Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch vormgever (dtp) gezocht

Opdracht ID: 53518

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 03-08-2023
Reacties: 4
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 03-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Wij, een marketing organisatie en game bedrijf in één, zoeken een grafisch vormgever met veel ervaring in het maken van magazine, collectie boeken en presentaties in InDesign.

Door drukte is onze eigen ontwerp team overbelast waardoor wij middels deze weg opzoek zijn naar een grafisch ontwerper die ons morgen (3 augustus) enkele uren kan ondersteunen met het uitbreiden van een bestaande presentatie. Daarnaast moet deze presentatie nog gevuld worden met de juiste content (het is nu nog puur een ontwerp met placeholders).
Dit project kunnen we tevens gebruiken om nader kennis te maken en af te tasten of we in de toekomst elkaar vaker kunnen ondersteunen.

Ervaring met grafisch werk voor digitale/online doeleinde voor een doelgroep binnen de internationale lifestyle branche is essentieel. Natuurlijk moet je InDesign kunnen dromen en snel/efficient kunnen schakelen. In dit geval werken we met een bestaande presentatie waardoor het meer DTP werk zal zijn dan ontwerpen. 

Heb jij morgenmiddag tijd om met ons een eerste pilot te draaien (betaald)? Dan zien wij jouw reactie met belangstelling tegemoet.

Voor nu een geweldig dag,
Hidde en Sicko

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (4)

Marc
Marc
03-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
nick
nick
03-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Hainuwele
Hainuwele
03-08-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Anke
Anke
03-08-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever (merk presentaties: slide decks + Power Points)

Geplaatst: 6 jun
Xolbor.io, een game bedrijf wat voor internationale merken en artiesten games ontwikkeld, is opzoek naar een grafisch vormgever die gespecialiseerd is in het vormgeven van slide decks en power points. Ja je hoort het goed, power points, its wat in Amerika nog veelvuldig gebruikt wordt bij het presenteren van nieuwe concepten aan toonaangevende merken en artiesten. We zoeken iemand die power point…

Ontwerper papieren mailing

Geplaatst: 5 jun
Wij zoeken iemand die voor ons een wevende mailing op papier op kan stellen. Het is de bedoeling dat deze mailing naar 200 adressen binnen Nederland gaat. Binnen de post die binnen komt op de locatie moet de mailing opvallen, aanspreken en aanzetten tot contact. Wij willen niet iets verkopen maar we willen dat de aangeschreven locatie zich inschrijft als afhaallocatie voor een nieuwe dienst. - professioneel…

Professionele Grafisch Vormgever

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele grafisch vormgever die zich bezig zal houden met het creëren van online social media advertenties, vormgeven van website elementen en het creëren van productfoto's (mockups).

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht