Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
5 juli 2021 13:25

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48250

Freelancer voor het Maken van Animatie Film Bedrijfsproces

350 tot 1000 (7) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
5 juli 2021 13:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Animatie freelancer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wij willen graag een animatiefilm laten van onze werkzaamheden. We meten op maat gemaakte oordopjes en maken deze vervolgens in ons laboratorium. 
Het filmpje moet ongeveer 30 tot 60 seconde duren afhankelijk van de kosten.

Bij interesse kunnen we je voorzien van informatie over wat we precies in het filmpje terug willen zien waarna er een offerte opgemaakt kan worden.

Wie kan hier een mooie oplossing voor bieden? Reacties met voorbeeld materiaal zien we graag tegemoet op Hoofdkraan.nl
Stuur deze opdracht door:

Freelance animators die hebben gereageerd (7)

Wouter
05-07-2021
Mark
05-07-2021
Martijn
05-07-2021
Dennis
05-07-2021
Kai
Kai
05-07-2021
Harmen
05-07-2021
Donald
08-07-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
5 juli 2021 13:25

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48250

Freelance animatiefilm opdrachten

Korte 2D of 3D Proces Animatie Maken
Beste freelancers,    We zoeken iemand die een korte uitleg animatie/video (2D of 3D) voor ons kan maken van het proces waar we een machine voor gaan ontwikkelen. We zitten in Nijkerk en zouden de uitleg graag bij ons op locatie geven.    Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
24 sep
Freelance Game Designer Gezocht
Beste freelancers,    Game designer gezocht die ervaring heeft met het ontwerpen -vormgeven- van dieren, mensen, flora en fauna, landschappen en andere elementen voor games als Roblox. Wij gebruiken zelf blender maar je mag ook andere software gebruiken voor het tekenen. De ontwerp style is low poly. We zijn al erg ver met deze game dus de…
15 sep
Animatiefilmpjes voor Verpleeghuis (Poetsinstructie)
Beste freelancers,    Voor poetsinstructies voor de verzorgenden in een verpleeghuis zijn wij op zoek naar iemand die hier animatiefilmpjes voor kan maken. Het gaat om 5 filmpjes waarvan steeds een gedeelte overeenkomt en dan een andere situatie visueel zal worden gemaakt. Bijvoorbeeld het poetsen van tanden of het poetsen van een kunstgebit.…
1 sep
Videoclip Maken met Hybride Animaties
Beste freelancers,    Een videoclip van 3 minuten maken met bewegende poppen met een hoofd van een fotoafbeelding waarbij de mond ook beweegt.    Beperkt budget, is een hobbyproject. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn via een reactie op Hoofdkraan.nl.
18 aug
Freelance Mentor Gezocht voor Blender 3D
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een mentor voor leren te werken in blender 3D ik heb dit nodig om een project uit te werken. In een later stadium kunnen er ook uren in gekocht worden. Voorstel 60 euro per uur. Maar weet niet wat reëel is.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn middels een reactie via Hoofdkraan.nl.
4 aug
Outro van Logo aan Einde van Video
Beste freelancers,    Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij hebben diverse sfeervideo's. Nu hebben wij 1 algemene, mooie outro nodig aan het einde van de video van ons logo.    Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
2 aug
Freelance Animator Gezocht voor Online BreakfastShow
Beste freelancers,    Wij maken een online programma, een soort goodmorning breakfast show, en hebben inmiddels meerdere aflevering internationaal afgerond. Voor onze organisatie zoeken wij een professionele en creatieve animator die ons kan helpen met het maken van meerdere animaties.     Het betreft in totaal 18 filmpjes…
8 jul
Toon meer