Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

9003.nl

Adresgegevens

Wingerdstraat 16
8162VP Epe

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Schrijfcoaching, ghostwriting, copywriting, interviews en manuscriptbegeleiding. Dankzij zijn scherpe oog voor detail slaagt Arne Peter Braaksma erin om goed leesbare, soepel lopende teksten te leveren, die mensen weten te boeien en te overtuigen. Eerder werkte hij als bedrijfsjournalist, communicatieadviseur, copywriter, interviewer, (eind)redacteur en schrijver. Naast het samenstellen van boeken leverde hij ook bijdragen aan bedrijfs- en publieksbladen en andere publicaties. De website biedt extra informatie over de dienstverlening.

Portfolio

Cover-Nederlanders.jpg.jpg

Nederlanders: van partizaan tot pionier

Schuif aan bij 24 bekende en onbekende Nederlanders en maak kennis met onderbelichte aspecten van onze samenleving. Andere tijden breken aan. Onze schatkist is rijk aan inspiratie, talent en visie. Het borrelt en het bruist! Het zoemt van toekomstgerichte stemmen! Kansen benutten en samen het hoogste bereiken, daar tekenen we voor. Verbeelding en verbinding kunnen dienen als spiegel. Welke inspiraties bezielen jou en welke talenten wil jij ontplooien?

Profiel van 9003.nl

Schrijfcoaching | Ghostwriting | Manuscriptredactie | Boekconcept | Synopsis | Copywriting | Interviews 9003.nl biedt een veelzijdig aanbod van een schrijver en samensteller met internationale ervaring

Vraag Arne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden