Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch vormgever | DTP’er

Opdracht ID: 51141

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-06-2022
Reacties: 9
Locatie: Leiderdorp, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 19-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Leuk, afwisselend, uitdagend, goed betaald werk voor een multi inzetbare grafisch creatief.

wat ga je doen | De taken variëren van DTP werk tot het monteren van filmpjes, maken van animaties en 3D-ontwerp. Voor onze uiteenlopende klanten maken we allerlei soorten communicatiemiddelen, zowel on- als offline. Als freelancer zetten we jou in om deze uitingen vorm te geven.

wie ben je, wat kun je, wat breng je mee | Creatieve professional (min. 3 jaar ervaring), mbo-/hbo-opleiding of -niveau met een scherp oog voor detail die snapt dat het soms gewoon een kwestie van smaak is. Vaardig en handig met Photoshop, Illustrator, InDesign, AfterEffects en PremièrePro.

wat wil je, wat zoek je | Leuke opdracht, leuk bedrijf, leuke opdrachtgevers (...en collega’s). Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng, vrijheid, verantwoordelijkheid.

wie zijn we, wat bieden we | Campaigns&Results;, een uitgesproken ‘hands on’ en succesvol communicatie- & adviesbureau voor strategische on- en offline marketing. Voor merken, mensen, organisaties, dienstverleners en producten in de profit en nonprofit sector.
Wij staan voor alle communicatie¬disciplines onder één dak. Met voor ieder merk, branche of campagne de best scorende on- en offline media- en middelenmix. Wat telt: de results.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (9)

Bregje
Bregje
15-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rene
Rene
15-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ramon
Ramon
15-06-2022
19 referenties
Gemiddelde score
9.6
Judith
Judith
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Sophie
Sophie
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rinke
Rinke
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rianne
Rianne
16-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Gavin
Gavin
17-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
5.5
Eldert
Eldert
19-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Professionele Grafisch Vormgever

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele grafisch vormgever die zich bezig zal houden met het creëren van online social media advertenties, vormgeven van website elementen en het creëren van productfoto's (mockups).

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht