Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk

Franse Vertaler Gezocht voor Tekst op een Verpakking

Opdracht ID: 49316

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 1 nov
Reacties: 4
Laatst gewijzigd: 2 nov
Status: Match!
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een vertalers voor een eigen beauty product, het betreft een Nederlandse tekst naar het Frans die wij gebruiken op de achterkant van de verpakking.

Kan jij ons hiermee helpen? Reageer dan nu!

Freelance vertalers die hebben gereageerd (4)

Gisèle
Gisèle
01-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jet
Jet
01-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Nathalie
Nathalie
01-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Brigitte
Brigitte
01-11-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.2

Freelance vertaalopdrachten

Freelancer Vertaler Gezocht voor Website Nederlands - Engels
Geplaatst: 26 nov
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een bedrijf dat onze website in het Engels kan vertalen. Het gaat om een Nederlandstalige website, de teksten bestaan uit ca. 3 - 4  A-tjes. Kan jij ons helpen? Reageer dan direct!

Vertaling van Nederlandse Website naar Duits en Frans (WMPL)
Geplaatst: 19 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler die mij kan helpen bij het vertalen van mijn website van het Nederlands naar het Duits en later ook naar het Frans. We beginnen met producten en categoriepagina's. Enkele blogs en andere pagina's volgen later. Op dit moment is de website van het Nederlands naar het Engels vertaald met behulp van de WMPL plugin. Ik wil de site graag blijven…

Vertaling van Webshop Teksten (Nederlands-Duits)
Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn webshop de algemene voorwaarden, retours en privacybeleid in het Duits kan vertalen voor mij. Heb je hier ervaring mee en ben je beschikbaar? Dan zie ik graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Zweedse Vertaler Gezocht voor Cosmetica Merk
Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Voor een cosmetica merk zijn we op zoek naar een Nederlands - Zweedse vertaler die regelmatig korte marketing teksten voor ons kan vertalen. Graag een reactie met daarin je rate per woord.

Engels Vertaler Gezocht voor Bekend Beautymerk
Geplaatst: 29 okt
Beste freelancers, Voor een bekend beauty merk zijn wij op zoek naar een Engels vertaler. We hebben een presentatie gemaakt en deze zelf vertaald naar het Engels, maar zouden we graag nog na willen laten kijken door een professionele vertaler. Interesse? Dan zien we je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Freelancer Russisch-Nederlands Vertaler Gezocht
Geplaatst: 29 okt
Beste freelancers, Vijf pagina's Russisch vertalen naar het Nederlands. Het is een contract van een bank met een Russische vrouw. Haar appartement is onderpand. Ik moet precies weten wat er in staat en graag op korte termijn. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Toon meer