Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Geboortekaarten Ontwerpen (Thema Boerderij)

Geplaatst op:
13 mei 2019 09:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
39124
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 450
Locatie:
Scherpenzeel, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ontwerper die een 5 tal (meer mag ook) verschillende geboortekaarten wil ontwerpen met het Thema Boerderij.

De kaarten moeten Unisex zijn en speels, denk aan grappige dieren (Nederlandse Boerderij dieren). Ook 1 kaart in een soort watercolor idee. Kaarten moeten de maten hebben 13x13 en 15x15 (gevouwen), en 13x39cm als 3-luik gevouwen.

Ik kan wat ideeën aandragen. De kaarten dienen als indesignpakket aangeleverd te worden met alle elementen die zijn gebruikt en rechtenvrij. Wil je royalty's over je ontwerpen blijven ontvangen kan ook, maar dan verwacht ik dat terug te zien in de offerte, andere ideeën staan we open voor.

Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Martijn Martijn 13-05-2019
referentiesterren
6 referenties
Melanie Melanie 13-05-2019
Tess Tess 13-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Pepijn Pepijn 13-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Debbie Debbie 13-05-2019
Ruben Ruben 13-05-2019
referentiesterren
15 referenties
Nadja Nadja 13-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Jan Jan 13-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Laura Laura 13-05-2019
Jonathan Jonathan 13-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

App UX Designer voor Ontwikkelen Interactieve App Schermen
Beste freelancers,    We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe app. Op dit moment zoeken we een UX'er die voor ons een aantal dynamische app schermen kan designen.    We willen op korte termijn een aantal basis functies aan onze gebruikers laten zien en zouden dit graag doen met een bewegend, klikbaar prototype. Je moet…
12 jul
Ontwikkeling van Merkidentiteit voor Nieuw Merk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met het ontwikkeling van een merk/product identiteit voor een nieuw merk/product. Het gaat om het ontwerp van het logo, merk identiteit,verpakking etc.    Graag alleen reageren als er voorbeeld cases zijn van vergelijkbare cases.
11 jul
Ontwerpen van een Bieretiket
Beste freelancers,    Ik zoek een persoon die goed is in grafische ontwerpen. Dit voor het ontwerpen van een bieretiket (met dezelfde afmeting als op een flesje duvel ( 9,6 x 6,4 cm)). Verdere info wordt later gegeven.    Graag een voorstel van budget a.u.b.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jul
Banners Ontwerpen voor Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een grafisch designer die ervaring heeft met Photoshop voor het maken van verschillende banners en andere grafische ondersteuning voor de lancering van onze nieuwe website.    Voor impressie zie bijlagen. Verdere details volgen later.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
26 jun
Graphic Designer voor een Boek (Amerikaans/Engelse Markt)
Beste freelancers,    Begin 2019 is mijn boek succesvol op de Nederlandse markt verschenen.  Voor het uitbrengen van het boek op de Amerikaans/Engelse markt zoeken wij een graphic designer met aantoonbare ruime ervaring in juist deze markt.  Het is een hoge kwaliteit, volledig geïllustreerd werk met 104 pagina's en eraan…
26 jun
Ontwerp Keurmerk
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een keurmerk grafisch kan ontwerpen.    Denk ter illustratie aan het keurmerk fysiotherapie, maar deze opdracht is voor een totaal andere branche. Ik ben op zoek naar drie ontwerpen, zodat belanghebbenden hier volgende week een keuze voor kunnen maken.    Het gaat dan om drie ontwerpen…
24 jun
Teachable Vormgeving
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch vormgever.    Wij hebben een online cursus in de maak, maar vinden het vormgeven erg lastig. Graag een dagdeel hulp daarbij.    Budget is in overleg, een vaste prijs is gewenst.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 jun