Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
17 mei 2021 08:45

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Katwijk, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47701

Freelance Adviseur voor Maken van Bedrijfsplan

50 tot 350 Katwijk, Zuid-Holland (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
17 mei 2021 08:45
Categorie
Analyse & Advies
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance ondernemingsplan schrijver gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wie kan mij helpen met het maken van een ondernemingsplan voor mijn nieuwe rijschool die ik wil starten.

Het plan dat ik nodig heb voor het UWV,  moet omschrijven hoe ik aan de sla ga als zelfstandige rij instructrice en welke middelen ik hiervoor nodig heb. Ik zoek iemand uit de buurt van Katwijk aan zee zodat we kennis kunnen maken en het plan kunnen doorspreken (uiteraard corona proof).

Als je me kan helpen, reageer dan direct.
Stuur deze opdracht door:

Businessplan coaches die hebben gereageerd (3)

Henny
17-05-2021
Roel
17-05-2021
rutger
17-05-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
17 mei 2021 08:45

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Katwijk, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47701

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Ondernemingsplan voor Jongerenstichting
Beste freelancers,    Ik wil een stichting oprichten voor jongeren waar zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Er zijn helaas veel jongeren die de financiële mogelijkheden niet hebben om hun talenten te ontwikkelen.  Uiteindelijk wil ik een muziek label koppelen aan de organisatie. Ik wil de jongeren geven wat ze nodig hebben…
9 jul
Ondernemingsplan voor Zuid Amerikaanse Bakkerij
Beste freelancers,    Ik wil graag een Zuid-Amerikaanse cafetaria / bakkerij openen. Hiervoor heb ik iemand nodig die mij ondersteunt met het starten van de onderneming en daarbij  een ondernemingsplan schrijven om credit aan te vragen .    Als je mij hierbij wilt ondersteunen hoor ik graag van je.
6 jul
Ondernemingsplan voor Tandenbleek Salon
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan, zelf heb ik dyslexie dus het lukt mij niet. Het plan heb ik nodig voor een tandenbleek salon die ik wil gaan openen.    Wie kan mij helpen? 
5 jul
Ondernemingsplan voor Kleinschalig Hostel Spiritueel Centrum
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schijn van mijn ondernemingsplan. Het is voor een kleinschalig hostel bestaande uit 20 bedden, dat naast overnachtingen ook een spiritueel centrum vormt.  Voor dit plan is de missie en mijn visie al duidelijk en beschreven. Ik heb het plan nodig voor…
1 jul
Businessplan voor Spiritueel Platform
Beste freelancers,    Ik zou graag een financieel plan voor een spiritueel platform uitgeschreven willen hebben om aan een investeerder voor te leggen.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
28 jun
Ondernemingsplan voor Woning Opbouw en Verhuur
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een volledig businessplan kan schrijven, dus met financieel aspect, met betrekking tot duurzame en innovatieve woningen (opbouw en verhuur).    Ik start mijn project/onderneming vanuit de WW-uitkering dus moet ik een businessplan aanleveren, deze dient ook voor de inschrijving…
21 jun
Businessplan voor Indonesisch Restaurant
Beste freelancers,    Ik heb een businessplan nodig om een Indonesische toko/restaurant met keuken te openen. Ik ben momenteel uitkeringsgerechtigde en wil geld lenen bij de gemeente (€ 25.000). Het plan is in grote lijnen al uitgezet.    Wie kan mij helpen? Ik hoor graag van jullie op Hoofdkraan.nl.
21 jun
Toon meer