Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Blogger
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Blogger Gezocht voor Langdurige Samenwerking

Opdracht ID: 49131

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12-10-2021
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 29-10-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een blogger die onze doelgroep weet te bereiken en aan te spreken met inspirerende content die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines (SEO). Geïnteresseerd? Lees dan vooral even verder.

Wij zijn een online platform waarop vrijwel alle bamboe producten die online verkocht worden te vinden zijn. Maandelijks mogen we duizenden bezoekers verwelkomen en helpen we hen de zoektocht naar duurzame bamboe producten makkelijker te maken. Inmiddels hebben we meer dan 10.000 producten in ons assortiment, werken we samen met 56 partners en starten we langzaam met de verkoop van onze eigen producten.

Waar zijn we naar op zoek?
Vanuit zoekwoordenonderzoek hebben we tientallen nieuwe blogonderwerpen inclusief zoekwoorden klaar staan om geschreven te worden. We zijn op zoek naar een blogger die om de twee weken een gave nieuwe blog bij ons aan kan leveren. Herken jij jezelf in de volgende punten? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou!
 
 • Affiniteit heeft met (bamboe) onderwerpen/producten voor binnen of buitenshuis;
 • Weet hoe hij/zij zoekmachine geoptimaliseerde content schrijft;
 • De aandacht van de bezoeker kan vasthouden en aansporen tot actie;
 • De Nederlandse taal op papier goed beheerst;
 • Structureel en planmatig te werk kan gaan op basis van het content plan;
 • Een compleet blog artikel kan aanleveren (inclusief media, deze mogen rechtenvrij van onze partners gebruikt worden);
 • Op korte termijn kan starten.

Om je een extra goed beeld te geven van de opdracht geven we hieronder een aantal voorbeelden van blogs die jij voor ons zou kunnen schrijven:
 
 • 5x zwarte bamboe rolgordijnen voor in huis
 • Vandaag uitgelicht: bamboe dekbed 4 seizoenen
 • Alle voordelen van bamboe kleding op een rijtje

Om een goede selectie te maken van alle inschrijvers op deze opdracht ontvangen we graag het volgende van jou:
 
 • Korte introductie/motivatie;
 • Offerte voor 3 blogs a +- 750 woorden o.b.v. bovenstaande onderwerpen.

Ontzettend bedankt voor je tijd! We zijn ontzettend benieuwd om van je te horen als je geïnteresseerd bent een langdurige samenwerking met ons aan te gaan. We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance bloggers die hebben gereageerd (9)

Mirjam
Mirjam
12-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Nienke
Nienke
12-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
8.8
Anne Marie
Anne Marie
12-10-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ton
Ton
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Anne
Anne
12-10-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rien
Rien
12-10-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Rosalyn
Rosalyn
12-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Henrieke
Henrieke
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Alice
Alice
12-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance blogger opdrachten

Blogschrijver Digital Transformation Gezocht

Geplaatst: 04-11-2022
Beste freelancers, Ik zou graag 3 maal per maand een blog publiceren op mijn website. Een inhoudelijk gedegen artikel, wat naast kennis een stukje praktijk weergeeft van alles wat met Digitale Transformatie (Internet of Things, Blockchain, Artificial Intelligence, Cyber Security, Cloud, Big Data, Metaverse) te maken heeft, gericht op de Zakelijke Markt. De blog plaatsen op mijn website, incl. SEO-tags,…

Tekstschrijvers voor Grootste Autoforum

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Voor ons platform zijn wij op zoek naar tekstschrijvers met een passie voor auto's/auto-techniek. Wij zijn al ruim 20 jaar het grootste autoforum van Nederland en België. Met maandelijks ruim 300.000 bezoekers bereik je een groot publiek. Naast het forum willen we nog meer informatie verschaffen aan onze bezoekers middels interessante (technische) blogs. We hebben grote…

CBD Blogger met Kennis van SEO

Geplaatst: 19-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste blogger voor onze website. We hebben de volgende wensen:   Je schrijft leuk, begrijpend en SEO Technisch Je schrijft over onderwerpen die mede meer verkoop van onze producten (cbd) genereren Nederlands en of Engels (voor het vertalen van je eigen originele blog bieden we 0.07 ct) Kan jij ons hiermee helpen en heb je enige kennis van onze…

Blogs (SEO) voor Sportschool in Voorburg

Geplaatst: 11-10-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die wekelijks kan bloggen voor een lokale sportschool om de SEO te verbeteren. Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Tech Website (Wekelijks)

Geplaatst: 19-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons blogs kan schrijven (niet plaatsgebonden). Wij zijn een website dat praktische vragen beantwoordt rondom tech en elektronica. Denk aan informatieve blogs over beeld, audio, internet en computer. Je moet denken aan ongeveer 2 blogs per week van ongeveer 1500 tot 2500 woorden per blog. We zoeken naar iemand die voor een lange periode voor…

Bloggers met Affiniteit in de Cannabisbranche

Geplaatst: 09-08-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar bloggers die affiniteit hebben met de cannabisbranche. Het is een pre dat er bij het schrijven gelet wordt op effectieve keywords, interne links en SEO optimalisatie. Vertaling van geschreven blogs NL naar Engels heeft de voorkeur. Heb je daarnaast kennis met Google Analytics etc om onze content naar een next level te brengen, laat het weten! Ik zie jullie reacties…

Blogger voor Haaruitval Specialist

Geplaatst: 09-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn specialist in haaruitval. Ik schrijf meestal 3 blogs per week en dat wil ik nu wat professioneler gaan aanpakken, ook met SEO aanpak en plaatsen op de Social Media. Ik schrijf zelf de content maar dat moet soms nog wel eens opgeleukt worden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht