Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Expert in Exact Online

Geplaatst op:
7 februari 2019 13:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
37865
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Nijmegen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding uit te voeren in Exact Online. (crediteuren, debiteuren, banken, verkoop en inkoop, betalingen).

Graag kennis van de mogelijkheden van Exact Online om de financiële administratie naar een hoger niveau te tillen. Het lijkt ons zinvol om een freelancer/zzp'er mee te laten denken om processen te optimaliseren en beter te stroomlijnen.

Wij zijn een jonge, dynamische zorgorganisatie in Gelderland.
Vast budget is gewenst.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Umair Umair 07-02-2019
Peter Peter 07-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Wesley Wesley 07-02-2019
Burak Burak 07-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Fred Fred 07-02-2019
Jacobine Jacobine 07-02-2019
referentiesterren
16 referenties
Esther Esther 07-02-2019
Jerrel Jerrel 07-02-2019
Marina Marina 08-02-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder voor Prognose 2019
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een geprognosticeerde resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.    Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten,…
13 feb
Boekhouding Uitvoeren in Exact Globe
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding uit te voeren in Exact Globe. (crediteuren, debiteuren, banken, voorraad en inkoop, betalingen).    Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in sensor systemen en secure services.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
5 feb
ZZP-er voor de Boekhouding en Administratie
Beste freelancers,    Wij zoeken een goede en betrouwbare man/vrouw voor de afhandeling van de administratie van ons bedrijf.    Omgeving: Amsterdam.  Uren: +/- 10 uur in de week.  Periode: Voor langere tijd.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
3 feb
BTW Aangifte voor Uitzendbureau (BV)
Beste freelancers,    In November wij zijn een uitzendbureau (BV) in Nederland gestart speciaal voor werknemers uit Bulgarije en Polen. Nu moeten wij aangifte btw voor kwartaal doen voor de Belastingdienst in Nederland. Wij zoeken hier hulp bij. Wie kan ons helpen en voor hoeveel? Engelse taal is beter.    Wij hebben nog geen omzet.…
30 jan
Boekhouder voor Startende ZZP-er Administratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Boekhouder voor mijn administratie.    Ik ben een startende ZZP-er/ondernemer en zou graag advies willen over hoe ik mijn administratie het beste kan indelen en hoe ik optimaal gebruik maak van fiscale voordelen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.   
24 jan
Hulp bij Belasting Aangifte Achterstand
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen met de belasting aangifte vanaf 2013 tot 2018.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 jan