Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ghostwriter voor Levensverhaal

Opdracht ID: 51341

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25-07-2022
Reacties: 4
Locatie: Barendrecht, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 27-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn naam is Richard, 43 jaar oud. Ik ben getrouwd (2x zelfs!) en heb2 prachtige dochters. Ik geef sinds mijn 26ste leiding, dus al geruime tijd. Ik heb in verschillende branches gewerkt, te weten Bank en Verzekeringswezen (10 jaar), Fitness (7 jaar) Entertainment (2 jaar) en werk tegenwoordig in de Kinderopvang. Ik ben als stagiair in de verzekeringen begonnen en zal per 1 september benoemd worden tot operationeel directeur (van 32 Kinderopvang locatie). Door mijn managers word ik omschreven als een people manager pur sang. Hetgeen ik in de verschillende branches heb geleerd is dat het gaat om WAO, oftewel Waardering, Aandacht en Oprechtheid. En is dat op privé gebied ook niet zo? Ik zie tal van overeenkomsten op deze gebieden, denk bijv. aan het gaan solliciteren bij een werkgever, kan je dit niet vergelijken met het voor de 1ste uit eten gaan met je nieuwe partner? Of het belang van feestdagen, bijvoorbeeld de verjaardag van 1 van je managers en de verjaardag van je schoonmoeder; die mag je natuurlijk niet vergeten. En kan je 1 jaar in dienst vergelijken met 1 jaar een relatie. Of samenwonen en een vast contract ondertekenen. Mijn inziens allemaal onderwerpen die met elkaar overeenkomen. Ik heb zo’n 20 onderwerpen uitgeschreven. Ook heb ik de afgelopen periode als leidinggevende opgeschreven en dan in het bijzonder de situaties die ik heb meegemaakt, zowel op zakelijk als privé gebied.
Ik zou al deze onderwerpen heel graag in een boek willen verwerken, dit met als doel de managers van tegenwoordig te helpen / adviseren in hun rol als manager op de zaak en thuis. Met name thuis mogen wij niet vergeten! Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van nature attent, creatief en romantisch bent. 3 eigenschappen die je als leidinggevende geen windeieren leggen. Dit wil ik heel graag delen met andere.
Ook zou ik graag voor (grote) groepen mijn verhaal willen doen. Ik ben van mening dat ik dit pas kan doen, nadat alles wat in mijn hoofd zit op papier staat.

Klinkt bovenstaande voor jou als muziek in de oren, kan jij mij helpen om dit papier te zetten dan hoor ik graag van je.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
25-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Frank
Frank
25-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
8.3
Janneke
Janneke
25-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Karo
Karo
27-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Tekstschrijvers gericht op persoonlijke thema's

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, Tekstschrijver/tekstschrijfster gezocht voor het regelmatig plaatsen van artikelen op mijn website. Invalshoek is persoonsgericht, sociaal en opbouwend. Per artikel ongeveer 500 woorden.

Gezocht: Kampeer- en toerisme journalist(en)

Geplaatst: 2 mei
Beste journalist/tekstschrijver Wij zijn een special interest uitgeverij van kampeer- magazines en gidsen. Voor ons redactieteam kampeer- en toerisme zijn wij op zoek naar een extra enthousiaste freelancer 'tekstschrijver journalist' en/of 'film/video journalist' met interesse en kennis voor het toerisme speciaal gericht op kamperen, bezoeken campings, glampings en steden. Wij zoeken…

Gezocht tekstschrijver voor onze blog

Geplaatst: 23 mei
Geachte heer of mevrouw, Momenteel ben ik volop met de naamsbekendheid van onze onderneming bezig. Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor onze blog. Onze firma is vooral actief in de regio Vlaanderen. De blogs moet uitnodigend zijn voor mijn prospecten zodat ze zelf initiatief nemen om met ons samen te werken. De blog mag zakelijk en informerend zijn. Een krachtige, bruisende en leuke teksten…

Biograaf/ghostwriter gezocht, bij mijn levensverhaal.

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancer, Ik ben opzoek naar een biograaf/ghostwriter die mijn levensverhaal tot een boek wil maken. Het kan soms een pittig verhaal zijn, en ik zou het boek graag als herkenning en eventueel waarschuwing voor andere willen schrijven.

Vlotte BLOG schrijver gezocht!

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een sprekende blog kan schrijven. Het betreft een blog inzake IT/Data en dashboarding/monitoring. In principe éénmalig, maar we zouden je graag (als het goed klikt) vaker willen inzetten. Budget is in overleg, in ieder geval marktconform. Graag voorafgaande een goede voorbespreking over doel, doelgroep, stijl van schrijven…

Bedrijfsplan - Manager Retail NIV 4

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het afmaken van mijn Manager Retail Bedrijfsplan, Hoofdstuk 1,2,3 en 6 zijn klaar. Hoofdstuk 4 is deels af en moet verder aangevuld worden. Het gaat dus om deels hoofdstuk 4 en hoofdstuk 5/7. Ik zoek iemand die al eens een bedrijfsplan heeft geschreven, ervaring vereist

Scriptschrijver voor Short Movie (Nijmegen)

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Voor onze stichting (wij werken met jonge vluchtelingen) starten wij samen met de jongeren een filmproject. We gaan 3 short movies maken. Wij zoeken voor deze 3 films een script schrijver. Wij zijn in Nijmegen gevestigd. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht