Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. .NET
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance C# Dot Net Developer Gezocht

Opdracht ID: 51922

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 4 nov
Reacties: 2
Locatie: Brabant, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15 nov
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij op zoek naar een freelance opdracht in een gemoedelijk bedrijf met een gezellige Brabantse sfeer? Ga dan aan de slag als freelance C# Developer bij ons bedrijf.

Wat ga je doen?
In ons gezellige productiebedrijf liggen er ook bij ons mooie technische uitdagingen te wachten op jou. We zijn op zoek naar een freelancer voor een langdurige samenwerking waarbij we jou alle flexibiliteit bieden. In deze opdracht ben je zowel bezig met onderhoud en ontwikkeling van nieuwe toepassingen. Daarnaast bouw je aan onze interne applicatie. We verwachten dat er veel verschillende projecten en vraagstukken naar jou toekomen.

Wie zijn wij?
Wij zijn sinds de start in de jaren ’70 uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in de productie van deurrubbers en (magneet) afdichtingen op maat. Met afzet in meer dan 30 landen zijn wij Europees marktleider in deze niche markt. Tot onze klanten behoren koeltechnische installatiebedrijven, grootkeuken service bedrijven, onderdelen groothandels en toonaangevende producenten van koelapparatuur.

Wat kun je van ons verwachten?
Het is een flexibele opdracht. Je krijgt vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van je werklocatie. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring die je meebreng. Maar vooral bieden wij een plezierige werkomgeving. Daarnaast wordt je ingewerkt en werk je samen met een andere C# Developer.

Jouw profiel
• je hebt kennis van C# .NET 4 en .NET 5;
• je hebt kennis van MSSQL Server;
• je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;
• je denkt in oplossingen en hebt technisch inzicht;
• je hebt bij voorkeur ervaring met Ruby on Rails / Python of een andere dynamische taal;
• je hebt affiniteit met een klein productiebedrijf waar je écht impact kunt maken.

Laten we kennis maken!
Als je vragen hebt over de functie, voel je vrij om deze vrijblijvend te stellen. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel onder het genot van een kopje koffie of thee!

.NET freelancers die hebben gereageerd (2)

Marielle
Marielle
04-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Wiebe
Wiebe
07-11-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance .NET developer opdrachten

.NET Core Blazor Server App Extension

Geplaatst: 26 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Extension of a .NET Core Blazor Server App to support specific CRUD operations on a Azure hosted SQL Server. Development includes a number of extensions to the DB tables and specific rendering of query results in the UI. Interesse? Ik zie jullie reactie graag in het Engels tegemoet.

Zelfstandig Programmaatje in VB.NET Opleveren (CSV Inlezen)

Geplaatst: 30 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een opzetje kan maken van een zelfstandig programmaatje (in VB.NET?) dat een CSV bestand in kan lezen, vervolgens op een bepaalde locatie documenten gaat zoeken, die documenten kopieert naar een nieuwe locatie. De unieke waarden die gezocht moeten worden, moeten soms gecombineerd worden uit 2 cellen. Bijvoorbeeld in cel A1 staat 'unieke bestandsnaam' en…

Back-end Developer .NET Core voor Online Registratiesysteem

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancer, Wij zijn een bureau voor digitale innovatie en IT-services. We zijn op zoek naar een freelance back-end developer (.NET Core): Voor een greenfield project waarbij we de bouw van een online registratiesysteem / verhuursysteem realiseren, zoeken we naar extra capaciteit voor een periode van 3 maanden met een inzet van minimaal 32 uur per week, waarbij de kans op een verlenging…

Freelance .NET Core Developer met Kennis van Chatbots

Geplaatst: 27-07-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance .NET Core developer met kennis van chatbots. Ervaring met het Microsoft Bot Framework en/of Microsoft LUIS zijn erg welkom. Initiële samenwerking voor 3 maanden met een grote kans op verlenging en herhaalde inzet. Marktconform tarief Werken kan vanuit huis! Ben jij de (echte freelance) developer die wij zoeken? Reageer dan via Hoofdkraan…

Senior .Net Developer met Sitecore Ervaring

Geplaatst: 12-02-2021
Beste freelancers, Bij een project, waarbij een cliënt portal van een financiële dienstverlener geschikt moet worden gemaakt voor een uitrol naar het buitenland, komen we nu expertise tekort met name op .NET vlak. De omgeving bestaat uit API’s, een onderliggende SQL Server database, een mobile app en een Sitecore platform die met elkaar gekoppeld zijn. We komen graag in contact met…

SSO met Azure Active Directory Integreren

Geplaatst: 18-06-2020
Beste freelancers. Wij willen voor een bestaand webbased programma de authenticatie regelen via Azure AD. Dit ook om Single Sign On te realiseren. Wij hebben echter geen ervaring hiermee en om tijd te besparen zoeken we een freelancer die ons hiermee kan helpen, d.w.z. dat die de koppeling met Azure kan inrichten om bovenstaande te realiseren. Wie kan ons helpen?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht