Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. General Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Gedreven Interim Manager en Consultant Gezocht

Opdracht ID: 42066

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 15-01-2020
Reacties: 10
Locatie: Arnhem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29-01-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn permanent op zoek naar gedreven interim managers/consultants. Ons bedrijf staat voor aanpakken! Het oplossen van organisatievraagstukken, onder andere door de inzet van onze partners voor interim management, advisering, coaching & training.

Dit houdt in: ondernemers met raad & daad terzijde staan. Ook als het even wat moeilijker gaat of er zelfs sprake is van een crisissituatie je mannetje(/vrouwtje) kunnen staan. De ondersteuning bestaat deels uit het daadwerkelijk overnemen van taken in een organisatie. Daarnaast is er een strategische adviescomponent aan de orde. Dat begint met te kijken naar de financiële stand van zaken om vast te stellen hoe gezond de organisatie is en waar mogelijke pijn zit. Op die plekken waar de zwakheden zitten, in de zin van het weglekken van geld of verminderde winstgevendheid, wordt in eerste instantie de aandacht gefocust. Waar ligt het aan en hoe kan het anders. Dat houdt uiteindelijk in: samen met opdrachtgevers kijken naar nieuwe verdienmodellen, concrete plannen en uitvoering. Umfeld in kaart brengen: welke stakeholders hebben welke verwachtingen? Hoe daarop in te spelen? Hoe met behulp van duidelijke roadmap van de huidige naar de gewenste situatie komen?

Om dit in te vullen bij opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ondernemende interim managers/consultants, die als zelfstandige ondernemer via onze formule functioneren. Je wordt in de rol van partner ingevoerd in onze filosofie & aanpak. Samen met jou wordt een Business Plan opgesteld. Een klip en klaar stappenplan leidt systematisch naar goede resultaten en dito verdiensten.

Gezocht profiel:
  • Je bent het type ondernemer. Je hebt de gedrevenheid en het uithoudingsvermogen om je ambities waar te maken. Je wacht niet af, maar geeft voortdurend zelf nieuwe impulsen aan je business en onderneemt initiatieven.
  • Je bent een ‘autonoom’ denker, maar wel in staat je visie op basis van goede argumentatie bij te stellen. Zelf beschik je over de verbale lenigheid om je visie overtuigend over te brengen.
  • Je hebt een commerciële attitude. Dat wil zeggen dat je er van houdt contacten met opdrachtgevers te leggen, te onderhouden en deze zakelijk uit te nutten. Je staat ‘dag en nacht’ klaar voor je klanten om ze aan de beste oplossing te helpen.
  • Je beschikt over het nodige logische en cijfermatige inzicht. Je bent in staat zaken te ontleden in oorzaken en gevolgen. Zodat je aanpak niet verzandt in symptoombestrijding. Procesmatig denken.
  • Je hebt de discipline om datgene wat je je voorneemt ook planmatig uit te voeren.
  • Een achtergrond in consultancy, coaching en/of training strekt tot aanbeveling.
  • Een achtergrond in sales strekt tot aanbeveling.

Wat kun je verwachten?
  • Je werkt samen in een team van ervaren collega's uit verschillende disciplines
  • Je wordt begeleid door senior partners indien nodig
  • Je ontvangt een introductietraining en regelmatig terugkerende trainingen om je vaardigheden blijvend aan te scherpen
  • Je werkt als zelfstandige vanuit een gestructureerd plan
  • Je ontvangt een marktconforme uurvergoeding en commissies

We zien je reactie graag tegemoet.

Freelance general managers die hebben gereageerd (10)

Frans
Frans
15-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Rien
Rien
15-01-2020
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Arnoud
Arnoud
15-01-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Mars
Mars
15-01-2020
1 referenties
Gemiddelde score
9
Alexe
Alexe
16-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Winny
Winny
16-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Ilan
Ilan
22-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Angelique
Angelique
22-01-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Casper
Casper
28-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Guido
Guido
28-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance management opdrachten

Parttime assistent met doorgroeimogelijkheden (remote)

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Parttime remote assistent met doorgroeimogelijkheden (enige ervaring subsidie aanvragen) Hoofddoel -Fundament creëren voor onderneming - Ondersteuning Eigenaar organisatie en financiële opzet

Interim Productieleider Zware Staalbouw

Geplaatst: 8 feb
Ben jij beschikbaar als interim Productieleider Staalbouw? In deze rol ben je direct verantwoordelijk voor een team van ca. 40 staalbewerkers; lassers, voorbewerkers, medewerkers samenbouw en machinaal bewerkers.  Het werk betreft het coördineren en aansturen van de werkzaamheden binnen de productie, het voorkomen van stagnatie en onduidelijkheden op de werkvloer en het aanleveren van de…

Lecturer Leadership and Management

Geplaatst: 07-11-2023
Hi, We are standing for high-quality private education. We take care of: • Pre-university vocational business programmes (MBO4 / BTEC3), • Bachelor’s degree in business management, • In both full-time and part-time. What the unit is about The ability to lead and manage effectively is highly sought after by industry, as employers seek to produce and develop managers who can motivate,…

Hulp bij Aanmelden Thuiszorgorganisatie

Geplaatst: 29-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die alles weet over het ondernemen en oprichten van een thuiszorg organisatie. Ook iemand die samen met mij alle documenten in orde kan maken met alle normen volgens de eisen van HKZ/WTZI/ISO voor in de thuiszorg. De thuiszorgorganisatie biedt WMO/ZVW en WLZ aan cliënten. Het zal gevestigd zijn in regio Noord-Holland/Zuid-Holland. Vind jij…

Allround Manager Zorginstelling in Amsterdam

Geplaatst: 13-12-2019
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een allround manager voor een zorgbedrijf in Amsterdam met kennis in: Financiën HRM Planning Bedrijfsvoering (processen en protocollen opzetten) Affiniteit met zorg (Nedap, Vecozo) is niet een must, maar wel gewenst. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Opstart Salesforce (Den Bosch)

Geplaatst: 17-06-2019
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons een dag of twee kan helpen met de inrichting van het verkoop- en servicedeel van Salesforce op onze locatie in 's-Hertogenbosch. Het budget is in overleg een vaste prijs is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht