Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Management & Organisatie >
 3. Overige Management & Organisatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Financiele en Commerciele Administratie Ondersteuning

Opdracht ID: 47030

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-03-2021
Reacties: 3
Locatie: Voorburg, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben een internet ondernemer en zoek een personal assistant die mijn administratie kan ordenen het gaat om boekhouding 2019 -2020.  Daarnaast een virtuele office assistant / sales support, die mij op afstand kan ondersteunen in administratieve sales activiteiten.

Het gaat om de volgende werkzaamheden:
 • Registreren van e-mails in CRM systeem
  Onderhouden van administratie
  Beantwoorden/verzenden van e-mails
  Beheren van de offerte trajecten binnen het systeem
  Agenda beheer

Het uitgangspunt is dat je vanuit jouw eigen werkplek (bij jouw thuis of op kantoor) toegang krijgt tot het CRM systeem en de mailbox. Voorlopig denk ik aan het starten met 8 tot 16 uur per week, afhankelijk van de werkdruk.

Ik zoek iemand met een commercieel / office management profiel. Vanwege meerdere verschillende werkzaamheden is het belangrijk dat je allround bent en zaken snel oppakt. Daarnaast zijn schrijf- en rekenvaardigheid belangrijk. Ook is het prettig als je veel algemene kennis in huis hebt, waardoor je flexibel inzetbaar bent. Het is handig als je uit de omgeving Den Haag komt.

Indien de samenwerking goed verloopt, zijn er op lange termijn mogelijkheden tot verdere groei.
Graag ontvang ik jouw reactie als je geïnteresseerd bent!

Freelance managers die hebben gereageerd (3)

Lara
Lara
16-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Lianne
Lianne
16-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
20-03-2021
26 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance manager opdrachten

Logistiek Opdracht

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Iemand met logisitek ervaring die een opdracht voor mij kan helpen met maken (budget te maken en het proces kent) Budget 100-150

E commerce / shopify / social adds

Geplaatst: 22-07-2023
Beste freelancers, Ik ben al een tijdje bezig met shopify stores en zoek iemand ter ondersteuning.. Ik doe het alleen maar i.v.m. mijn andere werk kan ik niet altijd al m'n aandacht erop richten. Denk aan het maken van social adds verwerken van orders etc. Lijkt het jou leuk om met mij samen dit avontuur aan te gaan ? Stuur me dan een berichtje!

Bedrijfs aanpassen criteria gemeente amsterdam

Geplaatst: 14-07-2023
Beste freelancers, Bedrijfsplan voor een vergunning aanvraag in Amsterdam. Het voorbeeld voor opbouw een inhoud is al bekend. Het moet alleen voldoen aan juiste criteria en dit staat allemaal op de website van de gemeente.

Ondernemingsplan schrijven (zorg/welzijn)

Geplaatst: 23-03-2023
Beste freelancers, Als ondernemer ben ik van plan mij nog verder te verdiepen in de branche waarin ik al 8 jaar werkzaam in ben. Namelijk het op poten krijgen van een begeleid woonvorm voor jongeren en jongvolwassenen. Deze jongeren komen uit detentie of dreigen uit het zicht van de autoriteiten te verdwijnen. Wij willen deze jongeren begeleiden en laten participeren en handvaten te bieden voor in…

PowerPoint presentaties omzetten naar nieuwe huisstijl

Geplaatst: 03-04-2023
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het omzetten van PowerPoints, die worden gebruikt voor de opleidingen en trainingen, naar onze nieuwe huisstijl. We hebben daarvoor een nieuwe tool/functionaliteit Slidebuilder in PowerPoint, waarmee het een stuk eenvoudiger is geworden. Wat moet er gebeuren? Elke bestaande presentatie moet opnieuw worden opgebouwd in PowerPoint…

Programma Manager Gezocht

Geplaatst: 06-03-2023
Beste freelancers, Ik zoek een nauwkeurige en flexibele enthousiasteling die het leuk vindt om (samen met mij) het contact te onderhouden met studenten en opleiders, locaties te boeken en de digitale leeromgeving te beheren. De taken zijn afwisselend en niet moeilijk, want goed omschreven en gestandaardiseerd. Inzet ca 8 uur/week, op afstand, budget € 25-40/uur. Interesse? Reageer direct!

Operationeel Manager voor Ecommerce Shop

Geplaatst: 06-01-2023
Beste freelancers, Voor een van mijn e-commerce brands ben ik op zoek naar een freelance operational manager. Het zal in beginsel gaan om ongeveer 20 uur per week. Alle processen die wekelijks gedaan moeten worden zijn in kaart gebracht met bijbehorende KPI's. Hierbij kan je denken aan: - Aansturen personeel (klantenservice) - Zorgen voor conversieanalyses - Zorgen dat voorraad altijd up to date…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht