Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ghostwriter voor Levensverhaal

Opdracht ID: 51341

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25-07-2022
Reacties: 4
Locatie: Barendrecht, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 27-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn naam is Richard, 43 jaar oud. Ik ben getrouwd (2x zelfs!) en heb2 prachtige dochters. Ik geef sinds mijn 26ste leiding, dus al geruime tijd. Ik heb in verschillende branches gewerkt, te weten Bank en Verzekeringswezen (10 jaar), Fitness (7 jaar) Entertainment (2 jaar) en werk tegenwoordig in de Kinderopvang. Ik ben als stagiair in de verzekeringen begonnen en zal per 1 september benoemd worden tot operationeel directeur (van 32 Kinderopvang locatie). Door mijn managers word ik omschreven als een people manager pur sang. Hetgeen ik in de verschillende branches heb geleerd is dat het gaat om WAO, oftewel Waardering, Aandacht en Oprechtheid. En is dat op privé gebied ook niet zo? Ik zie tal van overeenkomsten op deze gebieden, denk bijv. aan het gaan solliciteren bij een werkgever, kan je dit niet vergelijken met het voor de 1ste uit eten gaan met je nieuwe partner? Of het belang van feestdagen, bijvoorbeeld de verjaardag van 1 van je managers en de verjaardag van je schoonmoeder; die mag je natuurlijk niet vergeten. En kan je 1 jaar in dienst vergelijken met 1 jaar een relatie. Of samenwonen en een vast contract ondertekenen. Mijn inziens allemaal onderwerpen die met elkaar overeenkomen. Ik heb zo’n 20 onderwerpen uitgeschreven. Ook heb ik de afgelopen periode als leidinggevende opgeschreven en dan in het bijzonder de situaties die ik heb meegemaakt, zowel op zakelijk als privé gebied.
Ik zou al deze onderwerpen heel graag in een boek willen verwerken, dit met als doel de managers van tegenwoordig te helpen / adviseren in hun rol als manager op de zaak en thuis. Met name thuis mogen wij niet vergeten! Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van nature attent, creatief en romantisch bent. 3 eigenschappen die je als leidinggevende geen windeieren leggen. Dit wil ik heel graag delen met andere.
Ook zou ik graag voor (grote) groepen mijn verhaal willen doen. Ik ben van mening dat ik dit pas kan doen, nadat alles wat in mijn hoofd zit op papier staat.

Klinkt bovenstaande voor jou als muziek in de oren, kan jij mij helpen om dit papier te zetten dan hoor ik graag van je.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
25-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Frank
Frank
25-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
8.3
Janneke
Janneke
25-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Karo
Karo
27-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Copywriter Website kerstpakketten

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik heb een leuke opdracht binnen gekregen, wat wellicht wat voor jou kan zijn. Het gaat om 1 homepagina en 9 categorie pagina’s voor een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt. De categorieën zijn als volgt: • Duurzaam kerstpakket • Vegan kerstpakket • Gezond kerstpakket • Biologisch kerstpakket • Alternatief kerstpakket • Fairtrade kerstpakket…

Spoed tekstschrijven voor drie vacatures

Geplaatst: 2 jun
Voor een landingspagina zijn wij opzoek naar een tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca. Aangezien wij opzoek zijn naar nieuw personeel heeft het haast. Wij willen graag dat de vacatures aantrekkelijk worden geschreven. Ook moeten de teksten gebruikt kunnen worden op de sociale media.

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…

Begeleidingsplan Social Work MBO 4

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik moet voor mijn opleiding Social Work MBO-4 een begeleidingsplan schrijven maar ik heb geen idee waar ik moet starten. Er zijn criteria voor die ik toe zal sturen. Ik zoek dus iemand die deze voor mij kan maken. Tarief is bespreekbaar.

Creatieve en grappige schrijver actief in krachttraining

Geplaatst: 21 mei
Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die zelf actief bezig is met een vorm van krachttraining. Binnen het content cluster waar het om gaat zal er vooral geschreven worden over (verstelbare) dumbbells. Het gaat om out-of-the-box artikelen met een creatieve inslag. Reageer vooral wanneer je met taal kunt spelen en graag een knipoog/grap in je teksten verwerkt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht