Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Guido

Guido van Dooren
Over Guido

Mijn naam is Guido van Dooren. Geboren op één van de mooiste dagen uit de recente geschiedenis, namelijk 6 mei 1970. Opgegroeid in het knusse Aarle-Rixtel en alweer sinds 1992 woonachtig in Helmond. Daar woon ik samen met mijn vrouw, onze twee mooie tienerdochters en hondje. De afgelopen 25 jaar heb ik in verschillende branches gewerkt als manager in trade, event, sales, marketing en communicatie. Daarnaast heb ik ruime ervaring met categorie management, facilitair management en recruitment.

Doorlopend blijf ik mijn ‘actuele’ kennis vergroten door het volgen van opleidingen, cursussen, trainingen en workshops. Zo ben ik actief lid van de Sales Management Club, dé studieclub voor leidinggevende commerciële functionarissen. Bovendien ga ik regelmatig naar netwerkbijeenkomsten, waar relevante sprekers komen en/of workshops gegeven worden. Zo ben ik ook lid van Netwerk Brabant en ben ik partner van de Sales & Marketing Group. Daardoor haal je met Sales & Marketing Support een doorgewinterde en zeer deskundige...

 

Portfolio

Beheer & update webpagina Liemar Software
Loading.

Lead generatie & social media beheer Cool-Spot
Loading.

Inside Account Manager Csupport
Loading.

Eigen website gebouwd
Loading.

Webbeheer en content manager web & socials
Loading.

Lamiwood - Accountmanager Traprenovatie
Loading.

 

Vraag Guido direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Sales & Marketing Support
0629824382
KvK-nummer: 74812459
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond