Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Full-Stack Webdeveloper voor een Vooruitstrevend Concept

Opdracht ID: 47173

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 29-03-2021
Reacties: 11
Locatie: Haaksbergen, Overijssel
Laatst gewijzigd: 12-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Klaar voor de start? Een unieke kans om voor en samen met een team gedreven tukkers een nieuw bedrijf op de kaart te zetten. Met dit nieuwe concept werk je mee met het opbouwen van een nieuw digital agency. Als bedrijf zijn wij innovatief en vooruitstrevend, daarom willen wij samen met jou allereerst een onderscheidende website maken voor onze start-up. Je krijgt hierin alle mogelijkheden en kansen om dit geheel naar eigen wens op te zetten.

Wij zoeken iemand die zich kan vinden in onze ambitieuze groeiplannen, en op hoog tempo samen met ons naar poleposition wil racen. Jij maakt ons blij met een snelle, aantrekkelijke en goed functionerende WordPress website. Eén die technisch goed in elkaar steekt, er fraai uitziet en ook nog eens lekker scoort in Google. Het is belangrijk dat deze website aansluit bij onze positionering. Je denkt goed na over een gebruiksvriendelijk, responsive en technisch haalbaar webdesign samen met onze UX-designers. Op basis hiervan vertaal je de ontwerpen naar een goed werkend eindresultaat.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent op de hoogte van de nieuwste trends;
• Frond-end & back-end hebben geen geheimen voor je. Je hebt ervaring met HTML, CSS, Javascript, PHP et cetera;
• Je hebt kennis van Custom WordPress websites;
• Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites, dit kan ook gedurende een relevante studie zijn.

Nieuwsgierig geworden? Ben jij die specialist waarmee we het verschil kunnen maken? Iemand die zijn vak verstaat en die naast onze eigen website ook wil ondersteunen bij klantprojecten? Wil jij meewerken aan onze eigen concepten die we samen in de markt gaan zetten? Dan leren we je graag kennen! We zien je reactie graag tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (11)

Jos
Jos
29-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
29-03-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Didier
Didier
29-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Mark
Mark
29-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Roel
Roel
29-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marek
Marek
29-03-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Roelf
Roelf
29-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Arnoud
Arnoud
30-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Jeroen
Jeroen
30-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Romano
Romano
30-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
30-03-2021
25 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Nieuwe website

Geplaatst: 27 nov
Beste Freelancer, Voor ons bedrijf advocatenkantoor zijn we opzoek naar een professional die een compleet nieuw website kan bouwen. ( dit mag een template zijn , zolang we maar niet beperkt worden door de template ) De huidige website is heel basic en dat willen we compleet anders. Expertise in website bouwen is voor ons erg belangrijk! Bij interesse zien we graag meer van jou werk en referenties.…

Kundige en betrouwbare websitebouwer gezocht.

Geplaatst: 13 nov
Beste freelancers, Wat ik zoek is een kundige/betrouwbare en ruimdenkende websitebouwer die een site kan bouwen in Wordpress. Het blijft zoeken naar een naald in de hooiberg als het gaat om een kundige websitebouwer die ook tot een afronding van de site kan komen. In het verleden verschillende bouwers het vertrouwen gegeven om een site voor me te bouwen, veel beloven echter niet kunnen leveren, frustratie…

Divi expert gezocht

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, We zoeken iemand met ervaring in Divi want we hebben een probleem dat we niet zelf op kunnen lossen met een pop-up.  

Website Verhuis,pakket verzending en koeriers branche

Geplaatst: 21 nov
Goedemorgen allemaal, Wij willen een website laten maken voor in de verhuis, pakket verzenden en koeriersbranche. Het moet degelijke site zijn waarbij het zeer klantvriendelijk is , de drie elementen naadloos in elkaar overlopen en dus ook overzichtelijk zal zijn voor de klanten. - Wij hebben reeds een huisstijl en logo. - Wij richten ons op 5 hoofdpagina's met subpagina's - Inlogportaal voor…

API's inbouwen - Wordpress sites

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Met Euforie Online zijn wij op zoek naar iemand die veel ervaring heeft met het inbouwen van API's in WordPress websites. Zou je mij het volgende kunnen vertellen: - Hoeveel ervaring heb je met het opzetten van API's? - Op welk werk ben je het meest trots, wat betreft het opzetten van een API? - Hoe vlieg je dit normaliter aan? - Hoeveel tijd heb je gemiddeld? Ik zie uit…

Wordpress/Google/SEO specialist

Geplaatst: 30 okt
Wij zijn op zoek naar iemand die onze wordpress website kan optimaliseren (o.a. snelheid en schoonheidsfoutjes). Daarnaast is onze website nog niet vindbaar via Google en willen we dat graag aanpakken. We zoeken dus iemand met verstand van Wordpress/Google/SEO.   

Pagina's optimaliseren met Rankmath

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die met Rankmath voor ons in 1 website 86 pagina's kan optimaliseren. Wij willen graag 1 vaste prijs daarvoor. De teksten van de website zijn goed, maar misschien moet er zo af en toe een zoekterm extra toegevoegd worden. We verwachten dat je dat ook uitvoert. In elk geval willen we voor elke pagina groen in Rankmath. 100/100 is niet nodig maar groen wel.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht