Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Gezondheidstherapeute zoekt: bedrijfsnaam, logo & huisstijl

Opdracht ID: 51121

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13-06-2022
Reacties: 10
Locatie: 1820
Laatst gewijzigd: 22-06-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hoi ik ben Sarah Rose, Gezondheidstherapeute en ik ben opzoek naar een creatieveling die voor mij een leuke catchy bedrijfsnaam en eventueel een bijpassend logo kan bedenken.
Verder dan ‘Praktijk Sarah Rose’ kom ik niet..HELP?

Wat doe ik en waarom?
Ik bied oplossingen aan voor mensen die meer willen weten waar hun mentale en fysieke klachten vandaan komen.
Dit doe ik door het lichaam in zijn geheel te zien en door energietherapie op celniveau op een natuurlijke en pijnloze manier.

Ik beheers verschillende disciplines en bied aan :

Bioresonantietherapie:
* ik ONDERZOEK/scan met een bioresonantietoestel (dat frequenties meet op celniveau) de energiebalansen in het lichaam; waar loopt het mis, wat zijn je tekorten, wat zijn jouw lichaam onder druk?
* ik ANALYSEER: hoe kunnen we jou zo goed mogelijk ondersteunen? Leefstijl-, omgeving-, voedingsadvies.
* BALANCEER: door goede frequenties terug te sturen en het herstellend vermogen van het lichaam te activeren.
* ADVISEER: Welke voedingsstoffen moeten op welke plaats en op welk tijdstip terecht komen? Hier komt mijn Orthomoleculaire Kennis goed van pas.

Massagetherapie: waarbij ik manueel energieblokkades in het lichaam vrij maak: Lymfemassage, triggerpointmassage, ontspanningsmassage,…op maat van de patiënt.
Luistertherapie: Ik luister, jij praat... want soms doet het eens deugd om te praten over dingen waar je met niemand anders over kan praten. Misschien erger je je wel aan iets en heeft het invloed op jouw leefstijl of geluk?
Ik stel gerichte vragen en zoom wat meer in op wat je naar boven haalt, het antwoord komt vaak vanzelf.

Mijn aanpak is:
Enthousiast: Zonder ‘over the top’ te gaan, straal ik energie uit die je meesleept en een goed gevoel geeft.
Duidelijk: Ik probeer jou uit te leggen hoe iets zich manifesteert en hoe we dit kunnen aanpakken. Want als je begrijpt hoe jouw lichaam werkt dan kan je het beter verzorgen.
Discretie: in een veilige omgeving waar het oké is om onbegrensd je verhaal te doen. Hoe meer ik over je weet, hoe beter ik de puzzelstukjes in elkaar kan leggen.


Wat meer over mezelf:
Ik ben 31 jaar.. geboren in 1991 en dus een echte 90ies kid met een old school soul. Als volwassen ben ik over het algemeen modern; ik hou van humor en originaliteit maar vooral van duidelijk en eenvoud.
"Back to the basics" is mijn motto: want als je terug naar het beginpunt gaat ziet je je pad beter in perspectief. Teveel afleiding zorgt voor chaos in het hoofd.

Hopelijk is hiermee jouw creatief brein al getriggerd. Wie weet zie jij wel dingen die ik niet zie? Ik kijk er alvast naaruit!
Stel gerust vragen als je meer wil weten.

Heel fijne groeten,
Sarah Rose

Aanvullende vragen:

Logo moet geschikt zijn voor drukwerk.: Ja
Bestaand logo en/of huidige huisstijl moet worden vernieuwd.: Nee
Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.: Ja
Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen): Nee

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (10)

Melissa
Melissa
13-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Rene
Rene
13-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ilja
Ilja
13-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniël
Daniël
13-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ivanka
Ivanka
13-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bas
Bas
13-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
ymke
ymke
13-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Maurits
Maurits
13-06-2022
26 referenties
Gemiddelde score
9.6
nicky
nicky
13-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Gavin
Gavin
13-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
5.5
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Logo van 2 Bedrijven Samenvoegen

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Ik wil graag 2 logo's samenvoegen om een nieuwe samenwerking te bekrachtigen. Logo's alleen (dus namen moeten wegblijven) moeten alleen samengevoegd worden zodat deze op een rvs plaat gelaserd kan worden. Geen complexe casus maken, is niet definitief voor extern gebruik. Ik zie jullie reacties graag zo snel mogelijk tegemoet.

Logo Ontwerp van Vuurvlieg

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Ik zoek een designer die een logo voor mij kan ontwerpen bestaande uit typografie en een beeldmerk van een vuurvliegje. Het moet een magisch, minimalistisch en vintage vibe hebben. Totaal niet corporate. Het gaat om een ontwerp wat gebruikt gaat worden in het boekenvak. Nou klinkt een vuurvliegje al snel kinderlijk maar dat moet het niet uitstralen. Het beeldmerk moet ook afzonderlijk…

Ontwerper Gezocht in Amersfoort

Geplaatst: 12-12-2022
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor het ontwerpen van een logo en huisstijl voor een bedrijf in de recreatie branche. Het liefst iemand die ook nog een website kan afmaken in combinatie.  Mocht je mogelijkheden en ideeën hebben hoor ik het graag. 

Spiritueel Logo Ontwerpen

Geplaatst: 12-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een krachtig logo welke symbool staat voor verbinding . Het logo is voor mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie en ondersteuning voor (toekomstige) ouders. In mijn logo wil ik graag de Vesica Piscis en de seed of life, vanuit de heilige geometrie terug laten komen. Belangrijk voor mij is dat deze echt in passende…

Logo Ontwerper Gezocht voor Restaurant

Geplaatst: 09-12-2022
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een mooi en creatief logo voor mijn nieuwe restaurant kan ontwerpen. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk. Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

3D Logo Ontwerper Gezocht

Geplaatst: 07-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een logo in 3D stijl kan maken. Het logo mag niet direct weergeven wat mijn diensten zijn en ik heb zelf ook wel wat ideeën. Wie durft het aan? Ik kom graag in contact om te brainstormen 

Logo Ontwerper Gezocht

Geplaatst: 29-11-2022
Beste freelancers, Ik ben dringend opzoek naar een goede logo ontwerper voor mijn uitzendbureau. Ik zoek iemand met ervaring of een student in opleiding. 1) Ik wens dat het logo 10 december klaar is. 2) Er kan afstand gewerkt worden. 3) Logo is nodig voor onze nieuwe website. Interesse? Dan zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht