Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling

Freelance Nederlands & Tweetalig Coördinerend Redacteur

Opdracht ID: 48213

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-07-2021
Reacties: 2
Valkenburg, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 02-07-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zoeken een Nederlandstalig coördinerend redacteur en een Tweetalig (NL-FR) coördinerend redacteur.

Wat verwachten we?
Je bent een spilfiguur in het volledige productietraject van een boek of tijdschrift. Je bewaakt de planning, staat dagelijks in contact met externe auteurs en coördineert het zet- en drukwerk voor de publicaties.
Je kan de content ook online invoeren in de betrokken CMS-systemen. Je zorgt ervoor dat de publicaties tijdig, foutvrij en nauwkeurig worden opgeleverd.

Wie zoeken we?
  • Je bent communicatief en hebt een sterke affiniteit met taal en spelling.
  • Je hebt bij voorkeur een taalkundige opleiding gevolgd, al is dit geen must.
  • Je bent perfect Nederlandstalig of tweetalig (NL-FR) en je hebt voldoende kennis van het Engels om met Engelstalige zetters te communiceren.
  • Je bent vertrouwd met auteurs in de vak- en wetenschappelijke sector.
  • Je zal nauw samenwerken met ons intern team en bent dus als freelancer ook een echte teamplayer.

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan via Hoofdkraan.nl en stuur je ervaringen mee.

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (2)

Nathalie
Nathalie
01-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Femke
Femke
02-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance schrijfopdrachten

Proefschrift Controleren op Taal-, Spellings- en Typefouten
Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik zou graag 116 pagina's van mijn mijn proefschrift willen laten checken. Het gaat niet om de zinsopbouw of inhoud, maar slechts om de check van taal/spellings/typefouten. Zou u aan kunnen geven wat uw tarief is? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Freelancer voor Labelen, Coderen en Transcriberen Interviews
Geplaatst: 22-11-2021
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn interviews voor mijn onderzoek kan labelen, coderen en transcriberen, het betreft een scriptie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. In totaal worden het waarschijnlijk 7 interviews. Ik zou graag willen starten met een eerste uitwerking, dit is een (betaalde) proef om te kijken of de samenwerking bevalt. Daarna kunnen er meerdere volgen. Bij interesse…

Freelancer Gezocht voor het Coderen van 6 Interviews
Geplaatst: 15-11-2021
Beste freelancers, Ik ben als masterstudent bezig met een onderzoek en ik heb op dit moment 6 interviews die alle 6 gecodeerd moeten worden. De interviews zijn uitgewerkt in rft en Word en kan ik aanleveren bij interesse. Kunt u mij helpen? Dan zie ik uw bericht graag tegemoet.

Bouw Proces Vertalen in een Training
Geplaatst: 08-11-2021
Beste freelancers, Kan jij een bouw proces vastleggen en hier een duidelijke cursus/training van maken? Dan ben ik op zoek naar jou! Wij zijn een dakdekkersbedrijf en willen graag onze mensen op de juiste en zelfde manier opleiden met onze unieke manier van werken. Vergoeding valt nader overeen te komen. Zie graag jullie reacties tegemoet.

Transcriptie Project voor Groot Social Media Bedrijf
Geplaatst: 15-10-2021
Beste freelancers, Wij hebben een data annotation (transcriptie) project voor een groot social media bedrijf. Dit bedrijf is bezig met het bouwen en verbeteren van hun spraakherkenningssoftware en hebben ons gevraagd om daarbij te helpen. Wat ga je doen? Aangeven waar in audio gesproken Nederlandse tekst voorkomt Deze gesproken tekst letterlijk uittypen Foutieve audio wegknippen Rate: 1.50 EUR per…

Redactie op Korte Blogtekst (Taal en Structuur)
Geplaatst: 14-10-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die de redactie kan doen op een korte tekst. Een blogartikel met de titel "De voordelen van online kwalitatief B2B onderzoek". Dit is de deal: ik stuur je een tekst van 500 woorden als Word-document, en met de functie "wijzigingen bijhouden" verbeter jij het op de volgende punten:   Typfouten (ene ipv een) Spelling (bijvoorbeeld…

Freelancer Gezocht voor Redigeerwerk Opleidingsinstituut
Geplaatst: 20-08-2021
Beste freelancers, Wij zijn een opleidingsinstituut en marktleider op het gebied van Strategisch Coachen en opleidingen in Transactionele Analyse (TA). Je kunt o.a. bij ons terecht voor: individuele coaching, coaching van teams en  communicatieopleidingen. We zijn op zoek naar een freelancer die (als proef) een flyer van 7 pagina's kan redigeren. Bij succes volgt er meer. Wie zou dit…

Toon meer