Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
23 juni 2021 08:45

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Bedum, Groningen
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48114

Freelance Grafisch Vormgever Gezocht voor Vrouwenmerk

25 tot 40 p.u. Bedum, Groningen (10) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
23 juni 2021 08:45
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance grafisch ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Voor onze organisatie wordt een freelancer vormgever/designer gezocht voor het creëren van templates en designs in een vaste nieuwe huisstijl voor een hip vrouwenmerk van een webshop.

Het gaat in eerste instantie om het design van een vaste template van onze online nieuwsbrieven (Klaviyo) en wellicht ook andere content. Bij voorkeur een samenwerking voor de lange termijn waarin op regelmatige basis opdrachten zullen worden uitgezet. Als de samenwerking bevalt kunnen we de samenwerking voortzetten voor oa. banner, flyer etc.

Ben jij de designer die ons nu en op lange termijn kan helpen? Reageer dan met je portfolio!
Stuur deze opdracht door:

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (10)

Ire
Ire
23-06-2021
Ivanka
23-06-2021
Kyra
23-06-2021
Marc
23-06-2021
Vonneke
23-06-2021
Lorenso
23-06-2021
Ingeborg
23-06-2021
Ingrid
23-06-2021
Renske
23-06-2021
Hainuwele
23-06-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
23 juni 2021 08:45

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Bedum, Groningen
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48114

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Visitekaartjes Ontwerpen voor Lasser en Poedercoater
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die 2 visitekaartjes kan ontwerpen, 1 geschikt voor een lasser en 1 geschikt voor een poedercoater.    Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je op Hoofdkraan.nl.   
10:45
Grafisch Ontwerper Gezocht voor Ebook
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het schrijven van een e-book. Ik zoek een grafisch ontwerper die dit e-book prachtig mooi en aantrekkelijk kan opmaken.    Wie kan dit en heeft eerder een e-book opgemaakt? Als je reageert, dan zou ik graag voorbeelden zien.
09:45
Freelance Graphic Designer voor Amsterdams Marketing Bureau
Beste freelancers,    We zijn een B2B Marketing Bureau in Amsterdam en op zoek naar een Graphic Designer voor het maken van Visuals & Whitepapers voor onze klanten.    De content wordt gebruikt voor het genereren van Engagement op Linkedin posts voor onze klanten. De Graphic Designer wordt gebriefed door onze Content Marketeers,…
20 okt
Creative Designer Gezocht voor Jobmarketing Campagne
Beste freelancers,    Bij onze organisatie bouwen we gave arbeidsmarktcommunicatie campagnes, websites en jobmarketing campagnes voor diverse werkgevers in verschillende branches. Wij zijn op zoek naar structurele samenwerking met een freelancer op het gebied van creative design die ons kan helpen met onze projecten. Als we de samenwerking…
20 okt
Product Verpakking Ontwerpen van een Kralenset
Beste freelancers,    Online ga ik een kralenset verkopen waarmee je zelf sieraden kan maken. Hiervoor moet nog wel een verpakking worden ontworpen.    Het gaat in dit geval vooral om de goede kleurcombinaties te zoeken die bij ons logo past en die bij het product past. Verder kan het logo ook nog deels worden aangepast, omdat het…
20 okt
HTML Handtekening voor E-mails Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van duurzame hekwerken in Nederland en delen van Duitsland en België.    Voor onze e-mails zijn wij op zoek naar een HTML handtekening. Wij kan deze voor ons ontwerpen en zorgen dat deze op de juiste wijze wordt getoond in ons e-mailverkeer?    We…
18 okt
Presentatie Opmaken in PowerPoint
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Powerpoint specialist die mijn Powerpoint presentatie mooi en vernieuwend kan opmaken. Het gaat om max. 10 slides met vooral afbeeldingen zonder animaties of video's voor een niet commercieel doel.    Interesse? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
15 okt
Toon meer