Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Fotograaf voor Congres Gezocht (22 juni, Rotterdam)

Geplaatst op:
1 juni 2017 12:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
29617
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 1500
Locatie:
SS Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een beroepsorganisatie voor mensen die werken op het gebied van ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe geneesmiddelen of nieuwe toepassingen van bestaande geneesmiddelen. Ivm ons 55 jaar bestaan organiseren we een congres. met bekende en minder bekende sprekers op een unieke locatie: de SS Rotterdam.

We willen hier een mooie sfeer reportage van hebben en een filmpje van reacties van mensen die zijn geweest over wat ze van de dag vonden. Dit zal o.a. gebruikt gaan worden als feedback naar de deelnemers en ook op onze nieuwe website geïmplementeerd worden.

Graag een reactie bij interesse en beschikbaar.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

David David 01-06-2017
referentiesterren
2 referenties
Lenie Lenie 01-06-2017
referentiesterren
4 referenties
Steven Steven 01-06-2017
referentiesterren
10 referenties
Andre Andre 01-06-2017
referentiesterren
5 referenties
Melanie Melanie 01-06-2017
referentiesterren
1 referentie
Dirk Dirk 01-06-2017
Nico Nico 01-06-2017
referentiesterren
4 referenties
Irén Irén 01-06-2017
referentiesterren
3 referenties
Mario Mario 01-06-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Een Foto Bewerken (Spoed)
Beste freelancers,    Ik moet voor vanavond een object weggewerkt hebben uit een bestaande foto.  Helaas heb daar zelf absoluut geen tijd voor en de middelen niet voor.    Wie kan mij helpen?
25 apr
Voedselfotograaf voor Biologische Snacks
Beste freelancers,    Voor onze website en promotie activiteiten zijn wij op zoek naar een:  Voedselfotograaf die de fotografie van onze bitterballen en kroketten tot in de puntjes kan verzorgen.    Wij hebben echt creatieve oplossingen nodig. Wat gefotografeerd moet worden:    Al onze kroketten en bitterballen (gefritueerd…
19 apr
Productfoto's voor Webshop (Vaste Samenwerking)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een productfotograaf voor een webshop. (zie bijlage voor voorbeeld)    Productfoto's voor op een webshop (foto's zullen op mannequin moet gemaakt worden , tevens zal het ook gaan om een broek)    :  -voorkant  -achterkant  -Details foto    Per…
18 apr
Fotograaf voor Interview in Amsterdam (23 April, 15 uur)
Beste freelancers,    Op maandag 23 april om 15 uur doe ik een interview voor een Vlaams weekblad in Amsterdam. Ik zoek een fotograaf afkomstig uit Amsterdam of omgeving die aan het begin of aan het eind van het gesprek, 15 uur of 16 uur, 16 uur 30 dus, aanwezig kan zijn om enkele portretten te maken, in de trant van de foto's bij de…
16 apr
Studiofotograaf Gezocht voor Webshop (Woerden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een studiofotograaf die kan helpen bij het fotograferen van producten voor een webshop. We zijn echt op zoek naar iemand die hier ervaring mee heeft en dus niet perse een goede omgevings- of locatiefotograaf. Het gaat om lederen producten waarvan de structuren, details en belichting zo écht…
10 apr
Fotograaf Gezocht voor Babyshower (14 april, Noordwijk)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een fotograaf voor een babyshower, aanstaande zaterdag in Noordwijk (ZH).  Graag een vaste prijs voorstellen, details worden nog besproken bij een match.    We zien graag een reactie tegemoet.
10 apr
Familie Fotoshoot Tijdens Pinksteren
Beste freelancers,    Mijn moeder wordt 65 jaar en wij gaan met de familie naar het Hof van Saksen tijdens Pinksteren. Wij willen haar een mooie fotoshoot kado geven van haar kinderen en kleinkinderen. 6 volwassenen en 4 kinderen.    Graag ontvangen wij een offerte.
6 apr