Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch vormgever | DTP’er

Opdracht ID: 51141

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15 jun
Reacties: 9
Locatie: Leiderdorp, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 19 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Leuk, afwisselend, uitdagend, goed betaald werk voor een multi inzetbare grafisch creatief.

wat ga je doen | De taken variëren van DTP werk tot het monteren van filmpjes, maken van animaties en 3D-ontwerp. Voor onze uiteenlopende klanten maken we allerlei soorten communicatiemiddelen, zowel on- als offline. Als freelancer zetten we jou in om deze uitingen vorm te geven.

wie ben je, wat kun je, wat breng je mee | Creatieve professional (min. 3 jaar ervaring), mbo-/hbo-opleiding of -niveau met een scherp oog voor detail die snapt dat het soms gewoon een kwestie van smaak is. Vaardig en handig met Photoshop, Illustrator, InDesign, AfterEffects en PremièrePro.

wat wil je, wat zoek je | Leuke opdracht, leuk bedrijf, leuke opdrachtgevers (...en collega’s). Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng, vrijheid, verantwoordelijkheid.

wie zijn we, wat bieden we | Campaigns&Results;, een uitgesproken ‘hands on’ en succesvol communicatie- & adviesbureau voor strategische on- en offline marketing. Voor merken, mensen, organisaties, dienstverleners en producten in de profit en nonprofit sector.
Wij staan voor alle communicatie¬disciplines onder één dak. Met voor ieder merk, branche of campagne de best scorende on- en offline media- en middelenmix. Wat telt: de results.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (9)

Bregje
Bregje
15-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rene
Rene
15-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ramon
Ramon
15-06-2022
19 referenties
Gemiddelde score
9.6
Oran
Oran
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Sophie
Sophie
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rinke
Rinke
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rianne
Rianne
16-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Gavin
Gavin
17-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
5.5
Eldert
Eldert
19-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Inspiratie Kaartendeck Ontwikkelen

Geplaatst: 2 dec
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een kaartendeck/inspiratie deck wilt maken met bestaande afbeeldingen, maar de vormgeving met die afbeeldingen moet nog bepaald worden. Ook het design van de achterkant van de kaarten moet nog worden vormgegeven. De kaartendeck heeft levensinzichten met natuur elementen. Ik zoek iemand die met gevoel ontwerpt. Het gaat om 35-40 kaarten. Ik zoek iemand…

4 Unieke Avatar Poppetjes Ontwerpen

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij zijn een bemiddelingsbureau in de zorg. Voor onze social media uitingen zijn wij opzoek naar een grafisch ontwerper die 4 unieke (eigen identiteit) avatar poppetjes voor ons kan ontwikkelen. Hierbij is het belangrijk dat deze unieke poppetjes nergens anders, in geen enkele hoedanigheid, op social media terugkomt. Deze poppetjes worden dan uiteindelijk onze identiteit op social…

Emoticon Ontwerpen

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik zoek een graphic designer voor het maken van een emoticon. Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Freelance Digital Vormgever Gezocht

Geplaatst: 21 nov
Beste freelancers, We zoeken iemand die verschillende marketing gerelateerde opdrachten kan uitvoeren. Banners, brochures, leaflets, white papers, volgens een bestaand stramien. We zien jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerpers Gezocht voor Jubileumboeken

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar nieuwe en vooral creatieve ontwerpers voor onze jubileumboeken. Gaat om prima betaalde opdrachten. Zie jubileumboeken.nl / portfolio. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Ontwerp van Kerstkaart en Kaart Wijnomschrijving

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vormgever (m/v) die voor ons de komende dagen of begin volgende week een concept kerstkaart kan ontwerpen die naar zakenrelaties zal worden verstuurd. Graag kiezen wij uit een paar ontwerpen in "schets" voor de kerstkaart voordat deze verder kan worden uitgewerkt. Tevens sturen wij naar een aantal relaties een wijnpakket en voegen wij een wijnomschrijving…

Tekst Vervangen in Kinderboek

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik heb een eigen kinderboek, volledig opgemaakt in PDF. Het is een Nederlandse versie en nu wil ik graag de tekst laten vervangen door Engelse tekst. Er hoeft aan de opmaak verder niets veranderd te worden, alleen de Nederlandse tekst vervangen door de Engelse. De Engelse tekst heb ik al, deze moet er dus alleen in geplaatst worden met de nodige (opmaak) aanpassingen. Ik hoor…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht