Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Digitaal Marketing & Social Media Manager

Opdracht ID: 50420

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14 mrt
Reacties: 5
Locatie: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 23 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze marketingtak in het onderwijs zijn wij op zoek naar een marketing & social media planner. Als mediabureau werken wij aan diverse opdrachten voor verschillende bedrijven.  
 
Aan de marketing & social media manager wordt gevraagd om de volgende social media kanalen te onderhouden: LinkedIn, Twitter, Instagram, de websites en interne systemen.

Mid 2022 komt er wellicht een 6e kanaal bij. Een community building platform op een nader te bepalen platform. Samen met de verschillende contactpersoon zul je deze 2 communities verder uitbouwen:
Ook zul je ondersteuning bij de uitvoering van het alumnirelatiebeleid en de communicatie met alumni via social media, organisatie van alumni-evenementen, bijwerken van contactgegevens van alumni.

Daarnaast ondersteunt de marketing & social media planner bij de verdere ontwikkeling van het Student Ambassadors-programma door evenementen met de alumni en ambassadors te organiseren, informatie met hen te delen en hun activiteiten te evalueren.
 
De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De ervaring leert dat met name berichtgeving voor de website, twitter en linkedin Ad Hoc optreden waarbij wordt verwacht om snel en secuur opvolging te geven.

Voor alle kanalen zijn templates op Canva, Adobe Illustrator en InDesign beschikbaar waar tot op zekere hoogte aan gehouden moet worden. Middels de tool Later & Canva kunnen campagnes geautomatiseerd ingepland worden.

VEREISTEN
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring voor online marketing & social media;
 • HBO niveau;
 • Kennis met de verschillende systemen en programma's;
 • Nederlandse taal en Engels in woord en geschrift moet perfect zijn;
 • Je hebt grafische kennis en ervaring, om eventueel vorm te geven met InDesign of Photoshop ;
 • Social media expertise om campagnes te draaien;
 • Bij voorkeur ervaring met het schrijven van wervende teksten;
 • Gedreven, resultaatgericht en organisatorisch zeer sterk.  

De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De uren zijn daarom verschillend en zijn flexibel inzetbaar.

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl bij interesse in deze opdracht.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Mike
Mike
14-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
14-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
15-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
14-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
14-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Marketing Funnel Freelancer Gezocht in Uden

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een creatieve marketing funnel freelancer om een product (www.hsplearning.nl)te optimaliseren. Specifiek gericht op de hoogsensitieve persoonlijkheid) Samen bedenken en creëren. Tevens het opzetten van e-mail marketing, upsells en kassa koopjes integreren. Bij interesse hoor ik graag van je.

Recruitment Marketeer Gezocht

Geplaatst: 4 okt
Beste freelancers, Sinds april hebben wij een Corporate Recruiter HR aangenomen om interne vacatures te vervullen. De Corporate Recruiter benaderd nu voornamelijk mensen door te searchen op LinkedIn. Het searchen wordt gedaan door middel van relevantie profielen berichten sturen. Bij reactie en interesse worden deze mensen gebeld en daarna ingepland voor een gesprek op kantoor. Er wordt dus veel ‘koude…

MailChimp Expert Gezocht

Geplaatst: 13 okt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een marketeer die: 1. eenmalig een template kan ontwerpen zodat wij zelf eenvoudig mailings kunnen versturen 2. de opzet voor marketing automation kan opzetten Voor dit laatste is van belang dat je lekker commercieel en creatief bent zodat we hele gave 'welcome', 'abandoned cart' en andere mailings kunnen gaan versturen. Wij verkopen hele mooie…

Creatieve Nieuwsbriefactie Opstellen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een creatieve professionele freelancer die een leuke nieuwsbrief actie wil schrijven en opmaken via MailChimp. De mail betreft een kortingsactie met onze producten (wasgeuren). Speel bijvoorbeeld in op dat onze klanten net terug zijn van vakantie (vuile/stinkende was hebben etc.)/scholen, werk dagelijkse routine weer begonnen is. Onze klanten/doelgroep is 35+…

Online Marketing Tijger Gezocht

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een online marketeer die graag wilt deelnemen om een internationale business neer te zetten in het kader van bewustwording door middel van producten/trainingen, op een manier die een totale andere kijk heeft op de wereld. Herken jij in de volgende omschrijving?   Je hebt een brede ervaring als marketeer en ook ervaring met marketing in het buitenland Je spreekt…

Training Online Marketing Specialist Gezocht

Geplaatst: 19 sep
Beste freelancers, Welke online (social media) marketing specialist wil een dag (mag ook een zaterdag zijn) met mij, op een van onze locaties, sparren over onze online marketing strategie? Tips, campagne ideeën, de huidige situatie bekijken e.d. en verder alles wat ter tafel komt. Wij hebben behoefte aan een marketing sparringspartner die kennis van zaken heeft en van aanpakken weet. Ik kan je…

Amazon en Bol Expert Gezocht (Amsterdam)

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Amazon/Bol.com expert uit de omgeving van Amsterdam. Meer informatie volgt bij interesse. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht