Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Content Designer Gezocht voor Marketingbureau

Opdracht ID: 49696

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 17-12-2021
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een creatief online marketingbureau in hartje Amsterdam, met 10 jaar ervaring in het maken van effectieve campagnes voor de overheid en commerciële partijen. Met een jong en dynamisch team van 13 man sterk.

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons team op projectbasis kan versterken op het gebied van content creatie. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met o.a.:
 • Het uitdenken en presenteren van creatieve concepten voor online marketingcampagnes
 • Het visualiseren en uitwerken van digitale content (Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects)
 • Projectmanagement: jij bent (vaak) verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit van de content die gemaakt moet worden
 • Kennis van de online platformen zoals Facebook/ Instagram/ Snapchat/ LinkedIn/ YouTube etc.
 • Kennis van de online content formats op de diverse kanalen zoals: Instagram Stories, Instagram (en Facebook) carrousels en doorclick advertenties
 • Ervaring met opdrachten voor de publieke sector is een pre
 • (Enige) bureauervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn vereisten
 • Je bent welkom bij ons op kantoor, maar thuiswerken is ook prima

Barst je van de creativiteit, voel je je als een vis in het water op social media, houd je van gezelligheid en gaat je hart sneller kloppen van online marketing? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Stuur je reactie, portfolio en motivatie naar Hoofdkraan.nl. Wanneer wij een match zien plannen we een (digitale) kop koffie in om verder kennis te maken.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Erik
Erik
17-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
17-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
17-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Victor
Victor
20-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kim
Kim
20-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rinke
Rinke
17-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Grafisch ontwerper

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het maken/bewerken van foto's, videos flyers etc. Opdracht bestaat uit meerdere ' kleine ' opdrachten gedurende een langere periode voor meerdere ondernemingen.

Herontwerpen flyer en brochure

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, We zouden graag twee flyers en een brochure laten herontwerpen. We hebben een bestaand ontwerp als inspiratie. Ons ontwerp mag iets frisser/ moderner, maar wel zakelijk.

Illustrator/designer voor bordspel

Geplaatst: 21 aug
Beste professional, Ik ben op zoek naar een illustrator/grafisch vormgever die ervaring heeft met het ontwerpen van bordspellen. Het gaat om een bordspel (thema: amusementspark) dat al ruim 1 jaar in ontwikkeling is, voor spelers vanaf 10 jaar. De ontwerpen bestaan uit: • Spelbord (81x54 cm) en hulpbord (A4) • Spelregelboekje • Speldoos • Logo van het spel • 80 speelkaarten…

Designer gezocht

Geplaatst: 18 sep
Ik heb een vending machine en ik zoek iemand die daar een ontwerp voor kan maken. Voor de duidelijkheid het gaat om de bestickering van de machine. Het is een nieuw bedrijf en we willen met een klein budget groeien. Daarnaast zoek ik wel iemand die binnen 1 a 2 weken kan leveren.

Ontwerper voor t-shirts

Geplaatst: 24 aug
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het ontwerpen van T-shirts. Ik zoek iemand die mijn ideeën kan omzetten in een ontwerp, zodat ik deze in werkelijkheid kan laten bedrukken. In bijlage wat voorbeelden met wat de bedoeling in grote lijnen is  Bij interesse graag een reactie.

Grafisch (Industrieel) Ontwerper met affiniteit voor bier

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Wij zijn leverancier van creatieve promotionele concepten en producten voor een breed scala aan bedrijven wereldwijd ( met name bierbrouwerijen ) ben ik zoek naar een Grafisch Ontwerper. We worden door onze klanten graag uitgedaagd in maatwerkprojecten die aansluiten bij de strategie van onze opdrachtgever op het gebied van consumentenbenadering. We gebruiken onze jarenlange…

Rendering van voertuigen

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, We willen een afbeelding (foto) van een voertuig bewerkt hebben zodat het eruit ziet alsof daar bestickering op zit, dit om klanten te laten zien hoe hun voertuig eruit zou kunnen zien. ook willen we een aantal voor niet bestaande bedrijven maken om op onze socials voor promotie te gebruiken
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht