Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ghostwriter voor Levensverhaal

Opdracht ID: 51341

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 4
Locatie: Barendrecht, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 27 jul
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn naam is Richard, 43 jaar oud. Ik ben getrouwd (2x zelfs!) en heb2 prachtige dochters. Ik geef sinds mijn 26ste leiding, dus al geruime tijd. Ik heb in verschillende branches gewerkt, te weten Bank en Verzekeringswezen (10 jaar), Fitness (7 jaar) Entertainment (2 jaar) en werk tegenwoordig in de Kinderopvang. Ik ben als stagiair in de verzekeringen begonnen en zal per 1 september benoemd worden tot operationeel directeur (van 32 Kinderopvang locatie). Door mijn managers word ik omschreven als een people manager pur sang. Hetgeen ik in de verschillende branches heb geleerd is dat het gaat om WAO, oftewel Waardering, Aandacht en Oprechtheid. En is dat op privé gebied ook niet zo? Ik zie tal van overeenkomsten op deze gebieden, denk bijv. aan het gaan solliciteren bij een werkgever, kan je dit niet vergelijken met het voor de 1ste uit eten gaan met je nieuwe partner? Of het belang van feestdagen, bijvoorbeeld de verjaardag van 1 van je managers en de verjaardag van je schoonmoeder; die mag je natuurlijk niet vergeten. En kan je 1 jaar in dienst vergelijken met 1 jaar een relatie. Of samenwonen en een vast contract ondertekenen. Mijn inziens allemaal onderwerpen die met elkaar overeenkomen. Ik heb zo’n 20 onderwerpen uitgeschreven. Ook heb ik de afgelopen periode als leidinggevende opgeschreven en dan in het bijzonder de situaties die ik heb meegemaakt, zowel op zakelijk als privé gebied.
Ik zou al deze onderwerpen heel graag in een boek willen verwerken, dit met als doel de managers van tegenwoordig te helpen / adviseren in hun rol als manager op de zaak en thuis. Met name thuis mogen wij niet vergeten! Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van nature attent, creatief en romantisch bent. 3 eigenschappen die je als leidinggevende geen windeieren leggen. Dit wil ik heel graag delen met andere.
Ook zou ik graag voor (grote) groepen mijn verhaal willen doen. Ik ben van mening dat ik dit pas kan doen, nadat alles wat in mijn hoofd zit op papier staat.

Klinkt bovenstaande voor jou als muziek in de oren, kan jij mij helpen om dit papier te zetten dan hoor ik graag van je.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
25-07-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Frank
Frank
25-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
8.3
Janneke
Janneke
25-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Karo
Karo
27-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Kinderboekenschrijver voor Verhaal over Diversiteit

Geplaatst: 30 jun
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar schrijvers die ons kunnen helpen met het schrijven van de verhalen voor onze nog te ontwikkelen boeken. Wij hebben zelf al een idee over het onderwerp, aan jou om dit verder uit te werken! Ben jij de schrijver die we hiervoor zoeken? Onze bedrijfsvisie: Met onze boeken willen we kinderen helpen een gezond wereldbeeld te ontwikkelen, door inclusieve en personaliseerbare…

Tekst Schrijven voor Koeriersbedrijf

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Voor m'n nieuwe website, een koeriersbedrijf dat met spoed 1 op 1 levert, ben ik opzoek naar een professional die op korte termijn een pakkende mooie tekst kan schrijven waarbij b-2-b en high end customers zich geroepen voelen om meteen een aanvraag te plaatsen. De website is inmiddels in de maak, nu nog de tekst. Kun jij mij daarmee helpen? Uiteraard begrijp ik dat je meer…

Correctie Manuscript van Reisroman

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Engels corrector die het manuscript van mijn reisroman, die ik vertaald heb naar het Engels, kan corrigeren (middels track en trace) op Amerikaans Engels. De bedoeling is dat de Nederlandse tekst ernaast gelegd wordt. Het gaat om 61974 woorden. 600 euro excl. btw. Ik hoor graag van jullie.

Ghostwriter Gezocht voor Spiritueel Boek over Winti

Geplaatst: 28-12-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter die kan helpen met het schrijven van mijn boek. Ik heb veel op papier staan maar ben geen professioneel auteur. Ik heb dus iemand nodig die mijn gedachten op papier kan zetten. Belangrijk onderdeel: audio omzetten in tekst. De schrijver dient affiniteit te hebben met spiritualiteit. In de bijlage vind je alvast een opzet. Ben jij degene die…

Tekstschrijver Journalist Toerisme (Binnen- en Buitenland)

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken als uitgeverij een tekstschrijver journalist voor redactionele camping&reis; producties in Nederland en ook daarbuiten. Ook het schrijven over de producten caravans, campers, kampeeraccessoires behoort tot de mogelijkheden. Heb jij ervaring in deze branche? Dan zien wij graag een reactie tegemoet. Redactiebudget 175-300 euro , afhankelijk van planningen routes.

120.000 woorden HERschrijven

Geplaatst: 20 jun
Ik zoek een tekstschrijver die ±120.000 woorden kan herschrijven. De teksten gaan over honden. Het zijn continu drie dezelfde thema's (totaal ±3.000 woorden), maar dan continu over een ander soort hond. De teksten zijn al geschreven, maar ik ben niet happy met de kwaliteit. Ik zoek iemand die de teksten scant en stukjes herschrijft. Je hoeft inhoudelijk dus niets op te zoeken. Wat…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht