Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ghostwriter voor Levensverhaal

Opdracht ID: 51341

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 4
Locatie: Barendrecht, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 27 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn naam is Richard, 43 jaar oud. Ik ben getrouwd (2x zelfs!) en heb2 prachtige dochters. Ik geef sinds mijn 26ste leiding, dus al geruime tijd. Ik heb in verschillende branches gewerkt, te weten Bank en Verzekeringswezen (10 jaar), Fitness (7 jaar) Entertainment (2 jaar) en werk tegenwoordig in de Kinderopvang. Ik ben als stagiair in de verzekeringen begonnen en zal per 1 september benoemd worden tot operationeel directeur (van 32 Kinderopvang locatie). Door mijn managers word ik omschreven als een people manager pur sang. Hetgeen ik in de verschillende branches heb geleerd is dat het gaat om WAO, oftewel Waardering, Aandacht en Oprechtheid. En is dat op privé gebied ook niet zo? Ik zie tal van overeenkomsten op deze gebieden, denk bijv. aan het gaan solliciteren bij een werkgever, kan je dit niet vergelijken met het voor de 1ste uit eten gaan met je nieuwe partner? Of het belang van feestdagen, bijvoorbeeld de verjaardag van 1 van je managers en de verjaardag van je schoonmoeder; die mag je natuurlijk niet vergeten. En kan je 1 jaar in dienst vergelijken met 1 jaar een relatie. Of samenwonen en een vast contract ondertekenen. Mijn inziens allemaal onderwerpen die met elkaar overeenkomen. Ik heb zo’n 20 onderwerpen uitgeschreven. Ook heb ik de afgelopen periode als leidinggevende opgeschreven en dan in het bijzonder de situaties die ik heb meegemaakt, zowel op zakelijk als privé gebied.
Ik zou al deze onderwerpen heel graag in een boek willen verwerken, dit met als doel de managers van tegenwoordig te helpen / adviseren in hun rol als manager op de zaak en thuis. Met name thuis mogen wij niet vergeten! Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van nature attent, creatief en romantisch bent. 3 eigenschappen die je als leidinggevende geen windeieren leggen. Dit wil ik heel graag delen met andere.
Ook zou ik graag voor (grote) groepen mijn verhaal willen doen. Ik ben van mening dat ik dit pas kan doen, nadat alles wat in mijn hoofd zit op papier staat.

Klinkt bovenstaande voor jou als muziek in de oren, kan jij mij helpen om dit papier te zetten dan hoor ik graag van je.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
25-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Frank
Frank
25-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
8.3
Janneke
Janneke
25-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Karo
Karo
27-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Perfectionistische Schrijver Gezocht

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij mijn boek wil schrijven. Ik zoek iemand die professioneel en perfectionistisch is, die veel ervaring heeft, een goed verhaal kan opbouwen met emotie, intensief met mij wil samenwerken aan een bestseller, zich kan laten leiden, zelf creatief is en met mij mee kan meedenken. Herken jij jezelf hierin? Dan hoor ik graag van je.

Productteksten met Thema

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Voor onze producten zoeken wij een tekstschrijver die 6 verschillende teksten per product gaat maken. Voorbeeld: 1 luchtreiniger 6 verschillende teksten voor gebruik bij houtkachels, vogels, rooklucht, astma, fijnstof en covid. Ik hoor graag van jullie.

Storyteller voor Recruitment Bedrijf

Geplaatst: 21 okt
Beste freelancers, Voor een bestaand bedrijf in de recruitment ben ik op zoek naar een creatieve tekstschrijver. Een tekstschrijver die de lezer volledig meeneemt in het verhaal en een beleving weet te creëren. Een echte storyteller. De lezer moet het verhaal volledig ervaren en hierin worden meegenomen. Mijn voorkeur gaat uit naar een freelancer, niet naar een bedrijf.

Teksten voor Folder Huurdersorganisatie

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ik zoek een tekstschrijver die een goede redactieslag doet op korte tekstjes. Het moeten korte pakkende tekstjes worden. Het gaat om een folder van een huurdersorganisaties die breed verspreid wordt onder huurders om hen te laten inzien dat ze meer rechten hebben dan ze denken. De belangrijkste doelgroep die bereikt moet worden zijn: laagletterden of mensen met van origine een andere…

Kerstblogs Schrijver Gezocht

Geplaatst: 7 okt
Beste freelancers, Voor mijn website in het hogere segment home accessoires zoek ik iemand die voor mij een paar leuke blogs kan schrijven over de kerstdagen die eraan komen, top 10 cadeau tips en nog een paar gerelateerde onderwerpen. Vind je het leuk om hiervoor te schrijven, dan hoor ik graag van je.

Schrijvende Kok met Vegan Kennis Gevraagd

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ik zoek een kok met schrijfervaring/schrijver/eindredacteur met vegan kookervaring die 320 teksten van circa 300 woorden naloopt op schrijfwijze en inconsistenties (zoals een ingrediënt dat niet past, teveel is, niet wordt genoemd in het recept of in de ingrediëntenlijst) en aanpast naar eigen inzicht. Als je er een nieuw recept van maakt, mag dat best. Gebruik je creativiteit!…

Autobiografie naar Hoger Niveau Tillen

Geplaatst: 10 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter in genre autobiografie. De basis van het verhaal is al geschreven, dit scheelt een hoop voorwerk. Het moet echter nog bij gepoetst en veranderd worden naar een hoger niveau aan kwaliteit. Door omstandigheden heb ik hier nauwelijks tijd voor. Om duidelijkheid voor beiden te hanteren wil ik gaan voor een totaalprijs.  Ik zie jullie offertes…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht