Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Digitaal Marketing & Social Media Manager

Opdracht ID: 50420

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-03-2022
Reacties: 5
Locatie: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 23-03-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze marketingtak in het onderwijs zijn wij op zoek naar een marketing & social media planner. Als mediabureau werken wij aan diverse opdrachten voor verschillende bedrijven.  
 
Aan de marketing & social media manager wordt gevraagd om de volgende social media kanalen te onderhouden: LinkedIn, Twitter, Instagram, de websites en interne systemen.

Mid 2022 komt er wellicht een 6e kanaal bij. Een community building platform op een nader te bepalen platform. Samen met de verschillende contactpersoon zul je deze 2 communities verder uitbouwen:
Ook zul je ondersteuning bij de uitvoering van het alumnirelatiebeleid en de communicatie met alumni via social media, organisatie van alumni-evenementen, bijwerken van contactgegevens van alumni.

Daarnaast ondersteunt de marketing & social media planner bij de verdere ontwikkeling van het Student Ambassadors-programma door evenementen met de alumni en ambassadors te organiseren, informatie met hen te delen en hun activiteiten te evalueren.
 
De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De ervaring leert dat met name berichtgeving voor de website, twitter en linkedin Ad Hoc optreden waarbij wordt verwacht om snel en secuur opvolging te geven.

Voor alle kanalen zijn templates op Canva, Adobe Illustrator en InDesign beschikbaar waar tot op zekere hoogte aan gehouden moet worden. Middels de tool Later & Canva kunnen campagnes geautomatiseerd ingepland worden.

VEREISTEN
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring voor online marketing & social media;
 • HBO niveau;
 • Kennis met de verschillende systemen en programma's;
 • Nederlandse taal en Engels in woord en geschrift moet perfect zijn;
 • Je hebt grafische kennis en ervaring, om eventueel vorm te geven met InDesign of Photoshop ;
 • Social media expertise om campagnes te draaien;
 • Bij voorkeur ervaring met het schrijven van wervende teksten;
 • Gedreven, resultaatgericht en organisatorisch zeer sterk.  

De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De uren zijn daarom verschillend en zijn flexibel inzetbaar.

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl bij interesse in deze opdracht.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Mike
Mike
14-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
14-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marielle
Marielle
15-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
14-03-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
14-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Marketing Specialist voor exclusieve buitenkeukens

Geplaatst: 22 mrt
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar een marketing expert met ervaring op het gebied van exclusieve producten om onze producten in de Europese markt te zetten. Het betreft exclusieve design buitenkeukens.  Het gaat om een deeltijd opdracht in overleg. Er is budget beschikbaar om campagnes op te zetten. Het is ook mogelijk om op basis van een fee te werken voor elke lead. Het gaat hierbij om…

CRO Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij advies kan geven op het gebied van CRO voor het verbeteren van de website. Graag een expert op dit gebied met bewezen resultaten.

Marketing Freelancer voor Ecommerce Platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Onze start-up is een e-commerce platform waar webshop eigenaren gemakkelijk plug-ins en tools kunnen vergelijken en een offerte kunnen aanvragen voor een website of webshop. Wij zijn op zoek naar een marketing medewerk(st)er die campagnes bedenkt en online reclame maakt voor onze website. De opdracht is ongeveer 10 uur werk, daarna regelmatig (bijvoorbeeld 15 uur per maand). Bij…

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten,…

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency. Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen…

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Online Marketing voor Joodse Community

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht