Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Schrijver Gericht op Wonen en Interieur

Opdracht ID: 46178

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-01-2021
Reacties: 8
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19-01-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Is schrijven jouw passie en ben je op zoek naar een leuke opdracht die je vanuit huis kunt uitvoeren?

Wij zijn een online woonplatform waarop dagelijks het laatste nieuws te vinden is op het gebied van wonen en interieur. We informeren onze bezoekers over de nieuwste woontrends, geven inspirerende interieurtips en bieden veel praktische informatie via onze vele online publicaties.

De vraag naar content groeit momenteel erg hard en daarom zijn wij op zoek naar een freelance schrijver die het leuk vind om artikelen te schrijven voor publicatie op onze website. Dit zijn informatieve en inspiratie artikelen die kunnen gaan over alles op het gebied van wonen zoals het interieur inrichten, woontrends, verbouwen, tuinieren etc.... maar we moeten je ook kunnen inzetten voor het schrijven van een tekst voor een marketing campagne, een mailing of tekst voor onze social media kanalen.

Heb jij een passie voor wonen en interieur, heb je een vlotte pen en vind je het leuk om, vanuit huis, op regelmatige basis artikelen te schrijven van 350 - 450 woorden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het liefst zien we dat je snel kunt schakelen, soms hebben wij in de ochtend een opdracht en deze in de middag al nodig. Een korte oplevertermijn is een pre!

Wij zien je reactie met enkele voorbeelden van artikelen door jou geschreven graag tegemoet. Daar wij veel artikelen nodig hebben is het budget maximaal 25 euro per artikel. Kan jij een mooi, of wellicht nog scherper voorstel doen? Dan hebben we heel wat leuke opdrachten voor jou in petto.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (8)

Alice
Alice
14-01-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Linda Mei
Linda Mei
14-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Rosalyn
Rosalyn
14-01-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Linda
Linda
14-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
14-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bastiaan
Bastiaan
14-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Vincent
Vincent
14-01-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marcel
Marcel
15-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Herschrijven/ ghostwriter

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter/herschrijving van mijn boek.Het gaat om bestaande tekst welke een moderne update nodig heeft. Geschreven voor mensen in deze tijd. 

Hulp met een boek schrijven

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Ik heb geen groot budget helaas. Mijn verhaal is eigenlijk wel heel bijzonder denk ik zelf. Een lange aanloop voordat ontdekt werd dat ik ernstig ziek was en na de operatie erachter komen dat je leven compleet in puin ligt. Dit is een verhaal van een periode van 5 tot 7 jaar.

Kinderboek controleren

Geplaatst: 9 nov
Hallo tekstschrijvers, Bijna een jaar geleden had ik het idee om een kinderboek te schrijven en dit boek is nu voor 85% klaar, maar ik zou graag iemand naar de tekst willen laten kijken, aangezien ik op een gegeven moment niet meer precies wist waar ik naartoe wilde :). Zou iemand mij toevallig kunnen helpen? Het gaat om het checken van spelling en grammatica van wat ik heb geschreven en misschien…

Almanak voor een dispuut

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij zouden graag een almanak van de afgelopen 10 jaar maken. Hier hebben wij iemand voor nodig die interviews af neemt en een verhaal daar van maakt. 

Nederlands controleren op spelling en grammatica

Geplaatst: 14 okt
Beste freelancers, Voor websites en reisgidsen ben ik opzoek naar iemand die Nederlandse teksten kan controleren op grammatica en spelling. De werkzaamheden kunnen overal worden uitgevoerd. Het gaat om een opdracht voor een langere periode (hopelijk jaren).

Ghostwriter - kunst fotoboek (Tribal-Art)

Geplaatst: 19 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor het schrijven van een kunst fotoboek. De kunst fotoboek gaat over over de boomschorstekening (barkpaintings) genaamd "Khombow" art. Dit zijn traditionele, tribal art paintings op boomschors uit West-Papua-Nieuw Guinea, visserdorp "Asei" bij het Sentani-Lake (rivier-gebied). Dit is het gebied waar mijn vader vandaan komt.…

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht