Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Graphic Designer voor Amsterdams Marketing Bureau

Opdracht ID: 49242

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20-10-2021
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 23-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn een B2B Marketing Bureau in Amsterdam en op zoek naar een Graphic Designer voor het maken van Visuals & Whitepapers voor onze klanten.

De content wordt gebruikt voor het genereren van Engagement op Linkedin posts voor onze klanten. De Graphic Designer wordt gebriefed door onze Content Marketeers, gaat o.b.v. de briefing & huisstijl handboek van onze klant aan de slag met de content en levert op bij de Content Marketeer. De Content Marketeer beoordeelt samen met de klant en levert feedback. De Graphic Designer verwerkt de feedback en levert het definitieve stuk content op.

We zoeken iemand die flexibel voor ongeveer 8-16 uur per week beschikbaar is voor opdrachten. We starten met 1 of 2 pilot trajecten en bij succes, zullen we doorlopend met opdrachten gaan komen. De hoeveelheid uren die we nodig hebben zal variëren afhankelijk van het aantal aanvragen vanuit klanten.

Budget is in overleg. Het kan zijn in de vorm van een budget per Visual / Whitepaper, maar kan ook in de vorm van een project zijn. Het is erg afhankelijk van de opdracht en wat er qua planning voor de designer mogelijk is.

We zien graag reacties via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (9)

Roy
Roy
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Stephan
Stephan
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
20-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Melissa
Melissa
20-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Peter
Peter
20-10-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.5
Roy
Roy
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Diana
Diana
20-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ara
Ara
20-10-2021
11 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
20-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Spel Handleiding Schrijven en Ontwerpen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een spel handleiding kan ontwerpen/schrijven. Iemand die de handleiding zowel tekstueel als van plaatjes kan voorzien. Ik heb de spelregels al geschreven maar lijkt me goed om er een professional naar te laten kijken. Daarnaast ook iemand die een mooie vormgeving kan maken om op de verpakking te laten drukken. Interesse? Reageer direct!

Grafisch vormgever | DTP’er

Geplaatst: 15 jun
Leuk, afwisselend, uitdagend, goed betaald werk voor een multi inzetbare grafisch creatief. wat ga je doen | De taken variëren van DTP werk tot het monteren van filmpjes, maken van animaties en 3D-ontwerp. Voor onze uiteenlopende klanten maken we allerlei soorten communicatiemiddelen, zowel on- als offline. Als freelancer zetten we jou in om deze uitingen vorm te geven. wie ben je, wat kun je,…

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten. We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template…

Boekontwerper voor Internationaal Project

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een grafisch ontwerper met ervaring in het ontwerpen van 'koffietafel / kook' boeken. Het betreft een groot internationaal project waarbij je veel zelfstandig, op basis van aangeleverde content, zal moeten werken. Het betreft een project dat uniek is in zijn soort en dat op geen CV misstaat. Graag ontvang ik je reactie, ervaring in deze en je prijsopgave.

Freelancer Designer Gezocht tbv Website, Drukwerk, Huisstijl

Geplaatst: 09-12-2021
Beste freelancers, Onze organisatie is een zelfstandige verloskundigenpraktijk in Amsterdam. De praktijk is eigendom van 3 maten, ze worden ondersteund door 2-3 flexibele krachten en 2 assistenten. Het werkgebied is Amsterdam Centrum en Oost, gezamenlijk zo’n 80% van het gebied binnen de ring A10. Huidige Situatie Per jaar ondersteunen wij 350-400 vrouwen, van het moment van zwangerschap…

Draagdozen van Wijn Ontwerpen

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance ontwerper op wijngebied. De eerste opdracht betreft een 6-pack draagkarton waarvan 6 stoppen uitsteken; onderaan hangen 6 flessen. Ontwerp artwork karton 6-pack, welke zijn vervolg gaat krijgen van andere artworks van afnemers. Vele honderden/duizenden domeinen wereldwijd. Wij horen graag van jullie.

Graphic Designer voor PowerPoint Gezocht

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancer, Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die kan ondersteunen bij creëren van strakke PowerPoint slides. Het verhaal staat al, maar het gaat met name om de visualisaties. Na deze initiële klus zijn we ook op zoek naar een freelancer die een PowerPoint template kan creëren. Interesse? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht