Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ghostwriter voor Paralympische Snowboarder Gevraagd

Opdracht ID: 25324

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 25-07-2016
Reacties: 9
Locatie: Noordbeemster, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 26-07-2016
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Update: Wij zoeken een senior schrijver die verstand/ervaring  heeft van of met topsport met eenhoog inlevings vermogen. We willen ons verhaal vertellen met een lach en een traan. Een positieve boodschap aan alle lezers.

Onze zoon Chris Vos is op 5 jarige leeftijd op ons woonerf onder een graafmachine terecht gekomen in het bijzijn van zijn 7 jarige broer Lorenzo Na een ziekte bed van een half jaar in het AMC ziekenhuis werd Chris ontslagen uit het ziekenhuis met een verlamd been, amputatie van zijn bil, stoma en stukkende plasbuis. Zijn moeder Natasja heeft hem in het AMC volledig verzorgd en heeft gezien zijn jonge leeftijd al die tijd in het ziekenhuis gewoond. Chris heeft dit drama wonder boven wonder overleeft.

De voorspelling van de artsen was dat hij zijn leven in een rolstoel zou zitten. Na een kort bezoek van een week aan een revalidatie centrum besloten wij Chris thuis volledig te laten revalideren met als doel het beste uit hem te halen.

Chris heeft in die periode een ontzettende doorzettingsvermogen getoond waarbij zijn uitkomst was dat hij alles moest kunnen net als jij en ik. Wij als ouders hebben dat gestimuleerd en zoveel mogelijk als we konden aangeboden.

Chris draaide gewoon net als ieder ander kind mee in het gezin, ging gewoon terug naar zijn normale school, ging naar zwemles en revalideerde. Ook gingen we net als vroeger op wintersport en Chris wilde net als zijn broer weer snowboarden.

Dit snowboarden is een avontuur op zich geworden en Chris heeft door zijn hoeveelheid sporten ervoor gezorgd dat hij kan lopen met behulp van een orthese en functioneert als ieder mens.
Hij is zelfs sterker als valide sporters met een enorme doorzettingsvermogen.

Door zijn passie en drijfveer voor het snowboarden is hij door het TV programma Cappies van Lucille Werner in contact gekomen met Snowboardster Bibian Mentel (zij mist haar onderbeen) Zij heeft ervoor gezorgd dat Snowboarden op het Paralympisch programma is gekomen in Sochi. Mentel nam Chris als 12 jarige mee naar Canada Amerika en alle andere wedstrijden over de wereld om hem kennis te laten maken met de topsport.

Chris ging uiteindelijk als 15 jarige schooljongen Nederland vertegenwoordigen op de Paralympische spelen in Sochi Rusland. Alle training uren werden om school heen gepland om dit doel te bereiken. Het was een bekroning voor het hele gezin dat Chris hier mocht deelnemen.

Ondertussen is Chris 18 jaar en woont hij in een appartement in Arnhem. Hij traint fulltime 2 keer per dag op het topsport centrum Papendal van het NOC/NSF en volgt hij bij de Johan Cruyff College een opleiding.  Hij is 2 voeding wereld kampioen op de onderdelen banked slalom en Snowboarding Cross  wordt hij uitgenodigd voor de X Games in USA. Vos is nu in training om goud te halen op de Paralympics van 2018.

Vos is ambassadeur bij de Cruyff Foundation en heeft Meneer Cruyff vaak mogen ontmoeten.
Daarnaast is hij Master of Mentelity bij de Mentelity Foundation van Bibian Mentel.
Bij bijde Foundations wordt Chris gebruikt voor alle sporters met of zonder beperking.

Wij zoeken een writer die kan weergeven wat je als ouder meemaakt als je dit overkomt, waar je tegen aanloopt in de maatschappij maar ook hoe de omgeving je eigenlijk gehandicapt maakt dit terwijl jij het niet hoeft te zijn.

Daarnaast de weg naar een "normaal" leven wat uitmondt in een topsporter van 18 jaar oud. Doe passie, de trainings arbeid, het doorzetting vermogen.

Het boek moet veel positiviteit hebben en een voorbeeld moeten zijn voor ouders en kinderen met een beperking. Je kan meer als je zelf denkt en je bent zo gehandicapt als je zelf wil zijn.

De writer moet sport minded zijn en een hoog inlevings vermogen.
Wij zoeken iemand met ervaring.
Voorbeelden van geschreven stukken graag vermelden.
Onze planning is het boek uit te brengen oktober 2017. In Februari 2018 zijn de Paralympics 2018.

Vergoeding in overleg.

Bij interesse horen we graag van u.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (9)

Ankie
Ankie
25-07-2016
5 referenties
Gemiddelde score
9.3
Erik
Erik
25-07-2016
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jesse
Jesse
25-07-2016
7 referenties
Gemiddelde score
9.5
Nico
Nico
25-07-2016
3 referenties
Gemiddelde score
9.2
Hein Dik
Hein Dik
25-07-2016
2 referenties
Gemiddelde score
10
Valeska
Valeska
25-07-2016
1 referenties
Gemiddelde score
10
Irene
Irene
25-07-2016
13 referenties
Gemiddelde score
9.8
Janneke
Janneke
25-07-2016
1 referenties
Gemiddelde score
10
Theis-Jan
Theis-Jan
26-07-2016
3 referenties
Gemiddelde score
9.3
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Trouwspeeches schrijven

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede schrijver voor mijn persoonlijke trouwspeeches welke ik als zelfstandig trouwambtenaar kan voorlezen tijdens de huwelijksceremonie, plm. 4000 woorden. Ik lever alle input aan. Budget per huwelijksceremonie is 250,00.

Redigeren van verhaal

Geplaatst: 8 apr
Geachte heer, mevrouw, Aangezien ik een eigen verhaal op papier heb gezet en hier in de toekomst wellicht een boekje van zou willen laten maken, is mijn vraag of iemand mijn verhaal zou kunnen na kijken op fouten, de juiste manier van plaatsen van punten en komma`s, de juiste alinea's en de juiste indeling voor een boekje. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet, Brigitte

Onze home-pagina herschrijven

Geplaatst: 20 mrt
Beste mensen, Wij zijn op zoek naar iemand die onze home-pagina van onze website zo aantrekkelijk mogelijk kan maken zodat 'ie het beste converteert.

Gezocht tekstschrijver

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar en tekstschrijver die kan helpen en assisteren bij het schrijven en corrigeren van teksten welke we voornamelijk gebruiken in mailingen en nieuwsbrieven. Ook is het fijn indien er kennis en ervaring aanwezig is voor de opmaak van nieuwsbrieven. Niet in technische zin maar meer communicatie gericht.

Hulp bij het schrijven van een zelfhulpboek

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Mij ondersteunen met het schrijven van een zelfhulpboek m.b.t. tot scheiding d.m.v. interviews. Ik zou graag een uurtarief willen weten, en zelf de invulling aan geven wanneer een interview gepland wordt. Mocht het dus een maand financiel niet haalbaar zijn, dat we dan ook geen afspraak inplannen.

Feedback van paper

Geplaatst: 8 feb
Goedemorgen, Voor 20-02 moet ik feedback van een paper verwerkt hebben. Echter heb ik geen expertise over het thema en was mijn eerste poging heel hard mislukt. Mijn vraag aan u, of u ook van het aanpassen en verwerken van feedback bent. Graag wil ik mijn paper laten verbeteren door middel van u service. Het gaat om een paper over Cyberoperaties van ca. 5400 woorden. Met vriendelijke groet, Kiki

Redacteur glossy Uitvaart magazine

Geplaatst: 22 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste redactrice om ons team te versterken, voor hét glossy uitvaartmagazine. Ben jij gepassioneerd over het schrijven van redactionele stukken en het interviewen van ondernemers in de uitvaartbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: Voeren van inspirerende interviews met ondernemers binnen de uitvaartsector. Schrijven van boeiende…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht