Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Project Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Projectmanager Engagement & Experiences

Opdracht ID: 55322

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 26 jun
Reacties: 1
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Wie zijn wij?
Wij zijn een creatief digitaal bureau en met een team vol enthousiastelingen bedenken én ontwikkelen we digitale ervaringen en producten.

Inhouse heeft LiveWall diverse multidisciplinaire teams, elk met een eigen expertise. Door deze opsplitsing in core-teams kunnen we onze klanten met zowel zeer specifieke als brede vraagstellingen helpen. We geloven dat een optimale samenwerking tussen creatieven, designers, strategen, online marketeers, video specialisten en developers de beste online ervaringen mogelijk maken.

We ontwikkelen mobiele applicaties en websites voor organisaties zoals Rituals en KLM, online experiences en games voor Spotify, Coca-Cola en McDonald’s, online strategieën en content voor Kruidvat en Intratuin en digitale event oplossingen voor diverse opleidingen en publieke/corporate events.

Team Engagement & Events kent een focus op de ontwikkeling van online campagnes, activaties en experiences. Aan de hand van digitale activatiecampagnes draagt het team bij aan marketingdoelstellingen van klanten gericht op consumenten of B2B.

Wat ga je doen?
Als projectmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en voor het interne projectteam. Een projectmanager faciliteert het project en zorgt ervoor dat alle betrokkenen worden geïnformeerd over de voortgang. Je bewaakt de scope en managet de verwachtingen. Jij bent de onmisbare schakel tussen onze digitale specialisten en de stakeholders aan klantzijde.

Samen met een multidisciplinair team werk je aan digitale producties op gebied van Engagement en Events. Het team bestaat naast projectmanagement uit, UX/UI design, graphic design, (game) development en front- en back-end development. Samen met het volledige projectteam zorg je voor de projecten van A tot Z.
Wat heb je in huis?
Je hebt een grote passie voor digital;
Je hebt ervaring met projectmanagement aan bureauzijde;
Je bent een teamplayer, stressbestendig, pragmatisch en je werkt gestructureerd;
Je wisselt eenvoudig van context en kan uitstekend meerdere projecten tegelijkertijd managen;
Je hebt een hands-on mentaliteit en past je makkelijk aan in een continu wisselende context (klant, project, team);
Je houdt van fraaie dingen maken, maar bent ook realistisch naar klanten;
Technisch vakjargon is jou niet onbekend, denk aan: API’s, keys, CMS, PHP, HTML en zeker nog vele anderen!
Je hebt een proactieve houding en bent eager to learn.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een jonge, dynamische organisatie met een informele werkcultuur, waar hard en fanatiek gewerkt wordt;
Een full-time opdracht binnen een toonaangevend creative digital agency;
Met zo’n tachtig enthousiaste, gezellige en slimme collega’s;
Het kantoor ligt in hartje Tilburg recht tegenover het CS;
Je bent altijd welkom op kantoor, maar je kunt ook deels thuiswerken;
Inclusief bedrijfslunch, gezellige borrels, activiteiten en feestjes;
Een uurtarief van tussen de €60,- en €80,-

Klinkt dat als iets voor jou? Stuur ons je cv, kom op de koffie en vertel waarom we kunnen stoppen met zoeken. Mail je cv naar hr@livewallgroup.com.

Freelance projectmanagers die hebben gereageerd (1)

Minaxi
Minaxi
26-06-2024
3 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance project management opdrachten

Manager Technische Pojecten

Geplaatst: 16 mei
Beste, Ervaren manager (technische) projecten. Technisch Teamlead projecten met organisatorisch talent en hart voor mens én klant. Weet jij de juiste afstemming te bewerkstelligen tussen de verschillende afdelingen om projecten naar een nog hoger niveau te tillen?

Projectmatige Interim Teammanager Ontwerp (engineering)

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Ben jij een communicatieve techneut die gewend is om projecten te managen, heb jij leidinggevende ervaring en weet jij ook het een en ander van het ontwerpproces van staalconstructies? Voor mijn collega's ben ik per direct op zoek naar een interim (project) Manager Ontwerp. Door middel van een effectieve capaciteitsplanning zorg jij dat de afdeling ontwerp levert wat er is afgesproken…

Ervaren Freelance Projectmanagement Trainer

Geplaatst: 12 mrt
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een ervaren freelance projectmanagement trainer om bij ons team (freelance) aan te sluiten. Ben jij die persoon die alles weet van projectmanagementmethodes en -technieken? Perfect, want jij zou de go-to persoon zijn om leerzame trainingen te geven aan professionals van alle niveaus. Wat je gaat doen: Je geeft leuke en interactieve trainingen, live en online.…

Interim Project Coördinator Infra

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, In de rol van Werkvoorbereider/ Projectcoördinator ben je de onmisbare schakel die onze projecten tot een succes maakt. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen waarbij jij degene bent die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je weet wat er nodig is om projecten goed en op tijd voor te bereiden. En daarna monitor je de voortgang van de projecten. Je weet wanneer je direct moet handelen,…

Klantenservice / Back Office

Geplaatst: 25-08-2023
Beste freelancer, Ben jij een organisatorisch talent en heb je affiniteit met processen? Dan is deze functie als Backoffice Manager bij Rovary, het jonge en ambitieuze bedrijf, misschien wel iets voor jou! Als Backoffice Manager ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten verlopen van de backoffice processen. Je bent verantwoordelijk en zorgt ervoor dat alle administratieve…

Freelance Projectleider Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 10-10-2022
Beste freelancers, Wij zijn ons aan het oriënteren op het aantrekken van een ZZP kracht om ons te ondersteunen bij het volgende:   Geven van Projecttrainingen (max. 15 personen) bij ons op locatie, denk hierbij aan 'tips en tricks' welke wij in de praktijk kunnen toepassen. Om te beginnen denken wij zelf aan 1 a 2 keer (8 uur per dag) per maand op locatie, echter staan wij open voor…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht