Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Overige Analyse & Advies

Freelance Data Analist Gezocht (Big Data)

Opdracht ID: 49210

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 18-10-2021
Reacties: 2
Laatst gewijzigd: 26-10-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een Freelance Data Analist die precies weet om te gaan met Algoritmen, Big Data, Machine Learning en voorspellende modellen bouwt.

Wat ga je doen?
Als data analist weet je gigantische datasets minutieus te structureren en op te schonen, om daar jouw algoritmen op toe te passen. Je herkent patronen in data die niemand anders zou herkennen en hierdoor kun je onze algoritmen beter en slimmer maken. Vanuit de output van een dataset kun je beginnen met de analyse van de bestellingen en retouren van kledingstukken voor een partner en uiteindelijk ben je in staat om jouw advies om dit te optimaliseren duidelijk naar ons team en onze partner te communiceren.

Je werkt aan nieuwe concepten en innovaties op het gebied van:
  • Verschillende lichaamsvormen/profielen
  • Bestel & retourgegevens van kledingstukken
  • Onze algoritmen optimaliseren om de nauwkeurigheid van onze maataanbevelingen te vergroten
  • Bedrijfsresultaten stimuleren met op gegevens gebaseerde inzichten

Ben jij de freelancer die ons voor langere periode kan helpen? Stuur ons dan je reactie met motivatie en uurtarief.

Freelance analisten die hebben gereageerd (2)

Miranda
Miranda
18-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jorrit
Jorrit
18-10-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7

Analyse en advies opdrachten

DPIA Herschrijven obv Referentie Document (Spoed)
Geplaatst: 13 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die gekwalificeerd is om te ondersteunen bij de verslaglegging van een data protection impact assessment (DPIA). Op basis van een referentie document is er een uitgebreid verslag geschreven (+/- 50 pagina's). Het project vereist iemand die dit document kan valideren op volledigheid en dit, in overleg, kan voorzien van op- of aanmerkingen of in delen…

Beleidsplan voor Stichting Opstellen
Geplaatst: 26-10-2021
Beste freelancers, Ik ben per direct op zoek naar een schrijver voor het opstellen van het beleidsplan van onze stichting. Dit is nodig om de ANBI-status aan te vragen bij de belastingdienst. De organisatie is opgericht en benodigde informatie is op schrift beschikbaar. Tevens kunnen wij een standaard sjabloon overleggen. Daarnaast kan eventuele aanvullende informatie worden overlegd. Samenwerken…

IT Startup Begeleiden naar ISO 27001 en 9001
Geplaatst: 05-10-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een IT startup kan begeleiden naar ISO 27001 en 9001. Iemand met aantoonbare ervaring met een dergelijk project voor een IT startup die een snelle, pragmatische en niet te grote aanpak heeft die past bij een startend bedrijf met als doel zo snel mogelijk beide certificeringen te kunnen behalen. Graag beschrijving van je aanpak, kosten, doorlooptijd,…

Stata Hulp Gezocht m.b.t. Event Studies
Geplaatst: 20-08-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Stata expert die mij kan helpen met het doen van event studies. Een groot gedeelte van de code staat al. Alleen heb ik nog wat hulp nodig bij de details. Over de prijs valt te onderhandelen. Kan jij mij helpen? Dan hoor ik het graag!  

Freelance SPSS Expert Gezocht voor Analyseren MKB Data
Geplaatst: 09-06-2021
Beste freelancers, Wij zijn een MKB-ondernemersprogramma die binnenkort een enquete gaan uitrollen onder onze deelnemers. Deze gegevens willen wij laten verwerken en analyseren in SPSS, hiervoor zijn we op zoek naar een freelancer die die voor ons kan uitvoeren. Het gaat om totaal 320 respondenten, jaarlijks komen daar 150 respondenten bij. Wij zien graag een offerte van een SPSS expert tegemoet!

Freelancer Gezocht voor het Opstellen van een RI&E
Geplaatst: 26-05-2021
Beste freelancers, Voor een snel groeiend transportbedrijf ben ik op zoek naar een freelancer voor het maken van een RI&E. Het eerste gedeelte met alle vragen is al gedaan, starten bij het maken van een plan van aanpak. Er kan gebruik gemaakt worden van een arbo catalogus. Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je op Hoofdkraan.nl.

Toon meer