Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Secretaresse/PA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Personal Assistent Gezocht in Zaltbommel

Opdracht ID: 48340

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13-07-2021
Reacties: 3
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 22-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

In verband met toenemende werkdruk ben ik op zoek naar een personal assistent die verschillende werkzaamheden uit handen kan nemen.

Ik ben marketing strateeg en heb hierdoor te maken met verschillende opdrachtgevers en werkzaamheden. Ook administratieve taken en het maken van rapportages / adviezen horen hierbij. 

Momenteel zoek ik een helpende hand die ervaring heeft met ondersteunen en verschillende werkzaamheden uit handen kan nemen.

Dit kan gaan om een e-mail naar een klant, het maken van rapportages, het schrijven van teksten of het uitvoeren van lichte marketing taken. Maar mogelijk is er ook ander werk, dit hangt af van je ervaring en bereidwilligheid. Indien je open staat voor nieuwe taken ben ik ook bereid om je taken uit te leggen waar je mogelijk geen ervaring in hebt.
Soms zijn er vooraf al taken bedacht voor bijvoorbeeld een week later, maar regelmatig kunnen er ook taken zijn die sneller opgepakt moeten worden. Alles uiteraard in overleg en naar beschikbaarheid.

Iemand die breed inzetbaar is heeft de voorkeur, maar als je ergens in uitblinkt dan ben je ook welkom om te reageren. Ik verzamel graag goede mensen om me heen zodat ik uiteindelijk een team heb om verschillende taken bij onder te brengen.

Ik hoor graag van jullie op Hoofdkraan.nl.

Freelance secretaresses die hebben gereageerd (3)

Debbie
Debbie
13-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Regine
Regine
13-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Lianne
Lianne
14-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

PA of virtual assistant opdrachten

Virtual assistent

Geplaatst: 28 mei
Virtual assistent werkzaamheden voor een BHV bedrijf. Iemand die ook wat sales wil doen heeft mijn voorkeur. Evt vast aantal uren bespreekbaar.

Enthousiaste & Energieke Klantenservice Medewerker

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Voor mijn webwinkel in wanddecoratie ben ik op zoek naar een freelance klantenservice medewerker. Het gaat om een Nederlands sprekende freelancer en ons doel is om 24/7 de klanten te woord te staan. We zoeken: • Je bent super klantvriendelijk • Je spreekt perfect Nederlands • Je bent communicatief sterk, zowel gesproken als schriftelijk • Je hebt affiniteit met…

Management Assistent, die meereist op handelsmissies

Geplaatst: 23-08-2023
ZZP, op projectbasis Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gewend om zelfstandig te werken, prioriteiten te stellen en snel te schakelen? Krijg je daarnaast energie van een afwisselende en uitdagende functie als Management Assistent voor, tijdens en na afloop van handelsmissies? Dan kom ik graag zo spoedig mogelijk in contact met jou! Wie ik ben en wat ik zoek Zonder zaken te forceren…

Administratieve ondersteuning op afroep

Geplaatst: 12-08-2023
Beste freelancers, Voor onze stichting zijn wij opzoek naar administratieve ondersteuning in Amsterdam op afroep. Wij zijn een stichting die werkt in Amsterdam, daarom is het belangrijk dat de persoon hier of dicht in de buurt woont. Het gaat om een klein aantal wisselende uren per maand.

Back office lead, boekhouding, HR, bestellingen en planning

Geplaatst: 22-08-2023
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die de leiding kan nemen van onze back office. We verkopen therapeutische infrarood sauna's in België en Frankrijk via een netwerk van externe verdelers en hebben hulp nodig met: - boekhouding (ingeven en maken facturen, maandelijkse BTW rapportage), hierbij kan je met vragen terecht bij onze externe boekhouder - HR, het ingeven van de lonen en uren -…

Virtual Assistant - Account Management

Geplaatst: 04-05-2023
Beste freelancers, We zoeken op dit moment een Virtual Assistant voor 12/uur per week à €25 per uur die ons partnership team gaat versterken. Het is een accountmanagement-achtige functie. Ideaal voor mensen die ervan houden om snel te schakelen en meerdere dingen op te pakken, terwijl ze veel contact hebben met mensen. De functie is volledig remote. De verantwoordelijkheden zijn: - Het…

Managementondersteuner 32-36 uur tot 1 oktober 2023

Geplaatst: 13-05-2023
Binnen Volwassenenonderwijs zoeken wij een managementondersteuner. Periode: per direct tot 1 oktober 2023. Werklocatie: Tiel. Uren: 32-36. Tarief: in overleg. Werkzaamheden: Alle ondersteunende taken die horen bij het plannen en uitvoeren van de trainingen en opleidingen die wij bieden. Daar hoort bij het inschrijven van deelnemers, verstrekken van informatie, plannen en organiseren van lessen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht