Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ghostwriter voor Boek over Alternatief Management in de Zorg

Geplaatst op:
17 oktober 2019 17:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Creatief Schrijven
Opdracht ID:
41093
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
> € 2000
Locatie:
Venray, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben een hele succesvolle geestelijke gezondheidszorgorganisatie opgezet die de afgelopen 5 jaren is gegroeid van 6 locaties naar 21 in een brede regio. We doen heel veel zaken anders dan anderen en hebben een heel democratisch organisatiemodel. Ook besparen we flink op de zorgkosten voor zorgverzekeraars.

Blijkbaar is dat heel uniek omdat heel veel partijen bij ons informeren hoe wij het toch allemaal voor elkaar krijgen om zo weinig bureaucratisch, zo innovatief en zo medewerkervriendelijk te werken. We hebben ook op sommige thema's een hele alternatieve werkwijze met gekke dingen erin. Zorgverzekeraar VGZ wil graag dat we een boek uitbrengen hierover zodat anderen daar ook van kunnen leren. Zij willen wel in hun grafische studio ondersteunen met beeld en ontwerpwerk, maar hebben geen tijd of expertise voor schrijfwerk.

Ik zie het als persoonlijke missie om werknemers gelukkiger te maken in de gezondheidszorg. Gelukkiger werknemers geven betere therapie. Betere therapie leidt tot meer levensgeluk bij de cliënten en gelukkiger cliënten dragen weer bij aan een gelukkiger samenleving. Het effect van een goede behandeling kan generaties doorwerken. De hefboom is dus enorm als ook andere organisaties van ons kunnen leren.

Ik wil dat boekje graag publiceren onder mijn naam, maar het ontbreekt mij aan tijd en schrijftalent om daar een succes van te maken. Ik zoek dus een ghostwriter die dit wil doen voor mij en dan alle rechten aan mij overdraagt. We willen het boekje gaan uitgeven in eigen beheer.

Qua proces denk ik aan een drie of viertal interviews met mijzelf en daarnaast met een paar collega's. Dat mag allemaal via skype, dus je hoeft er niet per se voor langs te komen. Dat zou genoeg input moeten kunnen opleveren voor een leuk boekje met anekdotes. Qua stijl denk ik een beetje aan https://www.bol.com/nl/p/eckart-s-notes/1001004004993501/, maar dan voor de gezondheidszorg (en een stuk korter). Ik denk aan ca. 50 pagina's.

Qua richtprijs voor het ghostwriter gedeelte plus wat afstemming met VGZ voor het aansluitende grafische werk denk ik aan een bedrag van tussen de 5.000 en 10.000 euro.

Welke schrijver voelt zich thuis in de zorg en kan mij helpen met dit boek. Ik zie graag alle reactie tegemoet voorzien van ervaring en eerder werk.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (14)

Phil Phil 22-10-2019
Bastiaan Bastiaan 17-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Marjo Marjo 17-10-2019
Lieke Lieke 22-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Ronald Ronald 22-10-2019
Casper - Casper - 17-10-2019
Rien Rien 17-10-2019
referentiesterren
23 referenties
Mark Mark 17-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Rinke Rinke 17-10-2019
Janneke Janneke 17-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Frank Frank 17-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Astrid Astrid 18-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Sabine Sabine 22-10-2019
Jan Jan 22-10-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Creatief Redacteur en Beeldredacteur Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het schrijven van een boek over mijn ervaringen met mijn scheiding en mijn visie op scheiden in het algemeen. De tekst staat voor een groot deel op papier, maar ik ben nu op het punt dat het een boek moet worden, met beeld en illustraties. Daarnaast moet ik worden uitgedaagd om mijn boodschap nog scherper…
29 mei
Tekstschrijver voor Beauty Magazine Gezocht
Beste freelancers,    Voor een beauty magazine zijn wij op zoek naar een tekstschrijver. Beschik je over uitstekende schriftelijke vaardigheden, ben je parttime beschikbaar, werk je graag vanuit huis en heb je een passie voor beauty dan is dit de opdracht voor jou!    Als Content Writer schrijf je teksten waarbij kwaliteit en originaliteit…
25 mei
Manifest Schrijven over Esthetiek
Beste freelancers,    Ik zoek een tekstschrijver voor het schrijven van een manifest. Een manifest is een beknopte, puntsgewijze weergave van mijn uitgangspunten over het project waar ik mee bezig ben.     Het onderwerp van de manifest gaat over esthetiek en bestaat uit ongeveer 300 woorden. Ik heb zelf het vooronderzoek…
15 mei
Huisschrijver voor Architectenbureau Groningen
Beste freelancers,    Wij zijn een architectenbureau dat op zoek is naar een huisschrijver met grafische vaardigheden.    Voor de eerste opdracht breng je een informeel bezoek aan onze studio en spreek je met een paar teamleden over 2 opgegeven onderwerpen/projecten. We verwachten hierna 2 korte (100-300 woorden) geschreven stukjes…
29 apr
Schrijver voor E-Book Gezocht (Levensverhaal)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren auteur/ (tekst) schrijver voor een E-Book, eventueel in overleg als ghostwriting.    Het gaat om een bijzonder en indrukwekkend levensverhaal over mijzelf. We kunnen de teskt en interviews op afstand uitvoeren. Ik zou het boek graag binnen een termijn van 4 a 5 maanden gerealiseerd…
28 apr
Schrijver voor Autobiografisch Verhaal
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een creatieve schrijver. Ik heb een app verzameling van 120 pagina's die ik graag wil laten omzetten in een autobiografisch verhaal. Het boek wil ik de titel 'Miranda's liefdes deur' geven.     Ben je geïnteresseerd? Ik hoor graag van je.
27 apr
Freelance Tekstschrijver voor Videoproductiebedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn op korte termijn op zoek naar een creatieve tekstschrijver voor videocontent zoals teksten in beeld maar met name voor voice-over teksten.    In dit specifieke geval is dit voor een opdracht voor een voice-over van een bedrijfsfilm. Het gaat hier om een tekst van ongeveer 500 woorden (inschatting).…
17 apr