Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
21 april 2021 12:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Den Haag, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47465

Freelance Vormgever Gezocht voor Prentenboek

50 tot 350 Den Haag, Zuid-Holland (7) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
21 april 2021 12:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance grafisch ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die mijn prentenboek, sprookje met illustraties voor mij kan digitaliseren (InDesign o.i.d.) en mee kan denken over de vormgeving.

Illustraties zijn compleet, tekst is bekeken door een tekst-vormgever en er ligt een eerste indruk klaar in de vorm van een fotoboek van (geen hoge resolutie afbeeldingen). De laatste stap is het inscannen van de originele illustraties en hier samen met de tekst een mooi geheel van te maken, zodat het gedrukt kan worden.

Het is voor mij een zeer persoonlijke opdracht, omdat ik door middel van het sprookje/prentenboek op een positieve manier aan mijn 2 jonge kinderen duidelijk wil maken dat zij nog twee zusjes hebben (helaas overleden tijdens de zwangerschap).

Ik zoek iemand die samen met mij kan zorgen voor een prachtig eindresultaat. In eerste instantie is het prentenboek niet commercieel bedoel, maar puur voor eigen familie- en vriendenkring, maar ik sta open voor eventuele beperkte commerciële uitgave in de toekomst.

Ik zou je graag fysiek willen ontmoeten en met je samenwerken in omgeving Haaglanden/Westland. Ervaring vind ik niet zo belangrijk, maar wel affiniteit met het verhaal dat ik wil vertellen. Het is voor mij meer dan een zakelijke overeenkomst, dit prentenboek vertelt een stukje van mijn leven.

Bij interesse zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (7)

Ilona
21-04-2021
Zsofi
21-04-2021
Jeannine
22-04-2021
Ingrid
21-04-2021
Yvonne
21-04-2021
Renske
21-04-2021
Laura
21-04-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
21 april 2021 12:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Den Haag, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47465

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Visitekaartjes Ontwerpen voor Lasser en Poedercoater
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die 2 visitekaartjes kan ontwerpen, 1 geschikt voor een lasser en 1 geschikt voor een poedercoater.    Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je op Hoofdkraan.nl.   
25 okt
Grafisch Ontwerper Gezocht voor Ebook
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het schrijven van een e-book. Ik zoek een grafisch ontwerper die dit e-book prachtig mooi en aantrekkelijk kan opmaken.    Wie kan dit en heeft eerder een e-book opgemaakt? Als je reageert, dan zou ik graag voorbeelden zien.
25 okt
Freelance Graphic Designer voor Amsterdams Marketing Bureau
Beste freelancers,    We zijn een B2B Marketing Bureau in Amsterdam en op zoek naar een Graphic Designer voor het maken van Visuals & Whitepapers voor onze klanten.    De content wordt gebruikt voor het genereren van Engagement op Linkedin posts voor onze klanten. De Graphic Designer wordt gebriefed door onze Content Marketeers,…
20 okt
Creative Designer Gezocht voor Jobmarketing Campagne
Beste freelancers,    Bij onze organisatie bouwen we gave arbeidsmarktcommunicatie campagnes, websites en jobmarketing campagnes voor diverse werkgevers in verschillende branches. Wij zijn op zoek naar structurele samenwerking met een freelancer op het gebied van creative design die ons kan helpen met onze projecten. Als we de samenwerking…
20 okt
Product Verpakking Ontwerpen van een Kralenset
Beste freelancers,    Online ga ik een kralenset verkopen waarmee je zelf sieraden kan maken. Hiervoor moet nog wel een verpakking worden ontworpen.    Het gaat in dit geval vooral om de goede kleurcombinaties te zoeken die bij ons logo past en die bij het product past. Verder kan het logo ook nog deels worden aangepast, omdat het…
20 okt
HTML Handtekening voor E-mails Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van duurzame hekwerken in Nederland en delen van Duitsland en België.    Voor onze e-mails zijn wij op zoek naar een HTML handtekening. Wij kan deze voor ons ontwerpen en zorgen dat deze op de juiste wijze wordt getoond in ons e-mailverkeer?    We…
18 okt
Presentatie Opmaken in PowerPoint
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Powerpoint specialist die mijn Powerpoint presentatie mooi en vernieuwend kan opmaken. Het gaat om max. 10 slides met vooral afbeeldingen zonder animaties of video's voor een niet commercieel doel.    Interesse? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
15 okt
Toon meer