Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Flexibel Inzetbare Data Entry Medewerkers

Geplaatst op:
27 maart 2019 12:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Data Entry
Opdracht ID:
38568
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 46 p.u.
Locatie:
Amersfoort, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar meerdere data entry medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in de periode medio april t/m september voor data entry werkzaamheden op afroep.

Piek in mei/juni, mogelijk zelfs nagenoeg fulltime. Andere weken uren wisselend. Leuk als extra opdracht (of vakantiewerk, maar ZZP is wel een vereiste) naast je andere werkzaamheden. Standplaats is Amersfoort.

Belangrijk is (naast je flexibiliteit) dat je heel secuur werkt. Het gaat om het overnemen van data in een nieuw systeem en je moet dus met 2 beeldschermen onder Windows kunnen werken.

Het gaat zowel om het knippen/plakken van pdf-jes als het vertalen van vrije tekst naar het aanzetten van vinkjes of aankruisen van hokjes in het nieuwe systeem. Dat je goed Nederlands spreekt, schrijft, goed kunt typen en pc-vaardig bent is een vereiste.

Budget is beperkt: zie dit echt als extra inkomsten naast bijv andere parttime werkzaamheden.

Wij zien graag een reactie met je beschikbaarheid en laagste uurtarief tegemoet
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Arne Arne 27-03-2019
joan joan 27-03-2019
Anneke Anneke 27-03-2019
referentiesterren
2 referenties
C C 27-03-2019
Arjan Arjan 28-03-2019
Petra Petra 27-03-2019
Jacco Jacco 27-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Jan Jan 27-03-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Financieel Administratief Medewerker (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een  (tijdelijke) collega om te assisteren op de financiële administratie. Wij zijn een online marketing organisatie en werken vanuit de omgeving Almere.    Heb jij kennis van boekhouden, werk jij zéér nauwkeurig en ben jij per direct beschikbaar? Neem…
25-10-2018
Invoeren van Verkoop Data (Excel en Zoho)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het invoeren van verkoop data uit verschillende Excel lijsten in CRM systeem (Zoho).    Het bij elkaar verzamelen van gegevens uit meerdere Excel lijsten en dit vervolgens bij elke klant in de database invoeren.    Graag een reactie.
02-08-2018
Systeem programmeren voor Futures
Beste freelancers,    Ik heb een systeem ontwikkeld in futures die geschreven moet worden en die we vervolgens moeten backtesten met data van de afgelopen 20 jaar.    Dit is een grove beschrijving, maar bij interesse wil ik het graag toelichten.    Ik hoor het graag.
04-06-2018
Hulp bij SPSS Analyse (Korte Termijn)
Beste freelancers,    Tijdens het analyseren van mijn resultaten in SPSS loop ik vast op het doen van bepaalde testen (Chi-square, T-toets enzovoorts).    Via deze weg probeer ik iemand te vinden met kennis over SPSS die mij op korte termijn zou kunnen helpen om deze testen op een goede manier uit te voeren en te interpreteren. …
24-08-2017
PDF Bestanden Structureren
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever moeten er gescande documenten worden geordend. Deze documenten zijn opgeslagen als PDF's en moeten worden voorzien van naam, datum en onderwerp in een vastgestelde structuur.    Dit is geen hogere wiskunde, maar het is wel heel erg belangrijk dat dit secuur gebeurd. Ik verwacht dat…
18-08-2017
Klantgegevens Invoeren op Locatie (Midden Nederland)
Beste freelancers,    Een opdrachtgever heeft klant passen uitgegeven. Daarvoor moeten de gegevens van de klanten worden ingevoerd. De gegevens staan op een fysiek inschrijfformulier en moeten worden ingevoerd in de computer. Helaas is dit geen cloud oplossing, waardoor de klus op locatie moet worden uitgevoerd.    Ik heb zelf al…
30-03-2017