Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Allround Online Marketeer Gezocht voor Webbureau

Opdracht ID: 48764

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 02-09-2021
Reacties: 9
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een allround online marketeer of een freelancer voor SEO en een freelancer voor advertentie werkzaamheden. Maar 1 freelancer die beide kan heeft sterk de voorkeur. Je werkt voor ons eigen websites, maar ook voor onze klanten die aangesloten zijn bij onze webbureau.

Wie zoeken wij?
  • Je bent kritisch en analytisch
  • Bent bekend met alle aspecten wat betreft marketing en je blijft je zelf hierin ontwikkelen
  • Kan ad-hoc problemen/vragen oppakken
  • Denkt mee bij voorstellen, aangezien het win-win voor ons beide is

Het is voor ons vooral belangrijk dat je ons kan verlichten en zelfstandig aan de slag kan. We willen niet elk werk blijven controleren, zelf aangeven hoe het moet en continu achter je aan lopen. We zijn op zoek naar een ware professional op het gebied van marketing (geen bedrijf, een echte freelancer!).
We willen graag iemand die ons dus echt volledig kan ontzorgen, die zelf vanuit scratch een bedrijf op verschillende platformen kan opzetten, monitoren en verbeteren. Denk aan adverteren op Google (Ads en shopping), social media advertering, content marketing (blogplan etc.).

We hebben al direct een klus waarmee je aan de slag kan, het kan uitlopen tot vast 15 uur per maand.

Ben jij de juiste persoon? Graag in je reactie: je uurtarief, ervaringen en beschikbare uren aangeven.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (9)

Larissa
Larissa
17-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mohamed
Mohamed
02-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
sonja
sonja
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ids
Ids
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Nanne
Nanne
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
03-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
07-09-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Max
Max
08-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
George
George
08-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

(Job) Marketeer IT sector

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar marketeers die ervaring hebben met het online adverteren naar deze specifieke doelgroep: IT. Interesse gebied: Data Science en Machine learning. Deze groep is mijn target. Het mag uiteraard wel wat breder worden ingesteld, maar zo heb je in ieder geval een duidelijk kader. De opdracht is, het promoten van online vacatures via de social kanalen en via linkedin,…

Ervaren copywriter gezocht (Expert Level)

Geplaatst: 1 mei
Hey mijn naam is Jelte-Pier Wij zijn op zoek naar een part time copywriter die zich wil aansluiten bij het ** team Wij zijn een jong E-commerce bedrijf in de supplementen Niche. Met momenteel een klein team van 6 mensen internationaal, 400+ Trustpilot reviews en een redelijk groot klantenbestand zijn wij flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die goede headlines…

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…

Vernieuwende Creatieve Content Marketeer

Geplaatst: 10-04-2023
Beste freelancers, voor ons marketingbureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een vernieuwende, creatieve content marketeer. Iemand die ons kan helpen om ons bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Tot snel.

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht