Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Anne

Anne KluytenaarOver Anne

In 2012 studeerde ik af als modeontwerper aan ArtEZ in Arnhem, waarna ik in 2015 mijn Postgraduaat behaalde aan IFM Institut Français de la Mode in Parijs.

Door de jaren heen heb ik veel stages gelopen bij luxe modehuizen zoals Viktor & Rolf in Amsterdam, JW Anderson in Londen, Acne Studios in Parijs en Raf Simons in Antwerpen. Tijdens deze werkervaringen heb ik mijn eigen projecten gecreëerd naast mijn werk als freelancer.

Mijn werkervaringen varieerden van ontwerpen, maken van volumes en detailvoorbeelden, technische tekeningen en assisteren bij styling. Mijn kwaliteiten komen tot uiting in een sterk gevoel voor kleur, materiaal, vorm en een gedetailleerde precisie.

Naast ontwerpen, kleding stikken en patronen tekenen heb ik een goede illustratieve en grafische hand zowel in het maken van schetsen als technische tekeningen. Met Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop werk ik prima.

De...

 

Portfolio

Loading.

 

Vraag Anne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: