Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Digitaal Marketing & Social Media Manager

Opdracht ID: 50420

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-03-2022
Reacties: 5
Locatie: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 23-03-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze marketingtak in het onderwijs zijn wij op zoek naar een marketing & social media planner. Als mediabureau werken wij aan diverse opdrachten voor verschillende bedrijven.  
 
Aan de marketing & social media manager wordt gevraagd om de volgende social media kanalen te onderhouden: LinkedIn, Twitter, Instagram, de websites en interne systemen.

Mid 2022 komt er wellicht een 6e kanaal bij. Een community building platform op een nader te bepalen platform. Samen met de verschillende contactpersoon zul je deze 2 communities verder uitbouwen:
Ook zul je ondersteuning bij de uitvoering van het alumnirelatiebeleid en de communicatie met alumni via social media, organisatie van alumni-evenementen, bijwerken van contactgegevens van alumni.

Daarnaast ondersteunt de marketing & social media planner bij de verdere ontwikkeling van het Student Ambassadors-programma door evenementen met de alumni en ambassadors te organiseren, informatie met hen te delen en hun activiteiten te evalueren.
 
De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De ervaring leert dat met name berichtgeving voor de website, twitter en linkedin Ad Hoc optreden waarbij wordt verwacht om snel en secuur opvolging te geven.

Voor alle kanalen zijn templates op Canva, Adobe Illustrator en InDesign beschikbaar waar tot op zekere hoogte aan gehouden moet worden. Middels de tool Later & Canva kunnen campagnes geautomatiseerd ingepland worden.

VEREISTEN
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring voor online marketing & social media;
 • HBO niveau;
 • Kennis met de verschillende systemen en programma's;
 • Nederlandse taal en Engels in woord en geschrift moet perfect zijn;
 • Je hebt grafische kennis en ervaring, om eventueel vorm te geven met InDesign of Photoshop ;
 • Social media expertise om campagnes te draaien;
 • Bij voorkeur ervaring met het schrijven van wervende teksten;
 • Gedreven, resultaatgericht en organisatorisch zeer sterk.  

De opdrachten zijn verspreid door het gehele jaar waarbij bepaalde uren en deadlines zullen worden afgesproken. De uren zijn daarom verschillend en zijn flexibel inzetbaar.

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl bij interesse in deze opdracht.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Mike
Mike
14-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
14-03-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Marielle
Marielle
15-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
14-03-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
14-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…

Online verkoop therapie-event oa op social media

Geplaatst: 31 jan
Ik wil 1 of 2 therapie-events (mijn website is www.sterkinjebasis.nl) onder de aandacht brengen onder mijn doelgroep via social media ed. Zodat mijn doelgroep die goed/vaak te zien krijg en er naartoe komt! Het gaat dus vooral over het onder de aandacht brengen, ik dit uit handen kan geven. Tzt wil ik ook een online burnout coaching programma verkopen online, ook hierbij wil ik graag hulp. Ik ontmoet…

Amazon SES t.b.v. Mailcampagnes

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Voor mijn WooCommerce webshop in combinatie met Funnelkit moet Amazon SES aangemaakt en gekoppeld worden om mails te kunnen versturen zonder gemarkeerd te worden als spam omdat er diverse mailcampagnes gaan draaien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht