Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Graphic Designer voor Amsterdams Marketing Bureau

Opdracht ID: 49242

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20-10-2021
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 23-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn een B2B Marketing Bureau in Amsterdam en op zoek naar een Graphic Designer voor het maken van Visuals & Whitepapers voor onze klanten.

De content wordt gebruikt voor het genereren van Engagement op Linkedin posts voor onze klanten. De Graphic Designer wordt gebriefed door onze Content Marketeers, gaat o.b.v. de briefing & huisstijl handboek van onze klant aan de slag met de content en levert op bij de Content Marketeer. De Content Marketeer beoordeelt samen met de klant en levert feedback. De Graphic Designer verwerkt de feedback en levert het definitieve stuk content op.

We zoeken iemand die flexibel voor ongeveer 8-16 uur per week beschikbaar is voor opdrachten. We starten met 1 of 2 pilot trajecten en bij succes, zullen we doorlopend met opdrachten gaan komen. De hoeveelheid uren die we nodig hebben zal variëren afhankelijk van het aantal aanvragen vanuit klanten.

Budget is in overleg. Het kan zijn in de vorm van een budget per Visual / Whitepaper, maar kan ook in de vorm van een project zijn. Het is erg afhankelijk van de opdracht en wat er qua planning voor de designer mogelijk is.

We zien graag reacties via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (9)

Roy
Roy
20-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Stephan
Stephan
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
20-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Melissa
Melissa
20-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Peter
Peter
20-10-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.5
Roy
Roy
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Diana
Diana
20-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ara
Ara
20-10-2021
11 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
20-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Inspiratie Kaartendeck Ontwikkelen

Geplaatst: 2 dec
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een kaartendeck/inspiratie deck wilt maken met bestaande afbeeldingen, maar de vormgeving met die afbeeldingen moet nog bepaald worden. Ook het design van de achterkant van de kaarten moet nog worden vormgegeven. Het liest wil ik iemand die ook kan illustreren dit heb ik nodig voor andere projecten. Dit is een plaats eerste kennismakingsopdrachr. De kaartendeck…

4 Unieke Avatar Poppetjes Ontwerpen

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij zijn een bemiddelingsbureau in de zorg. Voor onze social media uitingen zijn wij opzoek naar een grafisch ontwerper die 4 unieke (eigen identiteit) avatar poppetjes voor ons kan ontwikkelen. Hierbij is het belangrijk dat deze unieke poppetjes nergens anders, in geen enkele hoedanigheid, op social media terugkomt. Deze poppetjes worden dan uiteindelijk onze identiteit op social…

Metalen Wanddecoratie Designs

Geplaatst: 09:05
Beste freelancers, Wij zijn een startende onderneming dat zich richt op metalen wanddecoratie. Wij zoeken een freelance illustrator die ons kan voorzien van vele nieuwe ontwerpen. We hebben zelf een paar ontwerpen, maar nog geen eigen stijl. Je bent dus vrij om je eigen stijl te gebruiken of te creëren. Bij een succesvolle opdracht, is de kans groot op meerdere opdrachten. In eerste instantie…

Kaartje met Aansprekende Tekst Ontwerpen

Geplaatst: 08:05
Beste freelancers, Bij een tekenmaterialenpakket wil ik een extraatje toevoegen als cadeautje. Ik zoek een vormgever die hier een mooi kaartje van wil maken met een leuke, aansprekende tekst. Omdat het onderdeel uitmaakt van een instructieboek breng je de kleuren die je gebruikt in overeenstemming met de kleuren in het boek. Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Emoticon Ontwerpen

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik zoek een graphic designer voor het maken van een emoticon. Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Freelance Digital Vormgever Gezocht

Geplaatst: 21 nov
Beste freelancers, We zoeken iemand die verschillende marketing gerelateerde opdrachten kan uitvoeren. Banners, brochures, leaflets, white papers, volgens een bestaand stramien. We zien jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerpers Gezocht voor Jubileumboeken

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar nieuwe en vooral creatieve ontwerpers voor onze jubileumboeken. Gaat om prima betaalde opdrachten. Zie jubileumboeken.nl / portfolio. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht