Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch (Industrieel) Ontwerper met affiniteit voor bier

Opdracht ID: 53571

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 15 aug
Reacties: 6
Locatie: Prinsenbeek, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 4 sep
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn leverancier van creatieve promotionele concepten en producten voor een breed scala aan bedrijven wereldwijd ( met name bierbrouwerijen ) ben ik zoek naar een Grafisch Ontwerper. We worden door onze klanten graag uitgedaagd in maatwerkprojecten die aansluiten bij de strategie van onze opdrachtgever op het gebied van consumentenbenadering. We gebruiken onze jarenlange ervaring in marketing, retailkennis, ervaring in reclame en productontwikkeling, bewezen eerdere concepten, creatieve energie en flexibiliteit als basis voor onze ideeën. Wij bieden maatwerkproducten , POS Materialen, etc. aan. ( van bieropener tot bloembak en van reclamebord tot kleding ). Zie foto in de bijlage ter inspiratie.
Om het team op korte termijn te versterken ben ik op zoek naar een grafisch ontwerper die idealiter ook ervaring heeft in Industrieel Grafisch Ontwerp. Heb jij affiniteit met bier en krijg je er energie van om producten van ideefase tot eindontwerp te creëren stuur me dan een bericht!
De opdracht is minimaal tot het einde van het jaar en zal in het begin zo'n 2 à 3 dagen per week in beslag nemen. Ons kantoor zit in Oost-Brabant. We overleggen graag periodiek op locatie. Verder is werken vanuit een eigen locatie geen enkel probleem.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Jasper
Jasper
15-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Charlotte
Charlotte
15-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
15-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
nick
nick
16-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Benno
Benno
16-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Marc
Marc
04-09-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever/designer voor langdurige samenwerking

Geplaatst: 25 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een vormgever/designer voor langdurige samenwerking. Graag in de buurt van Stolwijk/Gouda. Wat verwachten we: - Plezier in het werk :-) - Flexibel (met name bereikbaarheid, duidelijke communicatie) - Liefst ervaring Horeca (niet vereist) - Willen werken op fixed price per opdracht - Inzage in portfolio We horen graag van je! Groeten Chantal

Grafisch ontwerper

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het maken/bewerken van foto's, videos flyers etc. Opdracht bestaat uit meerdere ' kleine ' opdrachten gedurende een langere periode voor meerdere ondernemingen.

Herontwerpen flyer en brochure

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, We zouden graag twee flyers en een brochure laten herontwerpen. We hebben een bestaand ontwerp als inspiratie. Ons ontwerp mag iets frisser/ moderner, maar wel zakelijk.

Illustrator/designer voor bordspel

Geplaatst: 21 aug
Beste professional, Ik ben op zoek naar een illustrator/grafisch vormgever die ervaring heeft met het ontwerpen van bordspellen. Het gaat om een bordspel (thema: amusementspark) dat al ruim 1 jaar in ontwikkeling is, voor spelers vanaf 10 jaar. De ontwerpen bestaan uit: • Spelbord (81x54 cm) en hulpbord (A4) • Spelregelboekje • Speldoos • Logo van het spel • 80 speelkaarten…

Designer gezocht

Geplaatst: 18 sep
Ik heb een vending machine en ik zoek iemand die daar een ontwerp voor kan maken. Voor de duidelijkheid het gaat om de bestickering van de machine. Het is een nieuw bedrijf en we willen met een klein budget groeien. Daarnaast zoek ik wel iemand die binnen 1 a 2 weken kan leveren.

Ontwerper voor t-shirts

Geplaatst: 24 aug
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het ontwerpen van T-shirts. Ik zoek iemand die mijn ideeën kan omzetten in een ontwerp, zodat ik deze in werkelijkheid kan laten bedrukken. In bijlage wat voorbeelden met wat de bedoeling in grote lijnen is  Bij interesse graag een reactie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht