Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. DTP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance DTP-er met Ervaring in Opmaak van Wagenparken

Opdracht ID: 50268

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 28-02-2022
Reacties: 6
Locatie: Marum, Groningen
Laatst gewijzigd: 02-03-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn voor ons groeiende bedrijf met SPOED op zoek naar een freelance dtp'er met ervaring in de opmaak van voornamelijk bedrijf auto's.

Het betreft een samenwerking voor langere periode. Je krijgt meerdere malen per maand werk toegestuurd, alle informatie en/of logo's worden door ons aangeleverd. Soms komt het voor dat er een geheel nieuw ontwerp gemaakt dient te worden voor een wagenpark.
Bij akkoord van een project is het van belang dat de bestanden snij- en printklaar aangeleverd worden. Per project willen wij binnen 48 uur een eerste opzet terug zien om te kunnen terug koppelen naar de klant.

Per project willen we een vaste prijs afspreken.
Zoek jij een samenwerking voor langere periode, dan zie ik je reactie met ervaringen graag tegemoet.

Freelance DTP-ers die hebben gereageerd (6)

nick
nick
28-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bas
Bas
28-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniël
Daniël
28-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marc
Marc
28-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ivanka
Ivanka
28-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Amy
Amy
28-02-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10

DTP opdrachten voor freelancers

Vormgever, grafische opmaak, DTP voor skincare

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers,  Wij zijn een skincare bedrijf uit Amsterdam, opgericht door een dermatoloog. Ze ontwikkelt huidverzorgingsproducten die de oplossing bieden bij alledaagse huidproblemen. Daarnaast voeren wij een sterke contentstrategie waarmee dagelijks duizenden bezoekers op de website komen. Wij staat voor betrouwbaar advies en specialistische, eerlijke huidverzorging…

Multimedia Specialist Gezocht

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Onze organisatie is hard aan het groeien, daarom zoeken wij een freelance multimedia specialist die naast dtp'er ook een kenner is van html en de meest voorkomende digitale media. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer direct!

Designer Photoshop gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, voor onze organisatie (een carwash) zijn wij op zoek naar designers die ons kunnen helpen met het opmaken van gepaste flyers, reclame en offertes voor nieuwe en bestaande relaties. We zouden graag een ervaren designer willen die hier affiniteit in heeft, het is namelijk belangrijk dat je ons hierin helpt met eigen creatieve ideeën. De opdracht is voor langere basis en betreft…

Product Catalogus in PDF

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Voor een nieuw te lanceren merk huisdierartikelen zijn wij op zoek naar iemand die een catalogus in PDF kan maken. Product foto's zijn aanwezig. We zien jullie offertes graag tegemoet.

Afbeeldingen Online Theorie Examen Verkeer

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die afbeeldingen om vrachtwagen examen te oefenen kan uittekenen in 2D of 3D tekeningen. Het betreft in totaal ca. 250 a 500 afbeeldingen. Ik zou graag een offerte ontvangen van de totale prijs en een inschatting hoelang het gaat duren.

DTPer Gezocht om Rouwkaarten te Maken

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Wij hebben een uitvaartonderneming en bij drukte hebben we behoefte aan DTP-ers die een rouwkaart op kunnen maken. Zo ook fotobewerkingen. Graag zou ik in contact met mensen komen die dit voor ons zouden willen doen.  

DTP Back up Gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben grafisch vormgever en zoek een ervaren dtp’er die incidenteel opdrachten van mij over kan nemen en/of mij daarbij kan ondersteunen. Het belangrijkste criterium is dat je beschikbaar bent tijdens de schoolvakanties. Dus als jij altijd al buiten die periodes op vakantie gaat dan maak ik graag kennis met je. Je bent snel, zeer nauwkeurig met getallen en tekst en een expert…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht