Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
10 juni 2021 16:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Son, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48000

Freelance Product Fotograaf Gezocht Woonaccessoires

350 tot 1000 Son, Noord-Brabant (2) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
10 juni 2021 16:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Fotograaf freelancer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste Freelancers,

Graag zou ik voor mijn nieuw te lanceren webshop op het gebied van woonaccessoires zoals kleden, productfoto's willen laten maken.

Hierbij gaat het (initieel) om zo'n 50 verschillende kleden waarvan ik per kleed 4 verschillende foto's zou willen laten maken, 200 foto's in totaal dus. De foto's dienen gemaakt te worden in een huiselijke setting,  modern/landelijk/Scandinavische woonstijl, dus een studio is niet (per se) nodig.
De foto's kun je dus eventueel thuis maken, belangrijk is wel dat de woonstijl dan aansluit bij de wensen. Ook na-bewerking van de foto's is niet nodig. Zie in bijlage een voorbeeld.

Mochten er verder nog vragen zijn, hoor ik dat uiteraard graag.
Reacties met portfolio zie ik graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelance fotografen die hebben gereageerd (2)

Wiedjai
10-06-2021
Murk
10-06-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
10 juni 2021 16:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Son, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48000

Freelance fotografie opdrachten

Freelance Fotograaf voor Studentengala Gezocht
Beste freelancers,    Voor een studentengala op 7 juli te Utrecht ben ik op zoek naar een fotograaf die het evenement kan vastleggen! Het gala vindt plaats op een boot en duurt ± 3 uur.    We zoeken een fotograaf die groepsfoto's maakt van groepen van 2 - 12 personen (op een vaste locatie op de boot). Ook zouden we graag…
11 jun
Freelance Productfotograaf Gezocht voor Strakke Packshots
Beste freelancers,    Gezocht: productfotograaf voor het maken van hele strakke packshots, vrijstaand met dropshadow.    Producten zijn hoogglans, cilindervormig en ook donker van kleur. Maatvoering: ca 30 cm hoog en 10 cm breed. Belangrijk is dat je geen reflecties krijgt als eindresultaat.    Bijgaand een idee dat in…
11 jun
Fotograaf Gezocht voor Gender Reveal Party (12 juni, Deurne)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf voor een gender reveal party aanstaande zaterdag in Deurne.  Fotograaf heeft op het laatste moment afgezegd, dus ik ben met spoed op zoek naar een vervanging.    Datum: zaterdag 12 juni 2021, rond 19:00 uur  Locatie: Deurne-Noord (Noord-Brabant)    Bel mij…
10 jun
Freelancer Gezocht voor Bruiloftsfotografie in Eindhoven
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance bruiloftsfotograaf in Eindhoven, ongeveer 12 uur lang ergens eind mei/begin juni 2022. Nabewerking van de foto's is vereist. Er zal op meerdere locaties gefotografeerd moeten worden.    Stuur mij een reactie voor meer informatie. Het budget ligt rond de 500-1000 euro.…
10 jun
Freelance Fotograaf voor Trouwceremonie 10-06-2021 (Morgen)
Beste freelancers,    Ik heb voor morgen (dus met spoed) een fotograaf nodig die foto’s zal maken in stadhuis Rotterdam tijdens de ceremonie. Wie kan mij op korte termijn verder helpen?    Ik zie graag spoedig een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.
9 jun
Productfoto's Maken en Verwerken van USP
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die productfoto's voor ons kunnen maken en tevens USP kunnen verwerken in de productfoto's en mee kunnen denken.     Ben je beschikbaar en kun je ons hierbij helpen? Dan zien wij graag een reactie op Hoofdkraan.nl tegemoet.
3 jun
Toon meer