Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch vormgever (dtp) gezocht

Opdracht ID: 53518

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 03-08-2023
Reacties: 4
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 03-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Wij, een marketing organisatie en game bedrijf in één, zoeken een grafisch vormgever met veel ervaring in het maken van magazine, collectie boeken en presentaties in InDesign.

Door drukte is onze eigen ontwerp team overbelast waardoor wij middels deze weg opzoek zijn naar een grafisch ontwerper die ons morgen (3 augustus) enkele uren kan ondersteunen met het uitbreiden van een bestaande presentatie. Daarnaast moet deze presentatie nog gevuld worden met de juiste content (het is nu nog puur een ontwerp met placeholders).
Dit project kunnen we tevens gebruiken om nader kennis te maken en af te tasten of we in de toekomst elkaar vaker kunnen ondersteunen.

Ervaring met grafisch werk voor digitale/online doeleinde voor een doelgroep binnen de internationale lifestyle branche is essentieel. Natuurlijk moet je InDesign kunnen dromen en snel/efficient kunnen schakelen. In dit geval werken we met een bestaande presentatie waardoor het meer DTP werk zal zijn dan ontwerpen. 

Heb jij morgenmiddag tijd om met ons een eerste pilot te draaien (betaald)? Dan zien wij jouw reactie met belangstelling tegemoet.

Voor nu een geweldig dag,
Hidde en Sicko

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (4)

Marc
Marc
03-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
nick
nick
03-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Hainuwele
Hainuwele
03-08-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Anke
Anke
03-08-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht