Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch vormgever

Opdracht ID: 53970

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 12-10-2023
Reacties: 6
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-10-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hello!

Wij, een ontwerp studio gericht op international lifestyle merken, zijn opzoek naar een vormgever voor het verfijnen van een identiteit en dit door te vertalen naar een klein collectie boek. De naam en identiteit staan al aardig (intern ontwikkeld) maar door drukte zoeken we een extra talent, ik benoem talent omdat we hoge verwachtingen hebben en een kritische benadering, we willen al onze klanten elke keer opnieuw verrassen met pakkende ontwerpen die niet alleen onze klant maar ook haar doelgroep raakt. Het is een vrij urgent project waarbij volgende week maandag het project afgerond moet zijn.
- verfijnen identiteit
- ontwerpen collectie boekje voor digitaal gebruik dus echt een digitale versie met alle extra functionaliteiten die je kan toepassen bij digitaal gebruik ipv print. Dus ervaring met digitale collectie boeken is een vereiste.

Mocht dit allemaal goed gaan kunnen we op latere termijn ook andere zaken voor deze klant ontwikkelen zoals verpakkingen, POS etc.

Schikken de date en heb jij de gevraagde ervaring, bezit je over high-end talenten en heb je voor toon aangevende lifestyle merken ontworpen dan maken wij graag vandaag met jou kennis :).

Wij kijken ernaar uit,

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Lisa
Lisa
12-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score
ymke
ymke
12-10-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Hester
Hester
12-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Hainuwele
Hainuwele
12-10-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
nick
nick
13-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Christel
Christel
17-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Design voor borden

Geplaatst: 18 jan
Budget:400 euro Bord (100x50cm) Wit achtergrond, met custom letters. Het moet er heel luxe uitzien. Vloersticker (100x50cm) Wij willen hier onze kwaliteit laten zien. Dit doen wij met licenties en laten we de eiwitten gehalte zien. 

Grafisch Ontwerper voor glossy magazine!

Geplaatst: 22 jan
Grafisch Ontwerper voor glossy magazine! Ben jij een jonge en getalenteerde grafisch ontwerper? Wil je deel uitmaken van ons team, voor hét glossy uitvaartmagazine dat taboes doorbreekt? Dan zoeken wij jou! Functieomschrijving: Ontwerpen van visueel aantrekkelijke lay-outs, rekening houdend met onze eigen unieke huisstijl. Creëren van grafische elementen die passen bij de inhoud van het…

Grafisch vormgever voor een GRAND OPENING!

Geplaatst: 26 jan
Ik zoek een grafisch vormgever voor het samenstellen van een design. Het betreft een digitale flyer waarbij de grand opening van onze koffie bar omschreven wordt. Het is een koffie bar in combinatie met muziek middels een vinyl shop. Er dient gewerkt te worden met bepaalde kleurcodes. Het design willen we als uitnodiging gebruiken op oa social media.

Bakwagen belettering

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel, modern bestickering voor onze bakwagen kan maken.

Vormgever voor boekje over beatband uit jaren 60 gezocht!

Geplaatst: 24-10-2023
Hoi lieve vormgever! Ik ben op zoek naar iemand die de vormgeving van een boekje kan maken. Het boekje gaat over een band uit de jaren 60. Mijn vader is hiervan de bassist. De band is invloedrijk geweest in de regio en er zijn veel leuke anecdotes te vertellen. Het boekje zal een formaat van A4 hebben en met name bestaan uit foto's, krantenknipsels en kleine stukjes tekst. Aantal pagina's…

Op zoek naar een creatieve allround-designer

Geplaatst: 13-10-2023
Hey daar, allround-designer! Wij zijn op zoek naar een designer met de volgende kwalificaties: - Snelle levering van producten - Ervaring met sign (must) - Mocht je DTP ervaring hebben, dat is dit een enorm pluspunt (niet verplicht) - In je skillset zit onder andere, Adobe Photoshop, Indesign, CorelDRAW - Uitstekende communicatie (het liefst vloeiend Nederlands) - Ruimtelijk inzicht bevatten - Zelf…

Ontwerp achterwand slaapunits evenementen

Geplaatst: 21-12-2023
Bij Flexotels verhuren wij inklapbare slaapunits op festivals en evenementen. Om onze kamers iets meer 'body' te geven zijn we op zoek naar een ontwerp voor de achterwand in de kamer. Helaas kan ik geen bijlage toevoegen maar om een idee te krijgen kijk even op onze website www.flexotels.com. Aantal steekwoorden waar het ontwerp aan moet voldoen: - Slapen / rustgevend - Iets met diepte zodat…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht