Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Content Designer Gezocht voor Marketingbureau

Opdracht ID: 49696

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 17-12-2021
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een creatief online marketingbureau in hartje Amsterdam, met 10 jaar ervaring in het maken van effectieve campagnes voor de overheid en commerciële partijen. Met een jong en dynamisch team van 13 man sterk.

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons team op projectbasis kan versterken op het gebied van content creatie. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met o.a.:
 • Het uitdenken en presenteren van creatieve concepten voor online marketingcampagnes
 • Het visualiseren en uitwerken van digitale content (Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects)
 • Projectmanagement: jij bent (vaak) verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit van de content die gemaakt moet worden
 • Kennis van de online platformen zoals Facebook/ Instagram/ Snapchat/ LinkedIn/ YouTube etc.
 • Kennis van de online content formats op de diverse kanalen zoals: Instagram Stories, Instagram (en Facebook) carrousels en doorclick advertenties
 • Ervaring met opdrachten voor de publieke sector is een pre
 • (Enige) bureauervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn vereisten
 • Je bent welkom bij ons op kantoor, maar thuiswerken is ook prima

Barst je van de creativiteit, voel je je als een vis in het water op social media, houd je van gezelligheid en gaat je hart sneller kloppen van online marketing? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Stuur je reactie, portfolio en motivatie naar Hoofdkraan.nl. Wanneer wij een match zien plannen we een (digitale) kop koffie in om verder kennis te maken.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Erik
Erik
17-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
17-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
17-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Victor
Victor
20-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kim
Kim
20-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rinke
Rinke
17-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Spel Handleiding Schrijven en Ontwerpen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een spel handleiding kan ontwerpen/schrijven. Iemand die de handleiding zowel tekstueel als van plaatjes kan voorzien. Ik heb de spelregels al geschreven maar lijkt me goed om er een professional naar te laten kijken. Daarnaast ook iemand die een mooie vormgeving kan maken om op de verpakking te laten drukken. Interesse? Reageer direct!

Grafisch vormgever | DTP’er

Geplaatst: 15 jun
Leuk, afwisselend, uitdagend, goed betaald werk voor een multi inzetbare grafisch creatief. wat ga je doen | De taken variëren van DTP werk tot het monteren van filmpjes, maken van animaties en 3D-ontwerp. Voor onze uiteenlopende klanten maken we allerlei soorten communicatiemiddelen, zowel on- als offline. Als freelancer zetten we jou in om deze uitingen vorm te geven. wie ben je, wat kun je,…

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten. We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template…

Boekontwerper voor Internationaal Project

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een grafisch ontwerper met ervaring in het ontwerpen van 'koffietafel / kook' boeken. Het betreft een groot internationaal project waarbij je veel zelfstandig, op basis van aangeleverde content, zal moeten werken. Het betreft een project dat uniek is in zijn soort en dat op geen CV misstaat. Graag ontvang ik je reactie, ervaring in deze en je prijsopgave.

Freelancer Designer Gezocht tbv Website, Drukwerk, Huisstijl

Geplaatst: 09-12-2021
Beste freelancers, Onze organisatie is een zelfstandige verloskundigenpraktijk in Amsterdam. De praktijk is eigendom van 3 maten, ze worden ondersteund door 2-3 flexibele krachten en 2 assistenten. Het werkgebied is Amsterdam Centrum en Oost, gezamenlijk zo’n 80% van het gebied binnen de ring A10. Huidige Situatie Per jaar ondersteunen wij 350-400 vrouwen, van het moment van zwangerschap…

Draagdozen van Wijn Ontwerpen

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance ontwerper op wijngebied. De eerste opdracht betreft een 6-pack draagkarton waarvan 6 stoppen uitsteken; onderaan hangen 6 flessen. Ontwerp artwork karton 6-pack, welke zijn vervolg gaat krijgen van andere artworks van afnemers. Vele honderden/duizenden domeinen wereldwijd. Wij horen graag van jullie.

Graphic Designer voor PowerPoint Gezocht

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancer, Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die kan ondersteunen bij creëren van strakke PowerPoint slides. Het verhaal staat al, maar het gaat met name om de visualisaties. Na deze initiële klus zijn we ook op zoek naar een freelancer die een PowerPoint template kan creëren. Interesse? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht