, bespreekt voorstellen om deze te voorkomen of te verhelpen en ziet toe op implementatie van besluiten hierover.

Je borgt een goede samenwerking tussen deze groepen enerzijds en wetenschappelijk groepsleiders en ondersteunende afdelingen anderzijds. Daarnaast verricht je de werkzaamheden van secretaresse voor drie wetenschappelijk groepsleiders.

In bovengenoemde periode zal je ook de secretariële/organiserende werkzaamheden van een aantal wetenschappelijke symposia verrichten, zoals corresponderen met (buitenlandse) sprekers, hotels en taxi’s boeken, declaraties afhandelen en als gastvrouw zorg dragen voor een vlekkeloos verloop van de symposiumdag.

Ons instituut initieert en verricht toonaangevend fundamenteel onderzoek aan nieuwe, strategisch belangrijke complexe molecuul- en materiaalsystemen, in samenwerking met de Nederlandse universiteiten en industrie. Het instituut is gevestigd op het Amsterdam Science Park en heeft ongeveer 140 wetenschappers en 70 ondersteunende medewerkers in dienst. Een link naar onze website kunnen wij je toesturen.

De groepen Secretariaat, Receptie en Kantine vormen samen één afdeling, met één leidinggevende. Drie deeltijd receptionistes (m/v) zorgen er met elkaar voor dat tijdens kantooruren de receptie en telefooncentrale continu bemenst is. Hetzelfde geldt voor de kantine, met twee deeltijdmedewerkers plus twee oproepkrachten. Op het Secretariaat werken drie secretaresses en het Hoofd, die zelf ook secretariële werkzaamheden verricht.

Alle medewerkers van deze drie groepen werken zelfstandig en proberen (binnen hun groep) als team de continuïteit te waarborgen. Het Hoofd van de afdeling treedt - in overleg - regelend op, waar dit nodig is.

Wat wij van je vragen:
 
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Secretariële opleiding en/of ervaring;
  • Ruime kennis van management ondersteunende werkwijzen/technieken/methoden;
  • Inzicht in besluitvormingsprocessen;
  • Inzicht in organisatorische en functionele verhoudingen;
  • Leidinggevende en organisatorische capaciteiten;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

De sfeer op het instituut wordt in hoge mate bepaald door jonge, enthousiaste, veelal buitenlandse medewerkers. De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen.
Indicatie uurtarief: € 50,= (excl. BTW). Daarnaast de gebruikelijke reiskostenvergoeding.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Virtueel Assistent en Email Topper Gezocht
Beste freelancers,    Dagelijks mails beantwoorden (ook in het weekend). Nederlands en soms Engels. Ook privéberichten via social media beantwoorden. Circa 3-4 uur per dag.    Interesse? Reageer direct!
5 mei
Personal Assistent bij Beginnende Onderneming
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn agenda, prioriteitmeter en deadline alarm kan zijn in de week. Dit zou mij verschrikkelijk helpen om een onderneming te starten.    De vorm hoe dit in een week eruit ziet wil ik graag samen afspreken en dan is het handiger om ook een prijs samen af te spreken. Ik hoop duidelijk genoeg…
9 apr
Freelance Assistent Gezocht (Amsterdam)
Beste freelancers,    Ik zoek een freelance assistent. Iemand die af en toe dingen kan doen zoals dingen regelen, reizen boeken, dingen ophalen en brengen, reserveringen maken, boekhoudachtige klusjes doen. Het gaat om een paar uur per week. Het is een vereiste dat de persoon in Amsterdam woont.    Graag reactie met uurtarief en…
27 feb
Virtuele Duizendpoot voor een Startende Onderneming
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een virtuele assistent voor een startende onderneming. Het gaat om het beantwoorden van de telefoon, het inboeken van afspraken, na bellen van klanten, een klein stukje sales en andere (marketing) activiteiten. Uren in overleg en hangt ook af van het uurtarief.    Als de samenwerking bevalt…
26 feb
Notulist voor Algemene Ledenvergadering VvE in Drenthe
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een notulist voor onze Algemene Ledenvergadering van onze Vereniging van Eigenaars. Het is 1 maal per jaar in de maand April in Hoogeveen (Drenthe). De notulist moet kennis hebben van VvEs.     Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
10 jan
Notulist in Amsterdam 26 November
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een notulist die ons kan ondersteunen. Wij zijn een bureau met 10 notulisten en werken aan een serie vergaderingen, waar we bij 1 vergadering nog een notulist moeten indelen. Het gaat om 26 november van 14.00 tot 17.30 uur in het centrum van Amsterdam.    Ben je geïnteresseerd? Neem…
18-11-2019
Personal Assistent voor Agenda Beheer
Beste freelancers,    Ik heb naast mijn full-time baan nog verschillende freelance opdrachten als theater productieleider. Hiervoor zoek ik iemand die zo nu en dan mijn agenda kan beheren en in samenspraak met mij afspraken voor mij kan inplannen.    Het gaat om een paar afspraken per maand en ik zoek iemand die dit werk erbij kan…
14-11-2019