Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem

Opdracht ID: 54898

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 6 apr
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 apr
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem
Budget: €2000,-

Introductie :
** is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van duurzame reinigings- en hygiëneproducten. Onze missie is om bedrijven in verschillende sectoren zoals horeca, gezondheidszorg en onderwijs te voorzien van milieuvriendelijke oplossingen zonder in te boeten aan effectiviteit. Onze producten zijn gecertificeerd met het Europese Ecolabel en Cradle to Cradle, wat onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit onderstreept. Onze primaire doelgroep omvat B2B-sectoren die veel waarde hechten aan efficiëntie, duurzaamheid en strikte hygiënenormen.

Projectbeschrijving:
We zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar om een geautomatiseerd wenslijst/bestelsysteem te creëren dat werkt in combinatie met de Barn2 Product Table plugin. Dit systeem is ontworpen om het bestelproces voor onze groothandelsklanten te stroomlijnen en een efficiënte, gebruiksvriendelijke ervaring te bieden die in lijn is met onze duurzaamheidsdoelen.

Gedetailleerde Vereisten:

Integratie van gebruikersrollen: Na inloggen moeten gebruikers met een Barn2 wholesale plugin gebruikersrol een "SnelBestel" knop in de navigatieheader vinden, die leidt naar een producttabel met ons volledige groothandelsassortiment. Hier kunnen ze filteren, zoeken, selecteren en producten toevoegen aan de winkelwagen.
Integratie van bestellijsten: We streven ernaar de mogelijkheid te bieden om producten toe te voegen aan een of meerdere bestellijsten met behulp van een checkbox of harticoon in de producttabel. We gebruiken momenteel de Wishlist for WooCommerce Pro versie van WPfactory, vanwege de mogelijkheid om meerdere lijsten te creëren en importfuncties voor onze klanten.

Automatische Bestellijsten: De bestellijst moet geïntegreerd worden in een Barn2 producttabel weergave, waardoor klanten zich kunnen abonneren op regelmatige leveringen van geselecteerde producten, inclusief de keuze van leveringsfrequentie (bijv. wekelijks, tweewekelijks) via een dropdownmenu.

Vaste Leverdagen: Klanten hebben vaste leverdagen op basis van onze logistieke service. We gebruiken de plugin Iconic Delivery Slots voor dit doel. Bestellingen moeten automatisch worden verwerkt 2 dagen voor de leverdag om 12:00 uur, wat ook de deadline is voor eventuele wijzigingen of toevoegingen.

Klantennotificatie: Een automatische e-mailherinnering moet 48 uur voor de deadline van de bestelling worden verzonden, met informatie over de aankomende automatische levering.

Doel:
Ons doel is het bestelproces voor onze klanten te verbeteren, waardoor het efficiënter wordt en in lijn met onze duurzaamheidsinspanningen. Dit systeem zal onze klanten tijd besparen door hun regelmatige bestellingen te automatiseren en naar behoefte aan te passen, terwijl flexibiliteit en controle over hun bestellingen behouden blijven.

Vereisten voor Ontwikkelaars:

Ervaring met WooCommerce, Barn2 Product Table en Wishlist for WooCommerce Pro.
Sterk begrip van B2B e-commercebehoeften.
Vermogen om meerdere plugins te integreren en een naadloze gebruikerservaring te creëren.
Creatieve probleemoplossende vaardigheden en een proactieve benadering van uitdagingen.

Vragen voor Potentiële Ontwikkelaars:

Hebt u eerder gewerkt aan vergelijkbare aangepaste integratieprojecten?
Kunt u voorbeelden of casestudies van vergelijkbare projecten aanbieden?
Hoe zou u het ontwikkelen van dit geautomatiseerde bestelsysteem benaderen?
Bent u in staat om een demo of presentatie te geven over de mogelijke functionaliteiten en workflow?
We zijn op zoek naar een ontwikkelaar die buiten de gebaande paden kan denken en ons kan helpen een oplossing te creëren die aan onze behoeften voldoet en onze verwachtingen overtreft. Dit project biedt de kans om bij te dragen aan een duurzaamheidsgericht initiatief dat een aanzienlijke impact zal hebben op onze klanten en hun operationele efficiëntie.

Het doel is om een ontwikkelaar te vinden op wie we in de toekomst kunnen vertrouwen om ons te helpen meer innovatieve functionaliteit te ontwikkelen. Voor een gedetailleerder beeld van ons platform en wat we bouwen, nodigen we u uit om onze ontwikkelingswebsite op het staging-domein te bekijken.
 

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (2)

Dennis
Dennis
06-04-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
08-04-2024
4 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress (Divi) website voor een duurzaamheidsadviesburo

Geplaatst: 6 mei
Beste, Ik zoek ondersteuning en actief meewerken/adviseren bij het bouwen van een wordpress site in Divi. Totaal ca 10 pagina's. Het gaat om een website voor een duurzaamheidsadviesbureau. Kleurenpalet, look/feel, lettertypes etc. en een gedeelte van de content is al klaar. Ik wil graag actief meewerken om mij zo zelf Divi eigen te maken (makkelijker om daarna (gedeeltelijk) zelf de site te kunnen…

Onderhoud wordpresss website

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, We hebben een Wordpress website, welke wij per kwartaal onderhouden willen hebben (de site is puur ter ondersteuning van ons bedrijf, wij doen goed SEO of SEA optimalisaties; we hebben een andere manier van klanten benaderen) - Thema update - Plugin update - Algemene updates - Onderhoud/aanpassingen op afroep zouden er een aantal partijen hier tarieven voor kunnen leveren?  

Betrouwbare Partner voor Website-Onderhoud

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers, Wij, een vooraanstaand bedrijf in ventilatieoplossingen, zijn op zoek naar een professioneel team of freelancer om het onderhoud van onze drie websites te verzorgen. We willen een partner die snel en efficiënt eventuele storingen en problemen kan oplossen, mochten die zich voordoen. Wat we nodig hebben: Onderhoud en Support: Regelmatig onderhoud van onze drie websites om optimale…

Updaten en opschonen website

Geplaatst: 29 apr
Ik heb het beheer over een website gekregen waar over de 10 jaren heen zoveel mensen op hebben gezeten dat de achterkant van de website nogal een rommeltje is. Onder andere is door de vele plug ins de achterkant van de website geblokkeerd. Ik moet dat met php my admin oplossen en dat begrijp ik niet. Daarbij toevoege van een kleine webshop/doneer mogelijkheid. Budget 30€ per uur Aanvullende vragen:…

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Breakdance wordpress thema aanpassen.

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, [VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES KAN IK HELAAS NIET OP ALLE REACTIES REAGEREN. EXCUUS] We hebben een wordpress site met break dance thema waarin we enkele aanpassingen willen doen. Ik zoek iemand die break dance kan en op free lance basis mij kan helpen aanpassingen te maken.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht