Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp

Freelancer die T-shirt voor Kinderen kan Ontwerpen

Opdracht ID: 47902

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 01-06-2021
Reacties: 3
Laatst gewijzigd: 13-09-2021
Status: Match!
Beste freelancers,

Als geschenk voor kinderen willen we graag t-shirts laten bedrukken in de kleuren van RijswijkBuiten. Dit betreft een nieuwe woonwijk in Zuid-Holland en de projectkleuren zijn lichtblauw en groen.

Het T-shirt moet in deze kleuren met daarop in elk geval de naam RijswijkBuiten en de naam van de 3 deelgebieden Sion, Parkrijk en Pasgeld.
Verder moet het vooral een leuk kinderlijk ontwerp zijn met groene boompjes, vogels, bijen, bloemen, de zon, alles wat duurzaam en natuur is en past bij (de huisstijl van) RijswijkBuiten. 

Wie kan ons helpen met dit geschenk? Reacties met voorbeelden graag via Hoofdkraan.nl

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (3)

nicky
nicky
01-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Kristel
Kristel
01-06-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Anne
Anne
02-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance mode ontwerp opdrachten

Design All over Print in Photoshop tbv Modemerk
Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het maken van een all over print in photoshop. De print wordt gebruikt voor een modemerk. De voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het maken van prints/ all over prints in repeat. Spreekt deze opdracht je aan? Stuur me dan even een berichtje, dan kan ik meer details met je delen.

Mode Ontwerper Gezocht + Tech Pack
Geplaatst: 13 jan
Beste freelancers, Wij ben bezig met het opzetten van een kledinglijn en zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het overbrengen van onze ideeën tot meerdere ontwerpen en het ontwerpen van een tech pack ervan. Heb jij oog voor fashion en kun je ons ermee helpen, stuur dan een bericht via Hoofdkraan.nl.

Modeontwerper Gezocht (Islamitische Kledingdracht)
Geplaatst: 11 jan
Beste freelancers, Ik ben bezig met het opzetten van een modelijn. Hiervoor heb ik de ideeën duidelijk maar ben ik nog op zoek naar iemand die deze ideeën kan vertalen in een tekening zodat ik deze kan laten produceren. De details kan ik verstrekken als de opdracht is gegeven. Enige affiniteit met islamitische kledingdracht is een pre. Bij interesse ontvang ik graag de mogelijkheden met…

Fashion Ontwerper Gezocht om Ontwerpen te Digitaliseren
Geplaatst: 10 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn idee voor fashion kan digitaliseren en vervolgens ook een techpack kan maken voor de fabrikant voor productie. Het gaat op dit moment alleen om 1 ontwerp. Graag kom ik met iemand in contact die de techpack snel kan leveren en ook advies kan geven. De details kan ik verstrekken wanneer er opdracht wordt gegeven. Ben jij de mode ontwerper die…

Op zoek naar een Illustrator voor Kleding Designs
Geplaatst: 27-12-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator die tekeningen maakt zoals: kleding, tassen en accessoires. Ik ben begonnen met een startende onderneming en heb ik iemand nodig die voor mij collecties tekent. Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Creatief (Mode) Designer Gezocht voor Nieuwe Tassenlijn
Geplaatst: 09-12-2021
Beste freelancer, Als beginnend ondernemer met een doel om een eigen tassenlijn op te zetten, ben ik momenteel op zoek naar een tekenaar/ mode ontwerper. Ik heb uiteraard voldoende ideeën over hoe ik mijn tassen wil ontwerpen. Echter ontbreekt er nog een duidelijk tekening. Wie o wie kan mij voorzien van mooie einddesigns. Bij interesse ontvang ik graag de mogelijkheden met bijbehorende…

Creatieve Tassen Ontwerper(ster) Gezocht
Geplaatst: 08-12-2021
Beste freelancers, Momenteel ben ik op zoek naar een creatieve tassen ontwerper(ster) voor een nieuwe luxe tassenlijn. De tassen moeten een mooie en luxe uitstraling hebben met aansprekende details. Mocht jij je hier in vinden en denk je out of the box, hoor ik graag van je via Hoofdkraan.nl.

Toon meer