Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch Design voor Product Verpakkingen

Opdracht ID: 46662

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 19-02-2021
Reacties: 8
Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 26-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze organisatie levert een merk in erotische speeltjes. Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met verpakking voor onze artikelen voor heren, en over een aantal maanden voor een verpakking voor artikelen voor dames 

Wij willen graag een herkenbare verpakking die een gevoel van luxe uitstraalt. Het moet een ‘classy’ verpakking zijn die toch de essentie van het product uitstraalt, wij merken dat bij erotische speeltjes de lijn tussen classy en ordinair erg dun is. Wij zouden dit graag willen uitbesteden aan iemand die hier raad mee weet.
Waar wij concreet naar op zoek zijn is een verpakking voor de gehele herencollectie. Het enige verschil op de verpakking tussen de verschillende speeltjes is dan alleen de productfoto en de productspecificaties. Je zou het kunnen omschrijven als een basisverpakking voor de gehele herencollectie. Waarvan elk product dus dezelfde verpakking heeft maar de afbeeldingen en specificaties op de verpakking verschillen. Over enkele maanden willen wij hetzelfde gaan doen voor de damescollectie.

Ik hoor graag of dit mogelijk is, wat hier ongeveer de kosten van zijn en of we een teams/zoom/skype sessie kunnen hebben om onze ideeën over te brengen en te sparren over het concept.
Wij kijken uit naar jullie reacties op Hoofdkraan.nl

 

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (8)

Ara
Ara
19-02-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Renske
Renske
19-02-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Gentza
Gentza
19-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
19-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rianne
Rianne
19-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Natascha
Natascha
19-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ilze
Ilze
19-02-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Liliya
Liliya
19-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever (merk presentaties: slide decks + Power Points)

Geplaatst: 6 jun
Xolbor.io, een game bedrijf wat voor internationale merken en artiesten games ontwikkeld, is opzoek naar een grafisch vormgever die gespecialiseerd is in het vormgeven van slide decks en power points. Ja je hoort het goed, power points, its wat in Amerika nog veelvuldig gebruikt wordt bij het presenteren van nieuwe concepten aan toonaangevende merken en artiesten. We zoeken iemand die power point…

Ontwerper papieren mailing

Geplaatst: 5 jun
Wij zoeken iemand die voor ons een wevende mailing op papier op kan stellen. Het is de bedoeling dat deze mailing naar 200 adressen binnen Nederland gaat. Binnen de post die binnen komt op de locatie moet de mailing opvallen, aanspreken en aanzetten tot contact. Wij willen niet iets verkopen maar we willen dat de aangeschreven locatie zich inschrijft als afhaallocatie voor een nieuwe dienst. - professioneel…

Professionele Grafisch Vormgever

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele grafisch vormgever die zich bezig zal houden met het creëren van online social media advertenties, vormgeven van website elementen en het creëren van productfoto's (mockups).

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht