Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Financieel Administrateur voor Zorginstelling (Amsterdam)

Geplaatst op:
17 oktober 2019 18:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
41094
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Kantoorruimte, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een financieel administrateur die onze administratie op orde kan krijgen van 1 jaar zodat we dit uiteindelijk naar de accounttant kunnen sturen. Uiteraard willen we hiermee ook inzicht krijgen in openstaande debet en credit facturen.

De administratie is een puinhoop en deze moet geordend worden.  Wij zoeken daarom een Een ZZP-er die op locatie kan werken en bij ons op kantoor (regio Amsterdam) aanwezig is om orde op zaken te stellen. Het is nog onduidelijk wat de doorlooptijd van de opdracht is.

Graag zie ik jullie reacties met uurtarief tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Ingrid Ingrid 18-10-2019
Jobke Jobke 17-10-2019
Pieter Pieter 17-10-2019
referentiesterren
20 referenties
Umair Umair 17-10-2019
Dustin Dustin 17-10-2019
referentiesterren
5 referenties
Peter Peter 17-10-2019
Sascha Vogel Sascha Vogel 17-10-2019
Arnold Arnold 17-10-2019
Bert Bert 17-10-2019
Rob Rob 18-10-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Administratie op Orde Brengen met Exact Online
Beste Freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met Exact Online. Hierbij is het van belang dat onze administratie op orde wordt gemaakt over de afgelopen jaren. Heb je kennis van Exact Software dan voorzien wij je graag van meer informatie.    We zien je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.
14 nov
Boekhouder Invullen Belasting M Formulier (Engelssprekend)
Beste freelancers,    Ik heb voor een bepaalde periode in Nederlands gewoon en een bedrijf gehad. Vorig jaar ben ik verhuisd naar Frankrijk. Nu vraagt de belastingsdienst om mijn M Formulier in te vullen en een Opgaaf Wereldinkomen.    Ik moet deze formulieren uiterlijk 1 december 2019 indienen en zoek een (engelssprekende of Franstalige)…
11 nov
Belastingaangifte van een Kwartaal (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben mijn belasting aangifte van het 3de kwartaal vergeten en moet dit nu met spoed indienen.  Ik had een oude boekhouder die mij hiermee altijd hielp maar helaas kan hij me nu niet helpen.    Vandaar dat ik op zoek ben nieuwe boekhouder.  Wie kan mij hiermee helpen?
11 nov
Prognose Inkomen van Resultatenrekening voor Huurhuis
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.    Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk…
7 nov
Ondersteuning bij Uitkering voor Vrouw met Beperkingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die bekend is met rechten en plichten als het komt op mij en mijn mentale beperkingen. Dus iemand die mij kan uitleggen waarom ik geen UWV uitkering krijg of wat voor toeslag dan ook (als het gaat om beperking).    Ik heb een heel rommelig dossier met alles op papier. Van diagnoses…
22 okt
Boekhouder voor Achterstallige Financiele Administratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder die mijn achterstallige boekhouding van mijn eenmanszaak wil uitvoeren.  Het gaat om mijn inkomstenbelasting over 2017 en 2018 en de volledige boekhouding over 2019.     Ik ben benieuwd wie mij hiermee kan helpen en wat de kosten zijn.
18 okt
Belastingaangifte over 2018 en 2019 (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die de belastingaangifte voor 2018 en 2019 voor mij kan uitvoeren    In 2018 ben ik na een verblijf in het buitelanland gekeerd en heb een M-aangifteformulier ontvangen. Ik heb nu een maandelijks inkomen via het uitzendbureau en als zzp-er. De aangifte moest eigenlijk al voor 1 september bij…
18 okt