Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Product Fotograaf Gezocht Woonaccessoires

Opdracht ID: 48000

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 10-06-2021
Reacties: 2
Locatie: Son, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 10-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Graag zou ik voor mijn nieuw te lanceren webshop op het gebied van woonaccessoires zoals kleden, productfoto's willen laten maken.

Hierbij gaat het (initieel) om zo'n 50 verschillende kleden waarvan ik per kleed 4 verschillende foto's zou willen laten maken, 200 foto's in totaal dus. De foto's dienen gemaakt te worden in een huiselijke setting,  modern/landelijk/Scandinavische woonstijl, dus een studio is niet (per se) nodig.
De foto's kun je dus eventueel thuis maken, belangrijk is wel dat de woonstijl dan aansluit bij de wensen. Ook na-bewerking van de foto's is niet nodig. Zie in bijlage een voorbeeld.

Mochten er verder nog vragen zijn, hoor ik dat uiteraard graag.
Reacties met portfolio zie ik graag tegemoet.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (2)

Wiedjai
Wiedjai
10-06-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Murk
Murk
10-06-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance fotografie opdrachten

Freelance fotograaf studentengala

Geplaatst: 12:25
Hee, ik ben op zoek naar een fotograaf met eigen apparatuur die het leuk vindt om in Maart bij een studentengala te fotograferen. Het zal gaan om 3/4 uur, over de prijs valt te praten. Twijfel niet om contact op te nemen als je denkt dat dit voor jou een leuke klus is of als je nog vragen hebt, ik ga graag met je in gesprek!  

Fotograaf gezocht!

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, Vanuit een jongerenorganisatie ben ik op zoek naar een fotograaf voor 21 december in Goes. Op een school in Goes sluiten wij dan namelijk het MDT (maatschappelijke diensttijd)-traject af. Het gaat dus om foto's van jongeren in klas-setting en er zal ook een feestelijke afsluiting zijn! Het duurt van ongeveer 9:00 tot 12:00. Uiteraard ontvang je tzt een uitgebreidere briefing.…

Trouwfotograaf/videograaf

Geplaatst: 27 nov
Gezocht: Creatieve Freelance Bruiloftsfotografen en -Videografen Wij zijn op zoek naar getalenteerde freelancers met een passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Ben jij in staat om met jouw eigen camera de een trouwdag op een unieke en prachtige wijze vast te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat Wij Bieden: - Een uurloon van €40-€50, afhankelijk van ervaring en kwaliteit. -…

foto's van familieleden

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, foto's maken van mij en mijn kinderen en kleinkinderen in totaal 15 personen tijdens een uitstapje in de dierentuin in Rhenen op 11 februari 2024. ik dacht aan 1 uurtje waarin de fotograaf zowel van iedereen 1 foto maakt en van ieder apart. ik hoor het graag wat de mogelijkheden zijn.  

Bedrijfsfotograaf

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, We willen graag een fotograaf die de foto's kan maken die we willen gebruiken voor onze website en marketing doeleinde. Het gaat om een schoonmaakbedrijf met multidiensten.

Tinder fotoshoot

Geplaatst: 16 nov
Hi, ik wil graag een kleine fotoshoot inplannen. Deze is voor Tinder bedoeld en daar wil ik mooie foto’s op hebben staan ;-). Ik vind namelijk dat ik altijd k op foto’s sta, en wellicht kan een goede fotograaf daar verandering in brengen. Het kan mits een goed fotograaf zo gedaan zijn toch?  

Fotograaf voor een uur doop baby Amsterdam

Geplaatst: 30 okt
Hallo, ik zoek een fotograaf die op zaterdag 11 november 2023 van 14:00 tot 15:00 uur foto’s kan schieten van de doop van mijn dochtertje in de Onze Lieve vrouwenkerk in Amsterdam (Keizersgracht).
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht