Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Schrijver Gericht op Wonen en Interieur

Opdracht ID: 46178

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-01-2021
Reacties: 8
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19-01-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Is schrijven jouw passie en ben je op zoek naar een leuke opdracht die je vanuit huis kunt uitvoeren?

Wij zijn een online woonplatform waarop dagelijks het laatste nieuws te vinden is op het gebied van wonen en interieur. We informeren onze bezoekers over de nieuwste woontrends, geven inspirerende interieurtips en bieden veel praktische informatie via onze vele online publicaties.

De vraag naar content groeit momenteel erg hard en daarom zijn wij op zoek naar een freelance schrijver die het leuk vind om artikelen te schrijven voor publicatie op onze website. Dit zijn informatieve en inspiratie artikelen die kunnen gaan over alles op het gebied van wonen zoals het interieur inrichten, woontrends, verbouwen, tuinieren etc.... maar we moeten je ook kunnen inzetten voor het schrijven van een tekst voor een marketing campagne, een mailing of tekst voor onze social media kanalen.

Heb jij een passie voor wonen en interieur, heb je een vlotte pen en vind je het leuk om, vanuit huis, op regelmatige basis artikelen te schrijven van 350 - 450 woorden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het liefst zien we dat je snel kunt schakelen, soms hebben wij in de ochtend een opdracht en deze in de middag al nodig. Een korte oplevertermijn is een pre!

Wij zien je reactie met enkele voorbeelden van artikelen door jou geschreven graag tegemoet. Daar wij veel artikelen nodig hebben is het budget maximaal 25 euro per artikel. Kan jij een mooi, of wellicht nog scherper voorstel doen? Dan hebben we heel wat leuke opdrachten voor jou in petto.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (8)

Alice
Alice
14-01-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Linda Mei
Linda Mei
14-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Rosalyn
Rosalyn
14-01-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Linda
Linda
14-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
14-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bastiaan
Bastiaan
14-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Vincent
Vincent
14-01-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marcel
Marcel
15-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Copywriter Website kerstpakketten

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik heb een leuke opdracht binnen gekregen, wat wellicht wat voor jou kan zijn. Het gaat om 1 homepagina en 9 categorie pagina’s voor een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt. De categorieën zijn als volgt: • Duurzaam kerstpakket • Vegan kerstpakket • Gezond kerstpakket • Biologisch kerstpakket • Alternatief kerstpakket • Fairtrade kerstpakket…

Spoed tekstschrijven voor drie vacatures

Geplaatst: 2 jun
Voor een landingspagina zijn wij opzoek naar een tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca. Aangezien wij opzoek zijn naar nieuw personeel heeft het haast. Wij willen graag dat de vacatures aantrekkelijk worden geschreven. Ook moeten de teksten gebruikt kunnen worden op de sociale media.

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…

Begeleidingsplan Social Work MBO 4

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik moet voor mijn opleiding Social Work MBO-4 een begeleidingsplan schrijven maar ik heb geen idee waar ik moet starten. Er zijn criteria voor die ik toe zal sturen. Ik zoek dus iemand die deze voor mij kan maken. Tarief is bespreekbaar.

Creatieve en grappige schrijver actief in krachttraining

Geplaatst: 21 mei
Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die zelf actief bezig is met een vorm van krachttraining. Binnen het content cluster waar het om gaat zal er vooral geschreven worden over (verstelbare) dumbbells. Het gaat om out-of-the-box artikelen met een creatieve inslag. Reageer vooral wanneer je met taal kunt spelen en graag een knipoog/grap in je teksten verwerkt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht