Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Bootstrap Developer voor Ekko Lightbox Fix

Opdracht ID: 48035

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-06-2021
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 17-06-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelance Bootstrap developer,

Ik heb een website draaien op basis van een Bootstrap (3.6) template, die ik zelf naar mijn smaak heb aangepast, met een tekst editor (yeah!), waarin ik mijn werk (als landschapsarchitect) toon aan de hand van projecttegels; het idee: een vrolijke berg appels en peren, caleidoscopisch, manus van alles.

Nu wil ik per project, dus na een klik op zo’n tegel, dat er een lightbox verschijnt (en niet een heel nieuwe pagina), waarin ik 4 a 5 aanvullende beelden kan laten zien, met wat bijschriften.
Ik ben al aan de slag gegaan met de ingebouwde lightbox (ekko), en een hidden gallery gemaakt (onder meer met hulp van dit: https://ashleydw.github.io/lightbox), dat op zich al aardig werkt (op een testpagina te zien die ik kan doorsturen), maarrrr: het loopt niet mooi soepel, vind ik: de fade-ins/outs zijn bonkig, de overgangen van de beelden niet soepel, en hij is ook niet goed responsive (wel in de breedte, niet in de hoogte) - kortom, er gaat iets niet goed, maar ik weet niet wat; mijn kennis houdt hier op.

Vraag aan jou, beste web / bootstrap developer (css, js, lightbox):
Enig idee wat is er loos is? Zo ja, kun je het fixen? En wat zijn dan ongeveer de kosten?

Ik kan eventueel een zip opsturen met de (statische) bestanden, mocht je via een quick-scan (inspect) van je browser nog niet voldoende inzicht krijgen.

Interesse om mij verder te helpen? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Jurre
Jurre
15-06-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Installatie windows software

Geplaatst: 12 jun
Hallo goedendag, ik heb een kassa gekocht met windows software voor mijn tabakszaak. Ik heb iemand nodig die kassa software installeert en pin aansluit. Regio Amsterdam z.s.m.

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Shopify POS install IDeal en Socket barcodescanner

Geplaatst: 6 jun
We zijn bezig installeren van Shopify POS, we hebben alleen twee problemen. Ik ben nu momenteel gratis trial versie aan het gebruiken en ik heb gezonden retail pakket maar bij het installeren van IDeal krijg ik een melding dat het niet mogelijk is om te installeren. Volgende probleem is het koppelen van barcodescanner met POS, ik blijf hangen bij barcodescanner verbinden pagina en het gaat niet verder.…

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht