Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch vormgever (dtp) gezocht

Opdracht ID: 53518

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 3 aug
Reacties: 4
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 3 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Wij, een marketing organisatie en game bedrijf in één, zoeken een grafisch vormgever met veel ervaring in het maken van magazine, collectie boeken en presentaties in InDesign.

Door drukte is onze eigen ontwerp team overbelast waardoor wij middels deze weg opzoek zijn naar een grafisch ontwerper die ons morgen (3 augustus) enkele uren kan ondersteunen met het uitbreiden van een bestaande presentatie. Daarnaast moet deze presentatie nog gevuld worden met de juiste content (het is nu nog puur een ontwerp met placeholders).
Dit project kunnen we tevens gebruiken om nader kennis te maken en af te tasten of we in de toekomst elkaar vaker kunnen ondersteunen.

Ervaring met grafisch werk voor digitale/online doeleinde voor een doelgroep binnen de internationale lifestyle branche is essentieel. Natuurlijk moet je InDesign kunnen dromen en snel/efficient kunnen schakelen. In dit geval werken we met een bestaande presentatie waardoor het meer DTP werk zal zijn dan ontwerpen. 

Heb jij morgenmiddag tijd om met ons een eerste pilot te draaien (betaald)? Dan zien wij jouw reactie met belangstelling tegemoet.

Voor nu een geweldig dag,
Hidde en Sicko

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (4)

Marc
Marc
03-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
nick
nick
03-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Hainuwele
Hainuwele
03-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Anke
Anke
03-08-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever/designer voor langdurige samenwerking

Geplaatst: 25 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een vormgever/designer voor langdurige samenwerking. Graag in de buurt van Stolwijk/Gouda. Wat verwachten we: - Plezier in het werk :-) - Flexibel (met name bereikbaarheid, duidelijke communicatie) - Liefst ervaring Horeca (niet vereist) - Willen werken op fixed price per opdracht - Inzage in portfolio We horen graag van je! Groeten Chantal

Grafisch ontwerper

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het maken/bewerken van foto's, videos flyers etc. Opdracht bestaat uit meerdere ' kleine ' opdrachten gedurende een langere periode voor meerdere ondernemingen.

Herontwerpen flyer en brochure

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, We zouden graag twee flyers en een brochure laten herontwerpen. We hebben een bestaand ontwerp als inspiratie. Ons ontwerp mag iets frisser/ moderner, maar wel zakelijk.

Illustrator/designer voor bordspel

Geplaatst: 21 aug
Beste professional, Ik ben op zoek naar een illustrator/grafisch vormgever die ervaring heeft met het ontwerpen van bordspellen. Het gaat om een bordspel (thema: amusementspark) dat al ruim 1 jaar in ontwikkeling is, voor spelers vanaf 10 jaar. De ontwerpen bestaan uit: • Spelbord (81x54 cm) en hulpbord (A4) • Spelregelboekje • Speldoos • Logo van het spel • 80 speelkaarten…

Designer gezocht

Geplaatst: 18 sep
Ik heb een vending machine en ik zoek iemand die daar een ontwerp voor kan maken. Voor de duidelijkheid het gaat om de bestickering van de machine. Het is een nieuw bedrijf en we willen met een klein budget groeien. Daarnaast zoek ik wel iemand die binnen 1 a 2 weken kan leveren.

Ontwerper voor t-shirts

Geplaatst: 24 aug
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het ontwerpen van T-shirts. Ik zoek iemand die mijn ideeën kan omzetten in een ontwerp, zodat ik deze in werkelijkheid kan laten bedrukken. In bijlage wat voorbeelden met wat de bedoeling in grote lijnen is  Bij interesse graag een reactie.

Grafisch (Industrieel) Ontwerper met affiniteit voor bier

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Wij zijn leverancier van creatieve promotionele concepten en producten voor een breed scala aan bedrijven wereldwijd ( met name bierbrouwerijen ) ben ik zoek naar een Grafisch Ontwerper. We worden door onze klanten graag uitgedaagd in maatwerkprojecten die aansluiten bij de strategie van onze opdrachtgever op het gebied van consumentenbenadering. We gebruiken onze jarenlange…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht