Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Gezocht voor App Ontwikkeling

Opdracht ID: 52120

Budget: > € 2000
Geplaatst: 05-12-2022
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 06-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Graag zou ik hulp krijgen bij het ontwikkelen van een app (IOS en een Android) waarbij aanbieder en gebruiker met elkaar in contact worden gebracht, waarbij aanbieder de mogelijkheid krijgt om product/dienst te plaatsen met een tijdvak en gebruiker de mogelijkheid heeft deze te kopen.

Gebruiker registreert zich eenmalig met e-mail en telefoonnummer. Is daarna altijd ingelogd bij gebruik van de app.
Aanbieder registreert zich ook eenmalig met bankrekening, adres, e-mail en telefoonnummer en kan iets over zichzelf schrijven (met foto’s), adres wat zichtbaar moet zijn op de app.
Gebruiker moet kunnen zien welke aanbieders in zijn/haar omgeving meedoen (of via lijst of via kaart) en op welk tijdstip een product/dienst van aanbieder is op te halen. Met 1 klik op de knop bevestigt hij en betaald via IDEAL. Gebruiker moet aanbieder punten kunnen geven (na ophalen product/dienst).
Aanbieder kan wel zichtbaar zijn op de app maar kan zichzelf aan- en uitzetten als hij een product/dienst te koop heeft. Aanbieder kan daarvoor een tijdstip te selecteren waarop de dienst/product kan worden opgehaald.

Interesse? Reageer direct!

Freelance app developers die hebben gereageerd (3)

Daniyal
Daniyal
05-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
05-12-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Wiebe
Wiebe
06-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Designer voor onze Mobile Apps (en mogelijk ook web apps)

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Vanwege plots vertrek van onze huidige designer zoeken we een vervanger voor paar aanpassingen aan onze App. De huidige App moet iets worden gestript, screens moeten op nieuwe Figma Page worden gezet en worden geupdate. App Designs zijn nu blocking voor de developers. Die kunnen pas starten als de designs klaar zijn en door plots vertrek staan zij onhold Onze App is eenvoudig, maar…

Simpele App Ontwerpen

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een developer voor het maken van een simpele app. De app moet uit een homepagina en smoelenboek (waar mensen zelf hun adres en gegevens bij kunnen voegen of via een uitnodigingslink) bestaan. Via adalo online app tool zou ook fijn zijn.  Interesse? Reageer direct!

Gezocht Freelancer iOS Apps

Geplaatst: 20-04-2022
Beste freelancers, Voor een nieuwe dienst hebben wij onlangs een Android Videobel App ontwikkeld. Wij zijn nu op zoek naar een freelancer die deze app voor ons als native Apple App kan realiseren. Het betreft een op Jitsi en Firebase gebaseerde Videobel App. De App gebruikt Jitsi rooms voor videobelllen en Firebase om de uitnodiging tot videobellen te communiceren tussen gebruikers. Voor IOS is een…

App Ontwikkelen voor HR Vakgebied

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een app zou kunnen bouwen. Het wordt een app in het HR vakgebied. Het moet een mooie look en feel krijgen en makkelijk in gebruik zijn.  Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Web App Developer Gezocht

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Voor een start-up zoek ik een Web Application Developer voor het opslaan en bijhouden van sportprestaties. Wij werken met een internationaal netwerk met topsporters. Gegevens en afgeleide data van deze sporters moeten via een webapplicatie kunnen worden opgeslagen en worden opgeroepen om ons werk te ondersteunen. Ervaring met: Client/server applicaties, webservices, databases Gewenst:…

App Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst: 10-11-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht