Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. .NET
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance C# Dot Net Developer Gezocht

Opdracht ID: 51922

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 04-11-2022
Reacties: 2
Locatie: Brabant, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij op zoek naar een freelance opdracht in een gemoedelijk bedrijf met een gezellige Brabantse sfeer? Ga dan aan de slag als freelance C# Developer bij ons bedrijf.

Wat ga je doen?
In ons gezellige productiebedrijf liggen er ook bij ons mooie technische uitdagingen te wachten op jou. We zijn op zoek naar een freelancer voor een langdurige samenwerking waarbij we jou alle flexibiliteit bieden. In deze opdracht ben je zowel bezig met onderhoud en ontwikkeling van nieuwe toepassingen. Daarnaast bouw je aan onze interne applicatie. We verwachten dat er veel verschillende projecten en vraagstukken naar jou toekomen.

Wie zijn wij?
Wij zijn sinds de start in de jaren ’70 uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in de productie van deurrubbers en (magneet) afdichtingen op maat. Met afzet in meer dan 30 landen zijn wij Europees marktleider in deze niche markt. Tot onze klanten behoren koeltechnische installatiebedrijven, grootkeuken service bedrijven, onderdelen groothandels en toonaangevende producenten van koelapparatuur.

Wat kun je van ons verwachten?
Het is een flexibele opdracht. Je krijgt vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van je werklocatie. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring die je meebreng. Maar vooral bieden wij een plezierige werkomgeving. Daarnaast wordt je ingewerkt en werk je samen met een andere C# Developer.

Jouw profiel
• je hebt kennis van C# .NET 4 en .NET 5;
• je hebt kennis van MSSQL Server;
• je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;
• je denkt in oplossingen en hebt technisch inzicht;
• je hebt bij voorkeur ervaring met Ruby on Rails / Python of een andere dynamische taal;
• je hebt affiniteit met een klein productiebedrijf waar je écht impact kunt maken.

Laten we kennis maken!
Als je vragen hebt over de functie, voel je vrij om deze vrijblijvend te stellen. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel onder het genot van een kopje koffie of thee!

.NET freelancers die hebben gereageerd (2)

Marielle
Marielle
04-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Wiebe
Wiebe
07-11-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance .NET developer opdrachten

VBScript schrijven die data laat uitprinten.

Geplaatst: 29-11-2023
Hallo, ik ben opzoek naar iemand die een bestaande vbscript in onze hmi(windows) kan verbeteren en de gegevens die nu gelogd worden te laten printen doormiddel van een knop op het scherm.(dit programmeren we zelf) we zijn niet thuis in vbscript. Ook zouden we graag willem dat de gegevens worden gemaild. Iemand die dit kan?

C# ontwikkelaar

Geplaatst: 07-11-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren C# ontwikkelaar voor het ontwikkelen en onderhouden van een geavanceerde applicatie. De applicatie, gebouwd met MVC C# .NET 7, maakt gebruik van Entity Framework (PostgreSQL database). Voor de frontend hanteren we jQuery en Bootstrap. Je zult je taken als freelancer uitvoeren vanaf je eigen locatie. Af en toe is overleg op ons kantoor in Almere…

.Net Web Developer Gezocht

Geplaatst: 25-01-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een webdeveloper. Hieronder de opdracht in het Engels: Experience in the field of web development & would you like to work with my team on an existing platform? We are looking for a .Net web developer to further develop an existing C# MVC vacancy platform. The requested techniques/tools are MVC, C# and SQL server. The hosting is done from a windows server…

.NET Core Blazor Server App Extension

Geplaatst: 26-08-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Extension of a .NET Core Blazor Server App to support specific CRUD operations on a Azure hosted SQL Server. Development includes a number of extensions to the DB tables and specific rendering of query results in the UI. Interesse? Ik zie jullie reactie graag in het Engels tegemoet.

Zelfstandig Programmaatje in VB.NET Opleveren (CSV Inlezen)

Geplaatst: 30-03-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een opzetje kan maken van een zelfstandig programmaatje (in VB.NET?) dat een CSV bestand in kan lezen, vervolgens op een bepaalde locatie documenten gaat zoeken, die documenten kopieert naar een nieuwe locatie. De unieke waarden die gezocht moeten worden, moeten soms gecombineerd worden uit 2 cellen. Bijvoorbeeld in cel A1 staat 'unieke bestandsnaam' en…

Back-end Developer .NET Core voor Online Registratiesysteem

Geplaatst: 12-01-2022
Beste freelancer, Wij zijn een bureau voor digitale innovatie en IT-services. We zijn op zoek naar een freelance back-end developer (.NET Core): Voor een greenfield project waarbij we de bouw van een online registratiesysteem / verhuursysteem realiseren, zoeken we naar extra capaciteit voor een periode van 3 maanden met een inzet van minimaal 32 uur per week, waarbij de kans op een verlenging…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht