Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

sonja

sonja
Over sonja

Vanuit een persoonlijke droom ben ik enige jaren geleden als ZZP-er gestart met hetgeen ik al veel deed naast mijn vaste baan: Bouwen en onderhouden van websites, helpen met het verbeteren van de vindbaarheid van websites in de zoekmachines, wervende en SEO-proof teksten schrijven voor internet en social media- en internetmarketing.

Ik bouw vrijwel altijd een langetermijnrelatie op met mijn opdrachtgevers. Na oplevering komen ze vrijwel altijd terug voor een nieuwe opdracht, om het onderhoud van de website te laten doen, of om de oorspronkelijke opdracht verder uit te bouwen. Mijn samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen en ik hou van een open en duidelijke communicatie.

Ik ben flexibel in tijd. Het is voor mij geen probleem om ook 's avonds of in t weekend even flink gas te geven als de situatie daar om vraagt. Je kunt mij 's avonds en in het...

 

Portfolio

Zie hiervoor graag mijn website: trendingmotions.nl
Loading.

Automotive
Loading.

Visitekaartje website
Loading.

Website Bouwbedrijf
Loading.

Zakelijke website
Loading.

EVTrader. Dé verkoopsite voor Elektrische auto's.
Loading.

 

Vraag sonja direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Trending Motions web solutions
0655863455
KvK-nummer: 65475372