Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Vormgever Gezocht voor Prentenboek

Opdracht ID: 47465

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-04-2021
Reacties: 6
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 22-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die mijn prentenboek, sprookje met illustraties voor mij kan digitaliseren (InDesign o.i.d.) en mee kan denken over de vormgeving.

Illustraties zijn compleet, tekst is bekeken door een tekst-vormgever en er ligt een eerste indruk klaar in de vorm van een fotoboek van (geen hoge resolutie afbeeldingen). De laatste stap is het inscannen van de originele illustraties en hier samen met de tekst een mooi geheel van te maken, zodat het gedrukt kan worden.

Het is voor mij een zeer persoonlijke opdracht, omdat ik door middel van het sprookje/prentenboek op een positieve manier aan mijn 2 jonge kinderen duidelijk wil maken dat zij nog twee zusjes hebben (helaas overleden tijdens de zwangerschap).

Ik zoek iemand die samen met mij kan zorgen voor een prachtig eindresultaat. In eerste instantie is het prentenboek niet commercieel bedoel, maar puur voor eigen familie- en vriendenkring, maar ik sta open voor eventuele beperkte commerciële uitgave in de toekomst.

Ik zou je graag fysiek willen ontmoeten en met je samenwerken in omgeving Haaglanden/Westland. Ervaring vind ik niet zo belangrijk, maar wel affiniteit met het verhaal dat ik wil vertellen. Het is voor mij meer dan een zakelijke overeenkomst, dit prentenboek vertelt een stukje van mijn leven.

Bij interesse zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Zsofi
Zsofi
21-04-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jeannine
Jeannine
22-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ingrid
Ingrid
21-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Yvonne
Yvonne
21-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Renske
Renske
21-04-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Laura
Laura
21-04-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Grafisch vormgever

Geplaatst: 16 nov
Hoi Ik heb met spoed, voor 4 uur vanmiddag ( 16-11) iemand nodig die een pdf bestand in de goede formaten kan omzetten. Dank en hartelijke groet, Valerie

Photoshop designer voor stickers

Geplaatst: 8 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ontwerper die smaakvolle ontwerpen kan maken in Photoshop voor stickers. Bij een match zal verteld worden waar de stickers voor zullen dienen. Het liefste ga ik voor een langdurige samenwerking en het budget wil ik graag samen bespreken. Heel graag zie ik je portfolio. Hopelijk tot snel!

Op zoek naar een creatieve allround-designer

Geplaatst: 13 okt
Hey daar, allround-designer! Wij zijn op zoek naar een designer met de volgende kwalificaties: - Snelle levering van producten - Ervaring met sign (must) - Mocht je DTP ervaring hebben, dat is dit een enorm pluspunt (niet verplicht) - In je skillset zit onder andere, Adobe Photoshop, Indesign, CorelDRAW - Uitstekende communicatie (het liefst vloeiend Nederlands) - Ruimtelijk inzicht bevatten - Zelf…

Vormgever voor boekje over beatband uit jaren 60 gezocht!

Geplaatst: 24 okt
Hoi lieve vormgever! Ik ben op zoek naar iemand die de vormgeving van een boekje kan maken. Het boekje gaat over een band uit de jaren 60. Mijn vader is hiervan de bassist. De band is invloedrijk geweest in de regio en er zijn veel leuke anecdotes te vertellen. Het boekje zal een formaat van A4 hebben en met name bestaan uit foto's, krantenknipsels en kleine stukjes tekst. Aantal pagina's…

Inspiratie magazine

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Wij maken prachtige stalen binnendeuren op maat. Wij willen graag op korte termijn een mooi inspiratie magazine maken (50 pagina's). Wij zoeken iemand die dit magazine voor ons kan indelen/vormgeven. Uiteraard kunnen wij zelf een groot deel van de teksten schrijven maar vinden het fijn als er iemand met ons meedenkt over hoe we het magazine goed in kunnen delen. Wij hebben al…

Grafisch vormgever

Geplaatst: 12 okt
Hello! Wij, een ontwerp studio gericht op international lifestyle merken, zijn opzoek naar een vormgever voor het verfijnen van een identiteit en dit door te vertalen naar een klein collectie boek. De naam en identiteit staan al aardig (intern ontwikkeld) maar door drukte zoeken we een extra talent, ik benoem talent omdat we hoge verwachtingen hebben en een kritische benadering, we willen al onze…

Cartoon tekenaar dieren

Geplaatst: 8 okt
Beste freelancers, Sneltekenaar die zondag 29 oktober cartoons van honden wil maken (13.00 uur tot 14.30 uur) op bierviltje of papier.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht