Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps

Freelance App Bouwer Gezocht tbv Crossplatform

Opdracht ID: 49360

Budget: > € 2000
Geplaatst: 4 nov
Reacties: 10
Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 10 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wie kan ons helpen? Wij zijn op zoek naar iemand die een crossplatform app kan bouwen, fijn als deze bouwer ook mee kan denken over de logica van de app.
Er is een MVP van de applicatie gemaakt, deze geeft een duidelijk inzicht van wat de verwachtingen zijn van de applicatie.

Wil je meer weten? Laat een berichtje achter.

Freelance app developers die hebben gereageerd (10)

danny
danny
04-11-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Maurice
Maurice
04-11-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.3
Roy
Roy
04-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Daniyal
Daniyal
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Henk
Henk
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Bjorn
Bjorn
04-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
05-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Minaxi
Minaxi
05-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Bob
Bob
05-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Evert
Evert
08-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Freelance Applicatiebeheerder Gezocht (Regelmatig)
Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Wij hebben een software applicatie ontwikkeld en hiervoor zijn er dagelijkse werkzaamheden zoals testen van nieuwe functionaliteiten, problemen van klanten oplossen, maken van SQL query's en rapporten in AWS Quicksight. Ik ben op zoek naar iemand die op aanvraag kan ondersteunen in deze werkzaamheden tijdens drukte of vakantie. Heb je interesse? Reageer direct!

Administratieve Applicatie Ontwikkelen in MS PowerApps
Geplaatst: 13 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een kleine applicatie in MS PowerApps (GEEN andere tooling!) die het volgende doet:   registratie van inventaris (meubilair, laptops) en abonnementen (zoals vakbladen, IT-diensten) vastleggen van bijbehorende contracten en facturen notificaties voor bijvoorbeelden aflopen van abonnementen, garantietermijnen eenvoudige…

Freelancer die Web, IOS/Android App Platform kan Ontwikkelen
Geplaatst: 30 sep
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die een app van a tot z kan bouwen voor web, IOS, Android. Dit platform/app heeft voornamelijk dezelfde functionaliteiten nodig als Groupon en een beetje Airbnb. Ons bedrijf gaat last-minute deals aanbieden voor verschillende bedrijven die ze op een kaart kunnen vinden, zoals airbnb. Denk aan iemand die massages geeft waarbij een…

Eenvoudige iOS App voor Crypto Koers Ratio's
Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ik wil een applicatie waarbij ik een overzicht kan maken van de ratios van twee crypto koersen t.o.v. elkaar. Dit bestaat uit een simpele deling van koers 1 delen door koers 2. Echter wil ik dit netjes verwerkt hebben in een iOS applicatie. Wie kan dit voor mij ontwikkelen? Ik zie graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance App Developer Gezocht voor Nieuw Concept
Geplaatst: 16 sep
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die kan helpen met een app bouwen waarbij klanten aan vaste opdrachtgevers kunnen worden gekoppeld op basis van een kredietmodel. Met behulp van GPS en betaalkoppelingen moet dit vervolgens gestroomlijnd worden. De willen met de app beginnen als pilot in Amsterdam en Haarlem. De NAW en bankgegevens dienen volgens de AVG richtlijn verwerkt en beveiligd te zijn.…

App voor onze Klanten Ontwikkelen (Punten Spaarsysteem)
Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, Wij willen graag een app laten ontwikkelen voor ons bedrijf. Het dient een klantenapp te worden waar het in eerste instantie vooral draait om klantenbinding dmv een punten spaarsysteem. Wellicht dat we ook onze webshop willen integreren maar dit gaat in overleg met de ontwikkelaar. Interesse in deze opdracht? Dan zien we graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Toon meer