Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Video Editor Gezocht voor Webshop

Opdracht ID: 48641

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20-08-2021
Reacties: 4
Locatie: Venlo, Limburg
Laatst gewijzigd: 01-09-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Voor mijn snel groeiend e-commerce bedrijf ben ik opzoek naar een gemotiveerde freelancer video editor die veel ervaring heeft met video's maken voor high performance advertenties. Je weet uit je ervaring heel goed wat voor video's het meest aandacht trekken en je hebt hier ook duidelijk veel ervaring mee.

Je bent op de hoogte van de laatste technieken en marketing trends en komt actief met nieuwe ideeën die je voor kunt gaan stellen. Je gaat samenwerken met een klein team van marketeers. Je vertaald eventueel de briefings die gemaakt worden door de creatieve director met gemak in hoog converterende video's welke ingezet gaan worden als advertentie.

Aantoonbaar online marketing ervaring is voor ons een must. Verder dien je goed Engels te spreken en ben je rond de 18 uur per maand beschikbaar. Jouw taak is video's editten, maar je denkt mee in het hele proces van adverteren. Je oppert ideeën en vertaald die ideeën in nieuwe video's.

Bij een sollicitatie vragen wij om je portfolio met gerelateerde e-commerce/marketing video's mee te sturen die expliciet bedoeld waren voor online advertenties.

Het budget dat wij bieden is op basis van de ervaring en je track-record.

Interesse? Reageer direct via Hoofdkraan.nl!

Videografen die hebben gereageerd (4)

Marcel
Marcel
20-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Tjade
Tjade
20-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ilia
Ilia
20-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Ronald
Ronald
20-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Editen video interview

Geplaatst: 09:45
Ik heb een video intervieuw met mijn oma van 94 over haar tijd in de jappenkampen. Ik wil deze video laten editen. Creatieve vrijheid hierin. Graag zie ik een aanbod voor wat zoiets kost Aanvullende vragen: Er moet op meerdere locaties gefilmd worden.: Nee Nabewerking en montage van beelden is vereist.: Nee Het liefst ook dronebeelden maken.: Nee Bij voorkeur een combinatie van foto en video.: Nee

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht