Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Augustijn advies

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Als afgestudeerd technisch bedrijfskundige ben ik een industrieel strateeg, welke met meer dan 30 jaar ervaring ondernemers kan helpen met bedrijfsplannen en -processen. Ik heb kennis van en ervaring met ondernemingsplannen, koop en verkoop van bedrijven, verbetertrajecten, strategische sessies en algemeen management. Naast diverse algemene directiefuncties bij mkb-bedrijven, ben ik zelf eigenaar geweest van een (industrieel) bedrijf dat ik met succes heb verkocht aan een Zweedse investeerder. Tevens heb ik bedrijven opgezet in Slowakije en de Verenigde Staten. Daarnaast ben ik om zakelijke redenen naar vele landen gereisd, waaronder China, Zuid-Afrika, Vietnam, Roemeniƫ, Zweden, Thailand, Bangladesh, etc.

Uitgevoerde opdrachten

Ondernemings- en Financieel Plan voor Taxibedrijf (Dordrecht...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen bij het maken van een gedetailleerd en uitgebreid ondernemingsplan.    Het ondernemingsplan is voor een nieuw op te zetten taxibedrijf en is bedoeld voor investeerders om financiering te verkrijgen.  Wij willen graag een uitgebreid en goed onderbouwd…
Dordrecht 13 feb

Vraag Frans direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden