Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Bootstrap Developer voor Ekko Lightbox Fix

Opdracht ID: 48035

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-06-2021
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 17-06-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelance Bootstrap developer,

Ik heb een website draaien op basis van een Bootstrap (3.6) template, die ik zelf naar mijn smaak heb aangepast, met een tekst editor (yeah!), waarin ik mijn werk (als landschapsarchitect) toon aan de hand van projecttegels; het idee: een vrolijke berg appels en peren, caleidoscopisch, manus van alles.

Nu wil ik per project, dus na een klik op zo’n tegel, dat er een lightbox verschijnt (en niet een heel nieuwe pagina), waarin ik 4 a 5 aanvullende beelden kan laten zien, met wat bijschriften.
Ik ben al aan de slag gegaan met de ingebouwde lightbox (ekko), en een hidden gallery gemaakt (onder meer met hulp van dit: https://ashleydw.github.io/lightbox), dat op zich al aardig werkt (op een testpagina te zien die ik kan doorsturen), maarrrr: het loopt niet mooi soepel, vind ik: de fade-ins/outs zijn bonkig, de overgangen van de beelden niet soepel, en hij is ook niet goed responsive (wel in de breedte, niet in de hoogte) - kortom, er gaat iets niet goed, maar ik weet niet wat; mijn kennis houdt hier op.

Vraag aan jou, beste web / bootstrap developer (css, js, lightbox):
Enig idee wat is er loos is? Zo ja, kun je het fixen? En wat zijn dan ongeveer de kosten?

Ik kan eventueel een zip opsturen met de (statische) bestanden, mocht je via een quick-scan (inspect) van je browser nog niet voldoende inzicht krijgen.

Interesse om mij verder te helpen? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Jurre
Jurre
15-06-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Squarespace Pagina Bouwen

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar programmeur die een Squarespace pagina kan bouwen/veranderen. Het gaat om een evenementenpagina/agenda die niet naar onze wens is (is nu een summary pagina). Wij zouden graag een overzichtelijke lijst willen met directe ticketlinks. Interesse? Reageer direct!

Freelance Zapier Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, Wij zijn een marketing agency en zijn bezig met het optimaliseren van onze processen. Nu weet ik van het bestaan van Zapier en de mogelijkheden ervan maar ik ben niet bekend met welke processen we hier zoal mee zouden kunnen optimaliseren zodat het werk sneller gaat. Is er een specialist die ons een aantal van dit soort processen kan voordragen zodat we sneller en beter kunnen werken?…

Ervaren Developer voor Lange Termijn

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Ik zoek een handige en ervaren developer. Backend, frontend analytisch et cetera. Het gaat om een lange termijn klus. Tarief in overleg. We werken met Odoo (Python). Niet moeilijk wel lastig! Geen kantoor, sociaal of formeel gedoe. Gewoon thuis werken of waar je maar wilt. Super klus dus! Continuïteit, omzet, vrijheid. Geen gedoe. Even bellen?  

Medior of Senior Sitecore Developer Gezocht

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance medior of senior Sitecore developer: Startdatum: 1-10-2022 of 1-11-2022 Uren per week: 24-40 Doorlooptijd: naar verwachting 1 jaar Uurtarief: afhankelijk van ervaringsniveau, marktconform Binnen een dedicated team, bestaande uit diverse vakgebieden zoals UX, CRO, design, front- en back-end development en met een PO en een Scrum Master, wordt…

Schakel Tussen Development Team en Klant

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Rol/functie Na het eerste gesprek, zullen wij de vraag van het prospect en het budget zo duidelijk mogelijk in beeld brengen. Hiervoor worden meerdere documenten opgesteld wat voor beide partijen een accuraat beeld geeft van de komende samenwerking. Als het prospect hiermee akkoord gaat, kom jij aan de beurt. Vanaf dat punt zal jij de schakel zijn tussen ons development team en…

Installatie Account Outlook in Amsterdam

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Ik heb problemen om mijn outlook te installeren met mijn office 365 account. Als je mij hiermee kan helpen hoor ik graag van je.

Affiliate Feeds en Template Website

Geplaatst: 8 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het implementeren van affiliate feeds van o.a Bol.com. Deze worden nu via ftp aangeleverd en moeten dan nog worden voorzien van een stukje affiliate code door middel van een script. Verder een template wat vervolgens voor meerder sites kan worden gebruikt. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht