Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Graphic Designer voor Amsterdams Marketing Bureau

Opdracht ID: 49242

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20-10-2021
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 23-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn een B2B Marketing Bureau in Amsterdam en op zoek naar een Graphic Designer voor het maken van Visuals & Whitepapers voor onze klanten.

De content wordt gebruikt voor het genereren van Engagement op Linkedin posts voor onze klanten. De Graphic Designer wordt gebriefed door onze Content Marketeers, gaat o.b.v. de briefing & huisstijl handboek van onze klant aan de slag met de content en levert op bij de Content Marketeer. De Content Marketeer beoordeelt samen met de klant en levert feedback. De Graphic Designer verwerkt de feedback en levert het definitieve stuk content op.

We zoeken iemand die flexibel voor ongeveer 8-16 uur per week beschikbaar is voor opdrachten. We starten met 1 of 2 pilot trajecten en bij succes, zullen we doorlopend met opdrachten gaan komen. De hoeveelheid uren die we nodig hebben zal variëren afhankelijk van het aantal aanvragen vanuit klanten.

Budget is in overleg. Het kan zijn in de vorm van een budget per Visual / Whitepaper, maar kan ook in de vorm van een project zijn. Het is erg afhankelijk van de opdracht en wat er qua planning voor de designer mogelijk is.

We zien graag reacties via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (8)

Roy
Roy
20-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Stephan
Stephan
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
20-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Melissa
Melissa
20-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Roy
Roy
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Diana
Diana
20-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ara
Ara
20-10-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
20-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever (merk presentaties: slide decks + Power Points)

Geplaatst: 6 jun
Xolbor.io, een game bedrijf wat voor internationale merken en artiesten games ontwikkeld, is opzoek naar een grafisch vormgever die gespecialiseerd is in het vormgeven van slide decks en power points. Ja je hoort het goed, power points, its wat in Amerika nog veelvuldig gebruikt wordt bij het presenteren van nieuwe concepten aan toonaangevende merken en artiesten. We zoeken iemand die power point…

Ontwerper papieren mailing

Geplaatst: 5 jun
Wij zoeken iemand die voor ons een wevende mailing op papier op kan stellen. Het is de bedoeling dat deze mailing naar 200 adressen binnen Nederland gaat. Binnen de post die binnen komt op de locatie moet de mailing opvallen, aanspreken en aanzetten tot contact. Wij willen niet iets verkopen maar we willen dat de aangeschreven locatie zich inschrijft als afhaallocatie voor een nieuwe dienst. - professioneel…

Professionele Grafisch Vormgever

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele grafisch vormgever die zich bezig zal houden met het creëren van online social media advertenties, vormgeven van website elementen en het creëren van productfoto's (mockups).

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht