Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Digitaal Marketing & Social Media Manager

Opdracht ID: 50420

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14 mrt
Reacties: 5
Locatie: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 23 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze marketingtak in het onderwijs zijn wij op zoek naar een marketing & social media planner. Als mediabureau werken wij aan diverse opdrachten voor verschillende bedrijven.  
 
Aan de marketing & social media manager wordt gevraagd om de volgende social media kanalen te onderhouden: LinkedIn, Twitter, Instagram, de websites en interne systemen.

Mid 2022 komt er wellicht een 6e kanaal bij. Een community building platform op een nader te bepalen platform. Samen met de verschillende contactpersoon zul je deze 2 communities verder uitbouwen:
Ook zul je ondersteuning bij de uitvoering van het alumnirelatiebeleid en de communicatie met alumni via social media, organisatie van alumni-evenementen, bijwerken van contactgegevens van alumni.

Daarnaast ondersteunt de marketing & social media planner bij de verdere ontwikkeling van het Student Ambassadors-programma door evenementen met de alumni en ambassadors te organiseren, informatie met hen te delen en hun activiteiten te evalueren.
 
De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De ervaring leert dat met name berichtgeving voor de website, twitter en linkedin Ad Hoc optreden waarbij wordt verwacht om snel en secuur opvolging te geven.

Voor alle kanalen zijn templates op Canva, Adobe Illustrator en InDesign beschikbaar waar tot op zekere hoogte aan gehouden moet worden. Middels de tool Later & Canva kunnen campagnes geautomatiseerd ingepland worden.

VEREISTEN
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring voor online marketing & social media;
 • HBO niveau;
 • Kennis met de verschillende systemen en programma's;
 • Nederlandse taal en Engels in woord en geschrift moet perfect zijn;
 • Je hebt grafische kennis en ervaring, om eventueel vorm te geven met InDesign of Photoshop ;
 • Social media expertise om campagnes te draaien;
 • Bij voorkeur ervaring met het schrijven van wervende teksten;
 • Gedreven, resultaatgericht en organisatorisch zeer sterk.  

De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De uren zijn daarom verschillend en zijn flexibel inzetbaar.

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl bij interesse in deze opdracht.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Mike
Mike
14-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
14-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
15-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
14-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Omar
Omar
14-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Google Ads koppelen

Geplaatst: 20 jun
Ik zoek iemand die de shop met google ads kan koppelen. Momenteel loop ik hier tegen rariteiten aan.

Digitaliseren van archieven

Geplaatst: 14 jun
Mede opzetten van online marketing werkzaamheden. Denkend aan marketing-/communicatie-funnels, advies, campagne-management (Linkedin, Youtube, Google Ads, Facebook), content-ontwikkeling, het verbeteren van de algemene vindbaarheid, het analyseren van campagnes data, het maken van landingspagina's en search engine optimalisatie van onze website. Doelgroepen zijn reeds gedeeltelijk vastgesteld.…

Website Content Editor (Wekelijks Werk)

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een content editor om ons te ondersteunen op het gebied van website optimalisatie. Je houdt je bezig met content optimalisatie. In het kort: Je zorgt ervoor dat saaie lappen teksten worden omgetoverd tot mooie en goede content. Bijvoorbeeld door het toevoegen van afbeeldingen, kopjes, how to's, veel gestelde vragen et cetera. Alles om van een simpele pagina…

Een freelance tiktokker/reels

Geplaatst: 13 jun
Voor ons projectenbureau zijn wij op zoek naar een student of freelancer die ervaring heeft met het maken van TikTok filmpjes? Het zijn losse opdrachten. We letten op het werk en prijs. Locatie Rotterdam. Heb je interesse om bijv 1x per week een halve dag wat TikTok Filmpjes te maken, dan horen we graag van je.  

Online Marketeer Gezocht (Campagne Nieuwbouwproject)

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancers, Voor de online zichtbaarheid van een nieuwbouwproject ben ik op zoek naar een freelancer die een Google Ads + social media (Facebook en Instagram) campagne kan opzetten, monitoren en optimaliseren. Mocht je ook content kunnen verzorgen (copy + beeld op basis van aangeleverde huisstijl & input), met de frequentie van 1 bericht per week: graag! - Doorlooptijd is 1 maand met uitzicht…

Facebook Marketeer Gezocht voor Boek

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Voor mijn boek 'Brieven aan mijn ongeboren kind' zoek ik een ervaren freelancer die de Facebook marketing op zich neemt. Heb jij ervaring met Facebook marketing? Lees dan snel verder! Taken: Content creëren (beeld + copy) voor Facebook en up-to-date houden Bedenken en opzetten van creatieve concepten en deze uitwerken (bv. posts, ads, blogs, video’s en flatlays…

Content Marketeer Gezocht in Leiden

Geplaatst: 27 mei
Beste freelancers, Ben jij een talent in het schrijven van de meest inspirerende teksten voor verschillende klanten uit diverse branches? Wij zijn op zoek naar een ervaren tekstschrijver/copywriter die krachtige blogs, verleidende productomschrijvingen en verschillende andere campagneteksten kan schrijven.  Wij zoeken: •    Perfecte beheersing van de Nederlandse en eventueel…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht