Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
sonja

sonja

WordPress specialist | Web Design | SEO/SEA

Locatie: Loosdrecht
|
Actief sinds: 10-07-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 426 keer
|
KvK-nummer: 65475372 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Trending Motions web solutions

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Vanuit een persoonlijke droom ben ik enige jaren geleden als ZZP-er gestart met hetgeen ik al veel deed naast mijn vaste baan: Bouwen en onderhouden van websites, helpen met het verbeteren van de vindbaarheid van websites in de zoekmachines, wervende en SEO-proof teksten schrijven voor internet en social media- en internetmarketing.

Ik bouw vrijwel altijd een langetermijnrelatie op met mijn opdrachtgevers. Na oplevering komen ze vrijwel altijd terug voor een nieuwe opdracht, om het onderhoud van de website te laten doen, of om de oorspronkelijke opdracht verder uit te bouwen. Mijn samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen en ik hou van een open en duidelijke communicatie.

Ik ben flexibel in tijd. Het is voor mij geen probleem om ook 's avonds of in t weekend even flink gas te geven als de situatie daar om vraagt. Je kunt mij 's avonds en in het weekend ook meestal bereiken.

Of je nu op zoek ben naar iemand die een kleine klus even snel voor je fixt of iemand die langere tijd beschikbaar is voor verschillende werkzaamheden, kom maar door met die leuke opdracht van je.
Ik ga er graag mee aan de slag!

Portfolio

Zie hiervoor graag mijn website

Uitgevoerde opdrachten

Websitebouwer Wordpress voor Onderhoud
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een websitebouwer die ons kan assisteren voor het onderhouden van onze website. Deze is in Wordpress. We kunnen zelf wel het een en ander, maar er blijven problemen niet opgelost.    Wij zitten in Diemen (Amsterdam ZO) en we zoeken wel iemand 'uit de buurt'.    Daarbij…
Diemen 19-10-2017

Vraag sonja direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden