Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Webdesigner Gezocht voor Recruitment Website

Opdracht ID: 47813

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 24-05-2021
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 01-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben ZZP recruiter en gespecialiseerd in een sector. Ik wil graag een recruitment website (website waar ik zelf de vacatures plaats en presenteer en kandidaten kunnen reageren op een vacature) laten maken. Naast dat het een recruitment website is, zal het een aantal reguliere pagina’s bevatten met informatie over de dienstverlening. Logo, huisstijl etc. is er allemaal al.

Vereisten aan de website zijn:
  • Een goed doordacht, concurrerend en clean design;
  • Bij de inrichting van de website is rekening gehouden met de candidate journey of wel customer journey (vacatures makkelijk vindbaar, alleen naam invullen + cv uploaden, direct contact kunnen opnemen met de recruiter, een vacature gemakkelijk kunnen delen etc.
  • De vacatures die op de website staan moeten uiteraard dagelijks geïndexeerd worden door alle grote vacaturezoekmachines (Indeed bijvoorbeeld) in Nederland.
  • De vacatures moeten geoptimaliseerd zijn voor Google for Jobs.

Ik heb 2 voorbeeld websites beschikbaar. Stockfoto's komen van mij. Het maximaal budget is €1.500.

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (9)

Jos
Jos
24-05-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Wesley
Wesley
24-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
24-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
24-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marek
Marek
24-05-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Danny
Danny
24-05-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Peter
Peter
24-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marlous
Marlous
25-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
25-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Webdesign opdrachten voor freelancers

Webdesigner gezocht

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webdesigner die voor ons het ontwerp van onze bestaande website kan vernieuwen. Daarna zal een andere partij dit vertalen naar een thema. Er moeten 6 pagina's ontworpen worden o.b.v. onze wensen en eisen. Technische mogelijkheden van webdesign en sterk grafisch talent zijn belangrijk voor ons.

Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s

Geplaatst: 16-11-2023
Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s Voor een bestaand project zoeken wij een freelance front-end designer die ervaring heeft met Figma. Het gaat om een bestaande website waarvoor nieuwe pagina’s nodig zijn. Je werkt binnen het bestaande framework, het gaat om een pagina of 15 en wat losse elementen in bestaande pagina’s. Het gaat om ongeveer een halve tot…

Designer gezocht voor Ecwid Lightspeed

Geplaatst: 16 feb
Gezocht Nederlandse Ecwid Lightspeed designer. Gewoon vanuit Ecwid een template via instant-share gebruiken en de winkel verder verfraaien en een goed design neerzetten. ithandel.shop is de webshop waar het omgaat, was hiervoor zonder akkoord gekoppeld aan Tilda-CC maar is nu daar dus los van. Budget indicatie is moeilijk gezien het standaard menu verbetering betreft die allemaal aanwezig zijn in…

Kleine Joomla CMS website, yootheme

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons Joomla CMS website klein bedrijf af en toe aan kan passen. Bijvoegen producten en minimale aanpassingen. Yootheme template. Frequentie 2 a 3x per jaar.

Website designer

Geplaatst: 01-12-2023
Beste freelancers, We zoeken iemand die ons kan helpen met website maken van ons restaurant, en hoe aankleden met de sociale media. Onze budget is krap, maar in overleg zijn we bereid meer te betalen.

Grafisch ontwerper gezocht voor vormgeving webshop

Geplaatst: 17-11-2023
Hallo freelancers! Wij zoeken op korte termijn een grafisch designer (freelance) met ervaring in het ontwerpen van websites. Wij zijn een internetbureau en werken regelmatig samen met diverse freelancers. Het betreft een opdrachtgever (webshop) die research chemicals verkoopt, welke wettelijk gezien helemaal zijn toegestaan. Er moet gemaakt worden: - Header & footer - Homepagina (hier moet een…

Webdesigner

Geplaatst: 18-08-2023
Beste freelancers, Voor een van mijn klanten, een leverancier van militaire goederen en diensten, dient de bestaande website geredesigned en na akkoord op het design herbouwd te worden in Wordpress Divi. Design en rebuild in DIVI kan beiden worden aangenomen, maar kan ook los van elkaar. Aanlevering design dan bv in Photoshop of Figma. Voor technische implementatie DIVI zijn eventueel oplossingen.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht